(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
yenrizqallah. 👍🏻👍👍🏽
.
.
.
#eddiehamid #fareezfauzi 
#musiclovers #narrecords

👍🏻👍👍🏽 . . . #eddiehamid #fareezfauzi #musiclovers #narrecords

Share 35 0
muzhafarbin1234. ReyHana Feat Eddie Hamid - 
Saya Sayang Awak. Awak Jangan Marah. ❤️❤️

ReyHana Feat Eddie Hamid - Saya Sayang Awak. Awak Jangan Marah. ❤️❤️ #SayaSayangAwak #sayasayangawakawakjanganmarah #eddiehamid

Share 9 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ramai orang silap. 🙄 muka ni ada sama dengan sesapa ka🤔 lepas ni jangan silap nahh. 🧐 saya Shaa tau SHAA!! 👩🏼 . . Terima kasih kak @zaiton_gusti kasut yang cantik ni. 🥰 . 💄 🕴🏻: @makeupbyvanessakhalid @remahmadbridalhouse . . #dinner #annualawardnight2019 #samasamahotel #klia #shaa #shaapertamkali #lepasnijangansilap #biarkupergi #eddiehamid #darulamanbuskers

Share 698 16
shaa_db. Hampa nak tau rahsiaa shaa yang terbongkaq. Hampaa dengaq malam ni. Ma

Hampa nak tau rahsiaa shaa yang terbongkaq. Hampaa dengaq malam ni. Macam macam depa bongkaq. Hat tak boleh cari chanel tuu hampa download dekat playstore ‘radio malaysia station’ yang live punya. . . #novamusic #eddiehamid #shaa #shaapertamakali #shaabiarkupergi #radiokedahfm #kedahfm #lepakartis #97.5mhz #faraaina #ennaangelienna

Share 204 2

Thanks Brother @eddie_hamid (Komposer Terkenal) kehadiran yang meriah kan Jelajah Karnival Havoc Malaya 2019 🤘👍🤘 #eddiehamid #jelajahkarnivalhavocmalaya2019 #spottinghabis #eventcrew #ambilberkat #kiniviral

Share 39 0
faraainaofficial. MV Tak Tergalang Ganti dh ada kt Youtube...nnti jangan lupa share ya k

MV Tak Tergalang Ganti dh ada kt Youtube...nnti jangan lupa share ya kwn2.. tqsm!!! #faraaina #taktergalangganti #rosliahmad #cintayangterhenti #eddiehamid

Share 28 2
faraainaofficial. Alhamdulillah..selesai sudah cover album terbaru sy... Tak Tergalang G

Alhamdulillah..selesai sudah cover album terbaru sy... Tak Tergalang Ganti & Cinta Yang Terhenti..... Trima Kasih kpd smua yg terlibat menjayakan album ni... #faraaina #taktergalangganti #cintayangterhenti #rosliahmad #eddiehamid #ariesmusic #radicalrecords #mvmproduction #rss #nickiphotography

Share 59 7
faraainaofficial. Alhamdulillah selesai sudah show d KUANTAN PARADE... trima kasih x ter

Alhamdulillah selesai sudah show d KUANTAN PARADE... trima kasih x terhingga kpd penganjur @annasui1408 krn x jemu jmput fara dan kali ni bwk @eddie_hamid skali...hehe terbaikk.. #faraaina #eddiehamid #radicalrecords #rosliahmad #taktergalangganti #cintayangterhenti #ttg #mvmproduction

Share 66 10
qua_rahman. Korang yang belum dengar lagu Aku Yang Tersiksa boleh laa tgk di youtu

Korang yang belum dengar lagu Aku Yang Tersiksa boleh laa tgk di youtube channel @novamusicmy dan korang jangan lupa buat cover lagu Aku Yang Tersiksa dan tag kat bemad dan @aqua_squadfc tauu gaiss😍 #akuyangtersiksachallenge #novamusic #eddiehamid

Share 444 3
shaa_db. Assalamualaikum salam jumaat semua. 😘 .
 Jom ramai ramai kita meriahk

Assalamualaikum salam jumaat semua. 😘 . Jom ramai ramai kita meriahkan Karnival Jelajah Havoc Malaya. shaa ada 1 Mac - 2 Mac . jumpa malam ni. . #shaapertamakali #shaa #biarkupergi #novamusic #pertamakali #shaadb #karnivaljelajahhavocmalaya #tgmalim #eddiehamid

Share 146 16
aqua_squadfc. #Repost @qua_rahman with @get_repost
・・・
Syukur alhamdullilah😍 ramai

#Repost @qua_rahman with @get_repost ・・・ Syukur alhamdullilah😍 ramai yang suka lagu Aku Yang Tersiksa ni🤭 Apa2 pun sy nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang menyokong lagu ni🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Korang jugak boleh follow @aqua_squadfc tau😍 ni fans club bemad😆 yang nak tgk video lirik official tu boleh terus tgk dekat bio ig sy😘 #akuyangtersiksa #ostdramaasalkaubahagia #novamusic #eddiehamid #aquasquadfc

Share 72 1
raiiraihanah. #RepostPlus @qua_rahman
- - - - - -
Syukur alhamdullilah😍 ramai yang

#RepostPlus @qua_rahman - - - - - - Syukur alhamdullilah😍 ramai yang suka lagu Aku Yang Tersiksa ni🤭 Apa2 pun sy nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang menyokong lagu ni🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Korang jugak boleh follow @aqua_squadfc tau😍 ni fans club bemad😆 yang nak tgk video lirik official tu boleh terus tgk dekat bio ig sy😘 #akuyangtersiksa #ostdramaasalkandiabahagia #novamusic #eddiehamid #aquasquadfc

Share 481 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Syukur alhamdullilah😍 ramai yang suka lagu Aku Yang Tersiksa ni🤭 Apa2 pun sy nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang menyokong lagu ni🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Korang jugak boleh follow @aqua_squadfc tau😍 ni fans club bemad😆 yang nak tgk video lirik official tu boleh terus tgk dekat bio ig sy😘 #akuyangtersiksa #ostdramaasalkandiabahagia #novamusic #eddiehamid #aquasquadfc

Share 706 6

Fly to KL🤧 cuti sudah habes 😔 Gaisss , pagi esok jam 7pg jgn lupa dgr THR Gegar tau🙊 Esok lagu "Aku Yang Tersiksa " akn release di Thr Gegar 😉 Stay tuned okay😘 #myfamily❤️ #akuyangtersiksa #thrgegar #novamusic #eddiehamid #aquasquadfc

Share 2484 8
aqua_squadfc. #Repost @qua_rahman with @get_repost
・・・
Ade yg rindu lagu ni tak? 🙊

#Repost @qua_rahman with @get_repost ・・・ Ade yg rindu lagu ni tak? 🙊 Nah bemad belanja verse lagu "Aku yang tersiksa" 😝 Minggu depan lagu ni dh nak keluar tau🤭 stay tuned gaiss 😘 #akuyangtersiksa #abampolisviral #novamusic #eddiehamid

Share 111 1

Ade yg rindu lagu ni tak? 🙊 Nah bemad belanja verse lagu "Aku yang tersiksa" 😝 Minggu depan lagu ni dh nak keluar tau🤭 stay tuned gaiss 😘 #akuyangtersiksa #abampolisviral #novamusic #eddiehamid

Share 1754 16
emashaa_db. Jom besok sambut thun bru bersama shaa. Kita meriahhhkan lagi malam th

Jom besok sambut thun bru bersama shaa. Kita meriahhhkan lagi malam thun bru 😍 jumpa shaa besok malam jam 9 di CAPTAIN ROSLI LODGE AND CAFE, LENGGONG. . . #shaabiarkupergi #shaafanlar #pertamakali #shaapertamakali #shaa #shaadb #shaapertamakali #lenggong #eddiehamid #gegarlenggong

Share 11 1
shaa_db. Jom besok sambut thun bru bersama shaa. Kita meriahhhkan lagi malam th

Jom besok sambut thun bru bersama shaa. Kita meriahhhkan lagi malam thun bru 😍 jumpa shaa besok malam jam 9 di CAPTAIN ROSLI LODGE AND CAFE, LENGGONG. . . #shaabiarkupergi #shaafanlar #pertamakali #shaapertamakali #shaa #shaadb #shaapertamakali #lenggong #eddiehamid #gegarlenggong

Share 171 5
aqua_squadfc. JOM CHALLENGE !

Korang mesty power challenge lagu dengan perlbagai ve

JOM CHALLENGE ! Korang mesty power challenge lagu dengan perlbagai versi....jgn lupaa tag @aqua_squadfc taw... Wahhh terharunya Bemad 😍 Tq sahabat @amar_kecek sudi cover lagu "Aku Yang Tersiksa" sedappp bohh ! !😅 Bemad cabar korang semua buat cover lagu ni dan #akuyangtersiksachallenge tauu 🙊 nanti jgn lupa tag Bemad deh😘 #abampolisviral #akuyangtersiksachallenge #novamusic #eddiehamid #aquasquadfc #newsingle2019 #Repost @amar_kecek with @get_repost ・・・ nantikan single terbaru daripada sahabat kita @qua_rahman yang bertajuk - aku yang tersiksa . paduuuu reman bulu roma lagu #akuyangtersiksachallenge

Share 107 1

nantikan single terbaru daripada sahabat kita @qua_rahman yang bertajuk - aku yang tersiksa . paduuuu reman bulu roma lagu #akuyangtersiksachallenge #abampolisviral #laguterbaik #mvmproduction #thrgegarpantaitimur #novamusic #eddiehamid #laguviral #coversong #coverlagumalaysia #quarahman #viral #video #manisfm

Share 355 13