(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Earth Mama Organic Nipple Butter ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ .
. ๐Ÿค— 100% organic! Soothing

Earth Mama Organic Nipple Butter ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ . . ๐Ÿค— 100% organic! Soothing Organic Nipple Butter is buttery and botanical-rich, lanolin-free and non-sticky. It moisturizes dry skin, and brings your nipples back to their happy place. And since it just might end up in babyโ€™s mouth. So thereโ€™s no need to wash it off before nursing!๐Ÿ˜‡ โค . ๐Ÿค— Dermatologist tested and clinically tested for irritation. . ๐Ÿค—NO petroleum, parabens, or lanolin . . #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #earthmama #nipplebutter #organic

Share 2 0
tatehgombak. Joielle Baby Oil ๐Ÿ‘ผ๐Ÿป โค๏ธ .
.
Joielle Baby diperkaya dengan Vitamin E,

Joielle Baby Oil ๐Ÿ‘ผ๐Ÿป โค๏ธ . . Joielle Baby diperkaya dengan Vitamin E, lidah buaya dan menggunakan kebanyakan dari bahan-bahan semulajadi. Baunya harum sangat disamping itu, ia berfungsi untuk memperbaiki dan menyembuhkan kulit bayi especially bagi anak yang mempunyai masalah ekzema atau ruam. Paling penting, ia bebas dari S.L.S, paraben dan steroid . . Kebaikaan Joielle Baby Oil ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ผ๐Ÿป๐Ÿ‘ผ๐Ÿป . 1. Membantu menghindarkan dan membersihkan kupin kepala bayi anda . 2. Mudah diserap oleh kulit . 3. Membantu mengembalikan kelembapan kulit bayi anda . 4. Diperkaya dengan khasiat Alor Vera dan Vitamin E . 5. Sesuai digunakan sebagai minyak untuk mengurut bayi anda . #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #butikmomandbaby #joielleoil

Share 1 0
tatehgombak. Joielle Baby Cream Vco ๐Ÿฅฅ๐Ÿฅฅ .
.
Berkhasiat untuk melembapkan kulit bab

Joielle Baby Cream Vco ๐Ÿฅฅ๐Ÿฅฅ . . Berkhasiat untuk melembapkan kulit baby! . โœ”Mengurangkan bekas luka โœ”Mengurangkan panau โœ”Ruam susu โœ”Ruam lampin โœ”Ruam panas PALING BEST! HILANGKAN STRETCH MARK! Ibu dan anak pun boleh guna ๐Ÿค— . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #babycream #vco

Share 1 0
tatehgombak. Hello semua ๐Ÿ’–
.
Youha BabyCook Food Processor ๐Ÿ…๐ŸŠ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿฅฆ๐Ÿฅ•๐Ÿฅฌ
. . โœ… Pr

Hello semua ๐Ÿ’– . Youha BabyCook Food Processor ๐Ÿ…๐ŸŠ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿฅฆ๐Ÿฅ•๐Ÿฅฌ . . โœ… Practical - Versatile 2-in1 appliance that steams and blends food, preserving the natural nutrients to create healthy and tasty dishes . โœ… Easy to use - one dial controls all functions making it simple to use Ideal for all food types - suitable for fruits, vegetables, meat, poultry, fish, etc . โœ… Value for money - help parents give their children nutritious homemade meals while offering savings of time and money on meal preparation . โœ… Durable & safe - comes with BPA Free Processing Bowl . โœ…Graduated measuring bowl - Easy to measure quantity of water to pour into tank. . โœ… Removable lid - Easy to clean . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #youhababyfoodmaker

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Yeayy! Alhamdulillah terima kasih tuan datang ke butik shopping barang

Yeayy! Alhamdulillah terima kasih tuan datang ke butik shopping barang si kecil and grab baby carrier koopers danza ๐Ÿฅฐ . . Mudahlah nak bawa kemana2 lepas ni selesa adik nanti ๐Ÿ˜Š . . Terima kasih jemput datang lagi ๐Ÿ˜ƒ . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #customerhappy #customerappreciation #koopersdanza #safetyfirst #malaysiabuckleup

Share 3 0
tatehgombak. Autumz serene double electric breastpump ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ’œ 3 Pumping Modes :

Autumz serene double electric breastpump ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ . ๐Ÿ’œ 3 Pumping Modes : Massage, Expression & Power Expression modes for effective & efficient pumping . ๐Ÿ’œ Rechargeable & Removable Lithium-Ion Battery : Allow you to pump anywhere conveniently with longer usage time . ๐Ÿ’œ Multi Suction Levels : 6 suction levels to choose from each mode . ๐Ÿ’œ Memory Function : Enable setting of personalized suction levels that you are comfortable with . ๐Ÿ’œ Anti Backflow Device : To prevent milk contamination . ๐Ÿ’œ Convertible : Can be converted to a manual pump by attaching a manual knob (conversion manual kit can be purchased separately) . ๐Ÿ’œ Dual Power Source : Main electric power & Lithium-Ion battery . ๐Ÿ’œ LCD Display : Display information such as type of pumping mode and suction level for user . ๐Ÿ’œ Ultrasoft Silicone Massage Breast Shield : With comfortable massage bubbles design . ๐Ÿ’œ Light, Portable & Ultra Quiet : Compact to carry around with quiet motor unit . ๐Ÿ’œ User Friendly: Easy to assemble, use and clean BPA Free : All parts that touch breastmilk are BPA Free . ๐Ÿ’œ Warranty : 1 Year Limited Warranty for Motor & 6 Months Warranty for Rechargeable Battery . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #atzserenedoublepump

Share 0 1
tatehgombak. Kuku Duckbill Training Cup ๐Ÿฅ .
.
๐Ÿฅ Economic Angle - A straw will pop

Kuku Duckbill Training Cup ๐Ÿฅ . . ๐Ÿฅ Economic Angle - A straw will pop up automically through an engonomic angle, provide a comfort drink for your baby . . ๐Ÿฅ Removable Handle - Easy for small hands to hold . . ๐Ÿฅ Spill Proof - The soft sipper straw is covered by an easy to use flip top cap . . Suitable for 6m+ . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #kukuduckbill

Share 0 0
tatehgombak. Baby Bouncer ๐Ÿ‘ผ๐Ÿป๐Ÿ‘ผ๐Ÿป ๐Ÿ‘ผ๐Ÿป๐Ÿ‘ผ๐Ÿป
.
๐Ÿ‘ผ๐Ÿป Perfect size for baby sleeping .

Baby Bouncer ๐Ÿ‘ผ๐Ÿป๐Ÿ‘ผ๐Ÿป ๐Ÿ‘ผ๐Ÿป๐Ÿ‘ผ๐Ÿป . ๐Ÿ‘ผ๐Ÿป Perfect size for baby sleeping . ๐Ÿ‘ผ๐Ÿป Up and down swing . Jom Visit @tatehgombak . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #otomobouncer

Share 0 0
tatehgombak. Autumnz Reusable Breast Relief Thermo Pad ๐Ÿฆ‹ .
๐Ÿฆ‹ 2 in 1 warm and cold

Autumnz Reusable Breast Relief Thermo Pad ๐Ÿฆ‹ . ๐Ÿฆ‹ 2 in 1 warm and cold use . . ๐Ÿฆ‹ Stimulates Breastmilk Flow . . ๐Ÿฆ‹ Soothes Sore Breasts . . ๐Ÿฆ‹ Contoured to fit most breast sizes . . ๐Ÿฆ‹ Generous sizing for full coverage . . ๐Ÿฆ‹ Toxic Free and safe to use . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #atzthermopad

Share 0 0
tatehgombak. Little Innonscents Mineral Powder ๐Ÿ’™
.
๐Ÿ’™ Natural Mineral Powder is co

Little Innonscents Mineral Powder ๐Ÿ’™ . ๐Ÿ’™ Natural Mineral Powder is completely talc free and 100% naturally pure and free from toxins, this powder provides long lasting protection against moisture that can cause odour, itching and chafing . . ๐Ÿ’™ Product Features ๐Ÿ’™ . - Protects babyโ€™s delicate skin from chaffing, irritation, rashes and redness. . - Australian White Clay provides a high level of natural absorption. . - Protects the skin from nappy rash and skin irritations. . - Powder is of thicker consistency which prevents babies from inhaling fine puffy particles. . - Helps chafing-prone areas like between the thighs, under the chin and arms. . - Eczema friendly. . Suitable Age: From 0+months . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #mineralpowder #littleinnonscents.

Share 0 0
tatehgombak. ๐Ÿ’•Hello Semua . Selamat Pagi ๐Ÿ˜‰ .
Nak bagitahu nii kalau mommies tak s

๐Ÿ’•Hello Semua . Selamat Pagi ๐Ÿ˜‰ . Nak bagitahu nii kalau mommies tak sempat singgah nak walk in ke butik. . ๐Ÿ’•Kami ada BungkusIT yang membantu dalam penghantaran barang huhu ๐Ÿ๐Ÿ’จ ๐Ÿ‘๐Ÿป . ๐Ÿ’•Tak Sempat Singgah? Kami Hantarkan ๐Ÿ˜‰ . โ€ผ๏ธ Cara membuat pesanan. . โœ… Hubungi Butik. . โœ… Pilih barang dan membuat pesanan. . โœ… Beri nama, alamat untuk penghantaran. . โœ… membuat bayaran secara online atau bayar kemudian ( COD ). . โœ… barang sedia untuk dihantar. . Haa mudah kan ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #bungkusit

Share 3 0
cheqkaboom. Reposted from @tatehgombak (@get_regrann) -  Uwoww yeayy penuh satu ra

Reposted from @tatehgombak (@get_regrann) - Uwoww yeayy penuh satu rak baby food @tatehgombak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Biskut, nestum semua dah restock ye mommies . Haaa yang mana babies dah masuk 6 bulan tu tapi risau kalau biskut atau makanan si manja ada perasa tambahan ๐Ÿค” . . No worries mommies makanan si kecil tiada perasa tambahan, Boleh la untuk si manja makan ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ . . Jom visit sementara stock masih ada ๐Ÿ˜‰ . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #babyfood - #regrann

Share 2 0
tatehgombak. Yeah! Alhamdulillah terima kasih tuan datang shopping walker untuk dij

Yeah! Alhamdulillah terima kasih tuan datang shopping walker untuk dijadikan sebagai hadiah . Terima kasih datang lagi ๐Ÿ˜„ . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #walker #customerappreciation #customerhappy

Share 1 0
tatehgombak. The Milk Story Chocolate Drink Family Pack ๐Ÿซ .
Mommies yang kekuranga

The Milk Story Chocolate Drink Family Pack ๐Ÿซ . Mommies yang kekurangan susu atau ingin tambah susu haa TMS Choc drink ni tinggal bancuh then zass minum choc pulak tu ๐Ÿ˜‹ . Sesuai untuk ibu menyusu dan seisi keluarga . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #tms #chocolatedrink

Share 0 0
tatehgombak. Uwoww yeayy penuh satu rak baby food @tatehgombak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
Biskut, n

Uwoww yeayy penuh satu rak baby food @tatehgombak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Biskut, nestum semua dah restock ye mommies . Haaa yang mana babies dah masuk 6 bulan tu tapi risau kalau biskut atau makanan si manja ada perasa tambahan ๐Ÿค” . . No worries mommies makanan si kecil tiada perasa tambahan, Boleh la untuk si manja makan ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ . . Jom visit sementara stock masih ada ๐Ÿ˜‰ . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #babyfood

Share 1 0
tatehgombak. ATZ MILK COLLECTION CUPS โœจ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป
.
Made of 100% Food Grade Polypropylene

ATZ MILK COLLECTION CUPS โœจ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . Made of 100% Food Grade Polypropylene (PP) . โœ… Safe & non toxic (BPA Free and Phthalates Free) . โœ…Collect and save more breastmilk throughout the day . โœ…Spout that eases transfer of breastmilk to a strerilise storage bottle/bag and promotes airflow . โœ…Fit comfortably to the breast . โœ…Help to protect sore nipples from friction . โœ…Reusable and easy to clean . โœ…Size : Product diameter ~8.3cm : Internal diameter ~ 25mm . ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . 1. Mommies yg ada susu terlalu banyak sampai kerap leaking/baju asyik basah je, pakai ni sebagai ganti breast pad. 2. Utk ibu yg ada nipple jenis sensitif, breast shell ni melindungi bhg nipple itu. 3. Ibu yg ada luka pd nipple boleh pakai ni utk elakkan infection dan cepatkan luka/crack sembuh. 4. Utk ibu yg ada flat/inverted nipple, breast shell ni membantu timbulkan nipple. Boleh mula gunakan semasa hamil lagi . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #atzmilkcollectioncups

Share 0 0
tatehgombak. Little Innoscents Goats Milk Bar Soap ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
Diperkaya dengan kebai

Little Innoscents Goats Milk Bar Soap ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . Diperkaya dengan kebaikan susu kambing, manuka honey . Sabun ini pembersih yang ideal bagi kulit sensitif . . Sesuai untuk kulit kering , sensitif spt eczema ,psoriasis , gatal2 kulit , jerawat , pembersih ini akan meninggalkan kulit yg lembut , lembap juga berbau wangi ๐Ÿฅฐ . #tatehgombak #tatehoulet #butikmomandbaby #goatmilkbar #littleinnoscents

Share 0 1
tatehgombak. Hello semua ๐ŸŒน
.
Little Innonsents Paw Paw Balm dah restock โ€ผ๏ธ
.
mommy

Hello semua ๐ŸŒน . Little Innonsents Paw Paw Balm dah restock โ€ผ๏ธ . mommy yang risau ada puting merekah semasa menyusu atau selalu kena no worries paw paw balm ni organic tekstur nya yang tidak melekit juga bau yang menyenangkan ๐Ÿ˜„ . ๐ŸŒนBoleh digunakan utk puting merekah. . ๐ŸŒนRuam lampin. . ๐ŸŒน Pelembap Bibir . ๐ŸŒน Eczema/ Psioriasis . ๐ŸŒน Gigitan serangga / Luka ringan . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #pawpawbalm #msdilatalk

Share 0 0
tatehgombak. GabaG ๐Ÿ’›
.
โ‡๏ธ Mempunyai ice storage beg yg boleh detach dari bagpack u

GabaG ๐Ÿ’› . โ‡๏ธ Mempunyai ice storage beg yg boleh detach dari bagpack untuk kegunaan berasingan. . โ‡๏ธ Ruang yang besar boleh memuatkan banyak barang2 si manja seperti botol susu, diapers dan pelbagai lagi. . โ‡๏ธ Free 2 reusable ice packs. . โ‡๏ธ Memudahkan ibu bapa yang selalu travel dan juga ibu yg bekerja. . โ‡๏ธ Corak menarik boleh diguna pakai untuk hal lain apabila bayi sudah membesar. . Jom visit di @tatehgombak โค๏ธ โค๏ธ โค๏ธ #tatehoutlet #tatehgombak #butikmomandbaby #tatehmalaysia

Share 1 0
tatehgombak. Hello semua โœจ
.
Audelia Travel Kit at
@tatehgombak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Specially

Hello semua โœจ . Audelia Travel Kit at @tatehgombak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Specially formulated from your favorite Mummyโ€™s Rescue Kit. . Top to Toe Cleanser ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . โœ… Immune Booster . โœ…Suitable for sensitive skin . โœ…Tear-free bath & shampoo . โœ…Formulated from Immunity blendsโ €โ € . Magical Lotion ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . โœ…Soothing and calming after bath lotion . โœ…helps to moisturise baby skin . โœ…Formulated from Bedtime blends . Chest & Tummy Rub ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . โœ…Helps to soothe congestions and tummy aches . โœ…Formulated from a combination of Sniffles and Tummy . Liquid Cleanser for Bottles/Utensils ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . The most important cleanser that we usually forgot to bring but a must have when we travel.โ €โ € โ €โ € . Jom Visit@tatehgombak ๐Ÿ’• . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #audeliatravelkit

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Diperkaya dengan ramuan semulajadi seperti minyak kelapa dara dan gela

Diperkaya dengan ramuan semulajadi seperti minyak kelapa dara dan gelatin yang kaya dengan khasiat bagi membantu meningkatkan daya ketahanan tubuh bagi mencegah penyakit serta memelihara kesihatan tubuh secara menyeluruh ๐Ÿ˜‰ . Khasiat Soft Gel Virgin Coconut Oil: . โœ… Membantu meningkatkan daya ketahanan tubuh . โœ…Mempercepatkan proses pemulihan luka . โœ…Membantu membakar lemak yang berlebihan dalam tubuh . โœ…Meningkatkan tahap metabolisme . Memelihara sistem pencernaan dan penghadaman . โœ…Menyingkir toksin dalam tubuh . โœ…Menggalakkan fungsi organ dalaman . โœ…Melancarkan peredaran darah . โœ…Membantu menghalus dan melembapkan kulit . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #vco #tropika

Share 1 0
tatehgombak. Cimilre F1 .
.
๐ŸŒป 10 levels of expression mode .
.
๐ŸŒป Backflow Prevent

Cimilre F1 . . ๐ŸŒป 10 levels of expression mode . . ๐ŸŒป Backflow Prevention . . ๐ŸŒป 5 levels Of Massage Mode . ๐ŸŒปRechargeable . . ๐ŸŒป Indication Of Time Of Use . . ๐ŸŒปAuto Shut Off After 30 min . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #cimilref1 #butikmomandbaby

Share 0 0
tatehgombak. Hello semua ๐Ÿ˜‰ .
.
Haaa baby food festa dah bermula tauu mommies daddi

Hello semua ๐Ÿ˜‰ . . Haaa baby food festa dah bermula tauu mommies daddies dari 25/9 sehingga 29/9 Dari biskut, serbuk semua restock tau hehe . Rambang mata tengok huhu ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ . Jom visit . Butik Tateh Gombak dibuka seperti biasa ye dari 10am-10pm setiap hari dibuka โค๏ธ . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #babyfoodfesta

Share 3 1
tatehgombak. Hello semua โœจ .
.
Bidara Aromathera Oil . Minyak Angin Moden yang diru

Hello semua โœจ . . Bidara Aromathera Oil . Minyak Angin Moden yang dirumus khas dari ekstrak pati daun biadara dengan gabungan 5 pati minyak herba terpilih ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . . Sesuai untuk melegakan โœจ . ๐Ÿ’œ Perut tidak selesa . ๐Ÿ’œ Lenguh2 sendi . ๐Ÿ’œ Rasa nyeri bahu / lutut . ๐Ÿ’œ Rasa Pening / Sukar Tidur . ๐Ÿ’œ Bayi Meragam / Kembung Perut . ๐Ÿ’œ Mandian Aura . Sembur Sedut Santai ๐Ÿ˜„ . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #bidaraoil

Share 1 2
tatehgombak. Set tilam kekabu Newborn ๐Ÿ˜
.
Membuat persiapan menyambut orang baru d

Set tilam kekabu Newborn ๐Ÿ˜ . Membuat persiapan menyambut orang baru dalam keluarga sememangnya menyeronokkan . Lagi2 kalau menyambut kelahiran bayi pertama ๐Ÿ˜ . Set tilam ini berasaskan kekabu tau mommies sesuai untuk bayi baru lahir kerana fungsinya yang lembut juga tidak menyebabkan tekanan untuk si kecil . . Banyak lagi corak juga warna yang menarik untuk si kecil . . Jemput datang ke butik kami @tatehgombak โค . #tatehoutlet #tatehgombak #tatehmalaysia #tatehdihati #butikmomandbaby #settilamkekabu #msdilatalk

Share 1 0
tatehgombak. Garlic Bidara Lemon ๐Ÿ•Š .
.
๐Ÿ•Š melegakan demam .
๐Ÿ•Š Selsema/ Batuk .
๐Ÿ•Š

Garlic Bidara Lemon ๐Ÿ•Š . . ๐Ÿ•Š melegakan demam . ๐Ÿ•Š Selsema/ Batuk . ๐Ÿ•Š Kulit gatal2 / ruam susu / ruam lampin . ๐Ÿ•Š Chicken Pox . ๐Ÿ•Š Gigitan serangga / Kembung Perut . ๐Ÿ•Š melenakan tidur si manja . . . ๐Ÿฅฐ Cara pengunaan - . Sapukan nipis di batang hidung , ubun2 , dada , belakang badan , betis, tapak kaki . Boleh juga sapu bahagian hidung jika selsema . No worries ianya tidak panas . Sapu sekerap mungkin ๐Ÿ˜‰ . . Harga mampu milikk huhu Rm 24.00 ๐Ÿ˜‡ . Jom visit @tatehgombak ๐Ÿฅณ . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #garlicbidaralemon

Share 1 0
tatehgombak. Hello mommies! Haa For Aisha nak buat promo ni dengan pembelian kedua

Hello mommies! Haa For Aisha nak buat promo ni dengan pembelian kedua akan dapat 50% tau . Sesuai dari 4-36 months yummm ๐Ÿคฉ . . Dapatkan sementara stock masih ada . Hanya di butik @tatehgombak sahaja available ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #babyfood

Share 2 0
tatehgombak. Hello semua ๐Ÿ’–
.
Yayy Mayya Baby Care dah restock ๐Ÿคฉ . Baby Cream 5 in

Hello semua ๐Ÿ’– . Yayy Mayya Baby Care dah restock ๐Ÿคฉ . Baby Cream 5 in 1 . . Apa yang menarik sangat baby cream 5 in 1 ni ialah haa gabungan habbatusauda , lemon oil , virgin coconut oil dan bawang putih ๐Ÿฅฐ . โœ… Demam . โœ… Batuk juga selsema . . โœ… Kulit sensitif . . โœ… Kembung perut . . โœ… Tidur tak lena . . โœ… gatal2 / gigitan serangga . . Jom visit @tatehgombak ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #mayyacream #msdilatalk

Share 0 0
tatehgombak. Bonbijou Cozy Isofix Car Seat ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป
.
๐Ÿ’ข New born to max weight of 25Kg

Bonbijou Cozy Isofix Car Seat ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . ๐Ÿ’ข New born to max weight of 25Kgs. . ๐Ÿ’ข Side impact for additional safety. . ๐Ÿ’ข Isofix Mechanism attachment for easy installation into carโ€™s seat. . ๐Ÿ’ข Soft and padded insert for infant comfort. . ๐Ÿ’ข Head rest height adjustable to accommodate childโ€™s growth. . ๐Ÿ’ข Easy convertible from front to rear facing via versa. . ๐Ÿ’ข Approved ECE regulation No.16 . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #bonbijouisofix

Share 1 0
tatehgombak. Hello ๐Ÿ˜‰
.
Pss tugeda ideal restock mommies ๐Ÿ˜ warna pun cantik2 .
.
T

Hello ๐Ÿ˜‰ . Pss tugeda ideal restock mommies ๐Ÿ˜ warna pun cantik2 . . Tugeda sesuai dari newborn hingga 24bulan berat saranan pemakaian sesuai dari 3.5kg -18kg . . Material breathable tak panas untuk baby ๐Ÿ˜„ . . Jom visit ๐Ÿ˜‰ . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #tugedaideal

Share 1 2