Ciwidey, Jawa Barat, Indonesia

160,578 Posts Share
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
syifa.bilqisti. Shantuiii

Shantuiii

Share 11 1
aang_priyanto_make_up. Ciwidey Bandung
#photoshoot 
#wisatabandung 
#wisatajawabarat

Ciwidey Bandung #photoshoot #wisatabandung #wisatajawabarat

Share 11 0
pafa.w. Make yourself happy.

Make yourself happy.

Share 19 14
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
michellefelicialovely_r. I Like It!

I Like It!

Share 6 2
aprianto_uttong. jangan biarkan perjuangan kita jadi hasil yang sia sia
@nmaxnation 
@n
Share 11 0
noeryadi_kharim.

.................

Share 0 0
mery.ar0304. Udah lama ga touring🤭😁

Udah lama ga touring🤭😁

Share 5 0
cicasusanti09. 🍃

🍃

Share 41 0
aldo_khecill. Wekkend🤪

Wekkend🤪

Share 9 0
raninursafitri23. ...

...

Share 10 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
david.dmitry. semua hanya butuh waktu saja😊

semua hanya butuh waktu saja😊

Share 7 0
riskaallena.

.................

Share 9 4
restu.ubed. Abaikan yang di bawah

Abaikan yang di bawah

Share 34 2
m_tunjung. karena bayang-bayang masalalu 
tidak akan menjadi masadepan 🙃

karena bayang-bayang masalalu tidak akan menjadi masadepan 🙃

Share 40 16
hana_aswan. kadang berdiskusi dengan diri mu saja TIDAK cukup

kadang berdiskusi dengan diri mu saja TIDAK cukup

Share 46 0
nintanpratiws. Pang gelis na 😄

Pang gelis na 😄

Share 14 0
asif_sujan.

.................

Share 3 0
juanbolleng33. Ngaringkang di jagat wayang
Loba lalakon akur jeung urang
Kumelendang.

Ngaringkang di jagat wayang Loba lalakon akur jeung urang Kumelendang... kumelendang usik malik kuma dalang Horéng hirup wawayangan laku lampah jiga wayang. Wayang hanut maring Dalang, Dalang Hanut maring Wayang.. Dina diri urang aya Dasamuka.... nu keur ngamparkeun amarah Dina haté urang aya Yudistira anu salawasna ngajak jujur Jalan hirup téh aya dua tincakeun dulur.... Mun teu méngkol nya pasti lempeng Dina haté téh aya dua pangajak dulur... Rék milih sawarga atawa milih naraka ? Rék kamana mawa ieu raga ? Pamustungan bakal nyangsaya dina hiji kotak Toroktok...sora cempala Lampah tuding jeung campurit bakal dipénta tanggung jawabna Tanceb kayon na mangsana Tutup lawang sigotaka... tinggal balitungan jeung itungan Mugia lulus banglus.......🙏🙏🙏

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
cahyoard. Sunrise melukis langit dengan warna yang indah. Kau melukis hatiku den

Sunrise melukis langit dengan warna yang indah. Kau melukis hatiku dengan segala rasa gundah. #sunrise #morning #silhouette #sony

Share 3 0
mutia_vanessia18. Post ulang degh:v

Post ulang degh:v

Share 304 0
dinarashobar. ✋❤🇮🇩
.
.
.
#vape
#emojivape
#ministryofvapeindonesia

✋❤🇮🇩 . . . #vape #emojivape #ministryofvapeindonesia

Share 51 3
tinusmastin. Awet gak posting.  Sekali posting pasti awet. #ceritamastin

Awet gak posting. Sekali posting pasti awet. #ceritamastin

Share 139 32
selowfc_squad. Ciwidey 😁👍

Ciwidey 😁👍

Share 16 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
selowfc_squad. Ciwidey 😁👍

Ciwidey 😁👍

Share 15 0
selowfc_squad. Jalan2 kemaren baru ke post 😁

Jalan2 kemaren baru ke post 😁

Share 12 0