(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Statistics

M.S.I๐Ÿ˜ safarulisma94 safarulisma94 Posts

No caption , yes comment ๐Ÿคญ

Share 43 0

Merenung keluar jendela , embun pagi meniup lembut , melihat bintang di angkasa , purnama menyinari gelapku ..

Share 50 3

Ok,dah nampak mana ia pergi , Baru sedar kata manis kau cam parlimen berjanji , Pada mula aku suka bila kau tampil, Dah bersama rasa sikit hari boleh buat tahlil .. Renung balik menyesal pada awal aku say hye , Sudah tamat tempoh ,tiba masa aku say bye , Imaginasiku kita macam Bonnie & Clyde , Realiti kau bukan kush kita tetap barai ... say say say wassup ๐ŸคŸ

Share 58 1

U puji'ki an'dri ..maricak pura esso'e .. #kallolo ehhh ade yang faham bahasa bugis ke ? ๐Ÿคฃ yg fhm2 lah , yg tak fhm like je tau ..bagitau kwn2 suruh like ๐Ÿคฃ #addampengika๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

Share 56 4
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Quran pembela kita diakhirat , jadi dimuka bumi ini kita kena kuasai .. kalau tak kuasai kita akan sesat dan masuk dlm 72 puak islam tak selamat .. 1 puak selamat itu dia kuasai Al Quran .. Maksud kuasai bukan hafal 30juz tapi pandai guna Al Quran .. Sbb Al Quran ni hakikatnya ruh , tidak bersuara dan tidak berhuruf .. Bila ruh ni masok dlm hati kau , 100% kenal ruh kenal Tuhan .. #inshaallah #doabaikbaik #kitamanusiasamasaja #yangpentingusaha #cariredho-Nya

Share 58 0

Complete adik beradik ๐Ÿคญ

Share 62 0

Merdeka! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ

Share 54 2

Dongak keatas dan selaklah awan, Lihat apa yang ada kita pasti terkilan, Itulah kehidupan yg kadang2 kurang sopan, Bila baik jadi jahat, yg jahat jadi ikutan, Bila jahat jdi baik, yg baik jadi hairan, Perhentian prjlnan dlm pengalaman, Pengalaman mcm tayar buat pusingan, Pusingan hasil putaran semua pasti digilingkan . Hadam #ataslangitadalangit #memories #nexttripcomingsoon

Share 54 0

Setiap org ada masalah masing2 dan atasinya dgn cara masing2.. tak semestinya masalah putus cinta (lapok da ayat tu).. jum kita tenang2 je.. ๐ŸคŸ #tenangisgood๐Ÿ #singleaman

Share 65 0

Gambar untuk kenangan bila ada yang sudah tiada nanti.. #bobmarley #qarmamusiq #remajahitsmasakini #modelingagency #xabialonso #garethbale #baraidotcom #idak2je #janganisapgam #intanserah ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

Share 76 0

Tahniah kak cha ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

Share 71 2

love sikit sayang2 semua ๐Ÿ˜˜ #salamaidiladha

Share 67 4
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jum nyanyi! Selamat hari raya aaa aaaa #rayalagikan #inikanraya

Share 80 3
safarulisma94. jadi la lepas gian ๐Ÿคฃ

#paranormalactivity

jadi la lepas gian ๐Ÿคฃ #paranormalactivity

Share 78 7
safarulisma94.

.................

Share 42 0

Bapak Ali ckp hidup ni kena ada falsafah HIDUP.. H-harta,halal,haram , I-ilmu,iman , D-duit , U-undang-undang , P-prinsip.. Cinta ditolak perkara biasa bagi aku .. tapi kalau aku nak mmg btol2 ikhlas, yg melemahkan hanya duit buatan dajjal.. kalau la manusia ni x ikot 'adat',mesti ramai cucu cicit adam.. #fahamkan #hadamkan #mudahkan ok rap jap ; #dengarkan #fikirkan , #zikirkan #dikirkan nak borak cari je abg tau bby syg

Share 77 0

Jodoh mana? hmm ikan talapia dalam kolam ni boleh tukar jadi bidadari tak? opsss hujan pula malam niii ๐Ÿ˜™ #jgnisapgam

Share 85 4

T. H. Y!!!

Share 75 0
safarulisma94. Mat Ri Ye followers!

Mat Ri Ye followers!

Share 69 0

tang tiup api mcm boss last tu mcm x nmpk pula ๐Ÿคฃ @syuharil.tv @lawak.hangit @kini.viral @lawak.teroks @lawak.boring #riangriaxtvraya #zamannow #suasanakampunghalaman

Share 94 7
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Abg minta maaf dik sampai jatuh kau ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #kenanganterindah #guraukasarsikit @lawak.hangit @otakpishang @lawak.teroks @videoviral.official

Share 107 11

Cuaca di malaysia skrg panas , tapi tak sepanas cinta i pada u.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜

Share 87 8

Benda boleh single, buat apa nak couple #kugiranmasdo #qarmamusiq #bobmarley #kendurikendara #singleboy #jarangtakkelakar ๐Ÿ˜‚

Share 92 0

Orang tak kan jaga hati kita tapi percayalah kita kena jaga hati orang lain untuk tidak memburukkan lagi keadaan .. #tiadajodohantarakita #jodohduniaakhirat #islamnotterrorist

Share 78 15