(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Tahniah kak cha ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

Share 34 2

love sikit sayang2 semua ๐Ÿ˜˜ #salamaidiladha

Share 62 4

Jum nyanyi! Selamat hari raya aaa aaaa #rayalagikan #inikanraya

Share 75 3
safarulisma94. jadi la lepas gian ๐Ÿคฃ

#paranormalactivity

jadi la lepas gian ๐Ÿคฃ #paranormalactivity

Share 74 7
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bapak Ali ckp hidup ni kena ada falsafah HIDUP.. H-harta,halal,haram , I-ilmu,iman , D-duit , U-undang-undang , P-prinsip.. Cinta ditolak perkara biasa bagi aku .. tapi kalau aku nak mmg btol2 ikhlas, yg melemahkan hanya duit buatan dajjal.. kalau la manusia ni x ikot 'adat',mesti ramai cucu cicit adam.. #fahamkan #hadamkan #mudahkan ok rap jap ; #dengarkan #fikirkan , #zikirkan #dikirkan nak borak cari je abg tau bby syg

Share 73 0

Jodoh mana? hmm ikan talapia dalam kolam ni boleh tukar jadi bidadari tak? opsss hujan pula malam niii ๐Ÿ˜™ #jgnisapgam

Share 81 5

T. H. Y!!!

Share 73 0
safarulisma94. Mat Ri Ye followers!

Mat Ri Ye followers!

Share 64 0

tang tiup api mcm boss last tu mcm x nmpk pula ๐Ÿคฃ @syuharil.tv @lawak.hangit @kini.viral @lawak.teroks @lawak.boring #riangriaxtvraya #zamannow #suasanakampunghalaman

Share 93 7

Abg minta maaf dik sampai jatuh kau ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #kenanganterindah #guraukasarsikit @lawak.hangit @otakpishang @lawak.teroks @videoviral.official

Share 105 11

Cuaca di malaysia skrg panas , tapi tak sepanas cinta i pada u.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜

Share 86 8

Benda boleh single, buat apa nak couple #kugiranmasdo #qarmamusiq #bobmarley #kendurikendara #singleboy #jarangtakkelakar ๐Ÿ˜‚

Share 91 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Orang tak kan jaga hati kita tapi percayalah kita kena jaga hati orang lain untuk tidak memburukkan lagi keadaan .. #tiadajodohantarakita #jodohduniaakhirat #islamnotterrorist

Share 78 15

Setiap jalan cerita didalam kehidupan berbeza-beza .. dugaan mesti ditempuh walau tampak suram , perlu angan-angan untuk jumpa cahaya .. pasti ada sinar pelangi selepas hujan ๐Ÿƒ #bobmarley #qarmamusiq #kugiranmasdo

Share 94 2
safarulisma94. Perah otak untuk taktikal padu ๐Ÿ’ช

Perah otak untuk taktikal padu ๐Ÿ’ช

Share 96 3

Jalan2 yukโœŒ

Share 68 0

Tenang seorang diri menanggung tergantung sepi menanti dipenjara janji disebuah kehidupan duniawi yang penuh dugaan dipersimpangan jalan api ..

Share 74 2

Barrier mne ? Pengurusan tetap sama .. pulis lmbt turun padang .. budak baru dtg stadium potong Q s***t .. #ekorkalahdgnbangsafinaldankroni #fambangsat

Share 95 0
safarulisma94. I tgh nyanyi tau , perlu ke renjis2 air .. Jgn bersedih braderssss ๐Ÿ˜‚

I tgh nyanyi tau , perlu ke renjis2 air .. Jgn bersedih braderssss ๐Ÿ˜‚

Share 96 4
safarulisma94. Jgn bersedih braders ๐Ÿ˜˜

Jgn bersedih braders ๐Ÿ˜˜

Share 101 5
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kami lain mak bapak , tpi keserasian kami seperti adik beradik .. 11 tahun dah persahabatan kami berdua .. kembar tapi tak seiras .. dia keluar dulu pagi subuh .. aku lmbt sikit .. kol 2 tengahari jumaat .. moga persahabatan kami kekal selamanya .. #22july #slmtharilahir #tuadahweyyy

Share 106 12

Cuba cari i .. kalau jumpe i bagi duit raya tapi kena dtg rumah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜ #THY #Baraanlelaki #2syawal1438h

Share 125 8
safarulisma94. Selamat hari raya maaf zahir batin semua .. pintu rumah awak terbuka x

Selamat hari raya maaf zahir batin semua .. pintu rumah awak terbuka x , saya nk dtg raya nii .. kalau tutup ,pintu hati saya sentiase terbuka untuk semua .. #kosongkosong #rayaraya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @nadnordin14

Share 103 0
safarulisma94. Mat ri ye .. ๐Ÿ˜‚

Mat ri ye .. ๐Ÿ˜‚

Share 57 0
safarulisma94. Baik ngaku sape paling comey pat .. carot sgtttt ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

Baik ngaku sape paling comey pat .. carot sgtttt ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

Share 115 2

Kenduri lu ๐Ÿ˜‚

Share 135 8

Padu mattttt .. pedih mattt ..

Share 116 0

Lepas tgn terkehel main banana boat , pusing2 cri mkanan ๐Ÿ˜‚ #rombongancikkiah #teamrock #penatkenecampaktengahlautdgnjackettercabutnye๐Ÿ˜‚

Share 132 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
safarulisma94. Good night follower .. #fans
#manchestercity 
#aguero 
#kdb 
#silva
#k

Good night follower .. #fans #manchestercity #aguero #kdb #silva #kompany #gabrieljesus33

Share 163 0
safarulisma94. X bole move .. 6 mata kemenangan milik kita .. #teammalaysia
#UM
#ygke

X bole move .. 6 mata kemenangan milik kita .. #teammalaysia #UM #ygkentalbisakekal

Share 126 8

First game pun dah padu .. alhamdulillah .. @ultras_malaysia @malayantiger.my

Share 128 0

Bila masing2 buat hal sendiri ๐Ÿ˜‚ #throwback #staffKDandSENTUL #Jamuanraya #takdekenemengena๐Ÿ˜‚

Share 172 1
safarulisma94. Caption ? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Caption ? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Share 141 4
safarulisma94. Selesai rumah terbuka .. so tired ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜ฆ

Selesai rumah terbuka .. so tired ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜ฆ

Share 126 0

Bagitau mak awak , menantu dia nak payung kepci .. sekian .. lambat habis ..

Share 158 0