(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Yeay! Alhamdulillah terima kasih tuan puan datang ke butik kami grab k

Yeay! Alhamdulillah terima kasih tuan puan datang ke butik kami grab koopers co rider ni . Seronok si kecil ada mainan baru ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ . . Terima kasih ye jemput dtg lagi ๐ŸŒนโœจ . #tatehoulet #tatehgombak #butikmomandbaby #customerhappy #customerappreciation #kooperscorider #msdilatalk

Share 7 0
tatehgombak. MAM Heat Sensitive Spoons & Cover โœจ
.
โ€ผ๏ธHeat Sensitive Tips - Change c

MAM Heat Sensitive Spoons & Cover โœจ . โ€ผ๏ธHeat Sensitive Tips - Change colour if food is too hot / soft and gentle on palate and gums . . โ€ผ๏ธ Non - Slip Zones - For a comfortable and secure grip . . โ€ผ๏ธ Mam design 2 steps to independent eating with a spoon . . 1- Long spoon - easily reaches the bottom of deeper glasses . 2- Short - designed for babyโ€™s small hands, ideal for holding on their own . . โ€ผ๏ธ Two compartments keep clean and used spoons hygienically โ€ผ๏ธ . #tatehoulet #tatehgombak #butikmomandbaby #tatehmalaysia #mamspoons

Share 0 0
tatehgombak. Barra Gel by NR .๐Ÿ˜Š
.
Sireh terkenal dengan ciri penyucian dan pembers

Barra Gel by NR .๐Ÿ˜Š . Sireh terkenal dengan ciri penyucian dan pembersihan . Gabungan bersama estrak tumbuhan herba terpilih yang lain menjadikan formula yang diperkaya ini baik untuk memelihara kelembapan serta memberi kelegaan sepanjang hari . Pembersih harian peribadi untuk kegunaan seisi keluarga . Pembersih yang menyegarkan semasa & selepas haid & semasa hamil ๐Ÿ˜‰๐Ÿงก . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #barragel

Share 0 0
tatehgombak. Alahai cute nya semua sepit rambut design baru by elise headband ni, m

Alahai cute nya semua sepit rambut design baru by elise headband ni, mesti rambang mata nak pilih ๐Ÿ˜ . . Harga pun rm13.90 je mommies dapat 3 jenis design lagii ๐Ÿ˜ . Jemput datang ke butik @tatehgombak . #tatehoulet #tatehgombak #butikmomandbaby #eliseheadband

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Tropika Baby Herbal Cream ๐Ÿ’›
.
Tropika Baby Herbal Cream ialah campura

Tropika Baby Herbal Cream ๐Ÿ’› . Tropika Baby Herbal Cream ialah campuran Halia + Minyak Kelapa Dara + Minyak Kayu Putih + Herba2 Tropika yang mampu merawat dan mencegah anak-anak anda daripada batuk dan selsema,kahak,nafas berbunyi atau lelah,hidung tersumbat dan mengatasi masalah kembung perut bayi. . . Krim tidak panas dan melekit ini sesuai digunakan bermula . bayi seusia 1hari hingga dewasa โ—๏ธ . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #tropikaherbalcream

Share 0 0
tatehgombak. Hello semua selamat pagi! .
Minyak Herba Asmak dah kembali ๐Ÿ˜„โ€ผ๏ธ
.
Miny

Hello semua selamat pagi! . Minyak Herba Asmak dah kembali ๐Ÿ˜„โ€ผ๏ธ . Minyak herba Asmak ini membantu melegakan batuk , selesema , demam , lelah, semput juga . Sesuai utk dipakai dewasa, kanak2 , baby pun boleh ๐Ÿฅฐ . No worries mommies if terletak lebih minyak ni bersifat tidak panas utk dipakai kpd si kecil ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . Jom dapatkan sementara stock masih ada ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธโœจ. . โ€ผ๏ธ Harga mampu milik Rm39.00 untuk size besar dan Rm19.00 untuk size kecil โ€ผ๏ธโœจ . #tatehoulet #tatehgombak #butikmomandbaby #minyakherbaasmak #msdilatalk

Share 2 3
tatehgombak. Alhamdulillah terima kasih tuan dan puan datang grab koopers lavolta .

Alhamdulillah terima kasih tuan dan puan datang grab koopers lavolta . Bestla adik ada childseat baru ๐Ÿ˜„ . sesuai dari 0-25kg, harga pun tgh promo RM399 โ€ผ๏ธ . Terima kasih jemput dtg lagi ye โœจ . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #kooperslavolta #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #childseatsafety #koopers

Share 5 0
tatehgombak. Waah Alhamdulillah terima kasih puan datang shopping barangan keperlua

Waah Alhamdulillah terima kasih puan datang shopping barangan keperluan bayi di butik kami . Excited kakak2 abang2 menanti ahli baru baby girl pulak โœจ . Terima kasih puan jemput dtg lagi ๐ŸŒน . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #customerappreciation #customerhappy #msdilatalk

Share 5 0
tatehgombak. Hello semua ๐ŸŒน
.
Little Innonsents Paw Paw Balm dah restock โ€ผ๏ธ
.
mommy

Hello semua ๐ŸŒน . Little Innonsents Paw Paw Balm dah restock โ€ผ๏ธ . mommy yang risau ada puting merekah semasa menyusu atau selalu kena no worries paw paw balm ni organic tekstur nya yang tidak melekit juga bau yang menyenangkan ๐Ÿ˜„ . ๐ŸŒนBoleh digunakan utk puting merekah. . ๐ŸŒนRuam lampin. . ๐ŸŒน Pelembap Bibir. . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #pawpawbalm #msdilatalk

Share 4 0
tatehgombak. Hello Assalamualaikum semua & selamat pagi! ๐Ÿงก
.
mommycare herbal crea

Hello Assalamualaikum semua & selamat pagi! ๐Ÿงก . mommycare herbal cream & Telon oil bidara didatangi dalam dua saiz ๐Ÿ˜ . ๐ŸŒนTelon oil bidara membantu melegakan kembung perut si kecil juga membantu si manja mendapatkan tidur yang berkualiti plus boleh juga digunakan sebagai minyak urut bayi tau mommies ๐Ÿ˜„ . ๐ŸŒนHerbal Cream membantu melegakan batuk selesema . Boleh digunakan dari newborn till dewasa . . #tatehoulet #tatehgombak #butikmomandbaby #minyakbidara #mommycare #msdilatalk

Share 2 0
tatehgombak. Koopers Zumba .
. ๐Ÿ”น ECE R44/04 tested and approved .
.
๐Ÿ”น Easy Belt i

Koopers Zumba . . ๐Ÿ”น ECE R44/04 tested and approved . . ๐Ÿ”น Easy Belt installation . . ๐Ÿ”น Suitable for newborn up to 36kg . . ๐Ÿ”น 4 recline positions and 5 point harness . . ๐Ÿ”น Automatic harness adjustment . . ๐Ÿ”น 6 years of warranty . . ๐Ÿ”น Applicable for koopers Distribution 1 to 1 Exchange Program . . #tatehoutlet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #tatehdihati #kooperszumba #msdilatalk

Share 0 0
tatehgombak. Hello Hello mommies ๐Ÿ’›
.
Yay beaumama dah restock, beaumama membantu d

Hello Hello mommies ๐Ÿ’› . Yay beaumama dah restock, beaumama membantu dalam . . ๐Ÿ’‹ mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik sihat . ๐Ÿ’‹ mengatasi masalah strechmark ketika mengandung . . ๐Ÿ’‹ bekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang kehamilan . . ๐Ÿ’‹ membantu perkembangan minda bayi juga menguatkan tulang ibu& bayi . ๐Ÿ’‹ mencegah morning sickness & mestabilkan paras gula dalam darah . #tatehgombak #tatehoutlet #butikmomandbaby #beaumama #msdilatalk

Share 1 0
tatehgombak. Eyeay! Alhamdulillah terima kasih puan datang ke butik kami sebagai de

Eyeay! Alhamdulillah terima kasih puan datang ke butik kami sebagai destinasi puan sekeluarga grab stroller siap sekali dengan baby carrier lagi ๐Ÿ˜ . Semoga dipermudahkan urusan . Selesa je si kecil duduk, senyap je ๐Ÿค— . Jemput dtg lagi ye ๐Ÿ’™ . #tatehoutlet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #custerappreciation #customerhappy #babystroller #otomo #msdilatalk

Share 4 0
tatehgombak. Nursing Arm Pillow โค
.
Mommies yang menyusu mesti pernah berlaku sakit

Nursing Arm Pillow โค . Mommies yang menyusu mesti pernah berlaku sakit badan ketika menyusukan si manja ๐Ÿ˜… . Nursing arm pillow ni membantu melegakan . ๐Ÿ’› membantu mengampu kepala bayi semasa menyusu / tidur . ๐Ÿ’› membantu mengurangkan lenguh tangan . ๐Ÿ’› mempunyai butang pada nursing arm pillow membolehkan arm pillow ini menjadi bantal panjang . ๐Ÿ’› sesuai untuk dibawa travel & sejuk & serap peluh . ๐Ÿ’› boleh dibasuh menggunakan mesin basuh . . Jemput datang ke butik kami @tatehgombak . #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #tatehdihati #nursingarmpillow #msdilatalk

Share 0 0
tatehgombak. Minyak Bebe Anugerah ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’™ Minyak Bebe Anugerah yang dirumus Khas da

Minyak Bebe Anugerah ๐ŸŒธ . ๐Ÿ’™ Minyak Bebe Anugerah yang dirumus Khas dari herba herba tradisional untuk membantu memberikan keselesaan kepada si kecil . #tatehoutlet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #msdilatalk

Share 0 1
tatehgombak. Pureen Nappy Rash Cream ๐ŸŒธ
.
Hello mommies, cuaca tak menentu mesti pe

Pureen Nappy Rash Cream ๐ŸŒธ . Hello mommies, cuaca tak menentu mesti pening nak pakai apa untuk rashes celah punggung si kecil ๐Ÿค” . Dengan pureen nappy rash cream bertindak sebagai . ๐Ÿ’™ krim antiseptik terhadap bakteria penyebab ruam . ๐Ÿ’™ melegakan ruam lampin, kemerahan . ๐Ÿ’™ Zink oksida membentuk halangan pelindung yang meminumkan antara kulit bayi & kotoran . #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #butikmomandbaby #tatehdihati #msdilatalk

Share 0 0
tatehgombak. Hello mommies Assalamuaalaikum & selamat pagi ๐Ÿ’–
.
Vcool Bag ni sesuai

Hello mommies Assalamuaalaikum & selamat pagi ๐Ÿ’– . Vcool Bag ni sesuai jika nak guna untuk travel or mommies2 yang bekerja . . ๐Ÿ”ท water resistant inner layer . . ๐Ÿ”ท Large Area - able to fit breastpump set or & accessories . . ๐Ÿ”ท Easy, lightweight easy to carry- sling strap is provided . . ๐Ÿ”ท Easy to use - store the b'pump at the top & storage bottles // ice pack at the below part . . #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #butikmomandbaby #vcoolerbag #msdilatalk

Share 2 3
tatehgombak. Electronic Baby Cradle ๐ŸŒธ
.
Tak perlu dah nak ayun2 buaian baby sercar

Electronic Baby Cradle ๐ŸŒธ . Tak perlu dah nak ayun2 buaian baby sercara manual ๐Ÿ˜… sangkut je electronic baby cradle ni plus boleh nak adjust lagi tahap kelajuan . . ๐Ÿ”ท Safe & easy to operate. . ๐Ÿ”ท Provides a good night sleeps to baby . . ๐Ÿ”ท can adjust the speed of the movement . . โŒ Includes motor units, adaptor & 7 springs for various weight adjustment . . โŒ 1 year of warranty . #tatehoutlet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #babycradel #tatehdihati

Share 0 0
tatehgombak. Losyen Dara Bonda ๐Ÿ˜
.
Salah satu cara mengekalkan perut yang kempis j

Losyen Dara Bonda ๐Ÿ˜ . Salah satu cara mengekalkan perut yang kempis juga kulit yang mulus . Dengan gabungan herba herba terpilih & haruman yang menyegarkan ๐Ÿค— . . Cuma sapukan shj losyen dara bonda di anggota badan terpilih ๐Ÿ˜Š . . #tatehoutlet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #losyendarabonda #msdilatalk

Share 2 0
tatehgombak. Cardilatch Nursing Cardigan ๐Ÿค—
.
2 in 1 nursing cardigan . Boleh butan

Cardilatch Nursing Cardigan ๐Ÿค— . 2 in 1 nursing cardigan . Boleh butang je kat bahu then yay siap ready untuk menyusu anywhere! . . ๐Ÿ’™ Style Cardigan- pakai saja2 pun tak macam nursing cover . . ๐Ÿ’™ Material High Quality - kain yang lembut & sejuk . . ๐Ÿ’™ Labuh untuk cover bahagian depan, belakang kiri kanan semua . Jemput dtg ke butik ๐Ÿ˜‰ . Beroperasi seperti biasa dari 10am-10pm . Selamat hari raya! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜š . #tatehgombak #tatehoutlet #butikmomandbaby #tatehmalaysia #cardigan #nursingcover #msdilatalk

Share 2 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Hello mommies ๐Ÿ’–
.
Buat mommiess yang mempunyai masalah kekurangan sus

Hello mommies ๐Ÿ’– . Buat mommiess yang mempunyai masalah kekurangan susu haa The Milk Story available dalam bentuk family pack tau ๐Ÿ˜ . Membantu meningkatkan kualiti susu buat ibu2 yang menyusu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜† . Jemput datang ke butik kamii @tatehgombak . #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #themilkstory #butikmomandbaby #tatehdihati #tatehberayalagi #msdilatalk

Share 0 0
tatehgombak. Waaah! Alhamdulillah terima kasih tuan dan puan datang ke butik kami g

Waaah! Alhamdulillah terima kasih tuan dan puan datang ke butik kami grab Koopers Pago . Tuan grab sekali dua terus koopers pago ni . Excited menanti kehadiran ahli baru dalam keluarga ๐Ÿ˜ . Semoga dipermudahkan urusan tuan & puan insyaAllah . Jemput dtg lagi ke butik kami ๐Ÿ’– . Koopers Pago ni ada 4 tahun warranty tau sesuai dari 0-18kg . Harga pun tgh promo sekarang ni dari rm499 jadi rm299! . #customerhappy #tatehoutlet #tatehgombak #kooperspago #butikmomandbaby #malaysiabuckleup #safetyfirst #customerappreciation #msdilatalk

Share 10 2
tatehgombak. Pregnancy Pillow C - shape ๐Ÿค—๐Ÿ’–
.
Haa bila kandungan dah semakin membe

Pregnancy Pillow C - shape ๐Ÿค—๐Ÿ’– . Haa bila kandungan dah semakin membesar segala sakit badan muncul ๐Ÿ˜… . Pregnancy pillow C-shape ini membantu . . ๐Ÿ”ท melegakan sakit bahagian bawah belakang . . ๐Ÿ”ท mengatasi masalah sukar tidur akibat kandungan semakin membesar . . ๐Ÿ”ท mengiring akan membantu peredaran darah & oksigen yang lebih lancar . . ๐Ÿ”ท mudah untuk mommies menyusukan bayi . . #tatehoutlet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #tatehdihati #pregnancypillow

Share 1 0
tatehgombak. Koopers Zumba .
๐Ÿ”น ECE R44/04 tested and approved .
.
๐Ÿ”น Easy Belt ins

Koopers Zumba . ๐Ÿ”น ECE R44/04 tested and approved . . ๐Ÿ”น Easy Belt installation . . ๐Ÿ”น Suitable for newborn up to 36kg . . ๐Ÿ”น 4 recline positions and 5 point harness . . ๐Ÿ”น Automatic harness adjustment . . ๐Ÿ”น 6 years of warranty . . ๐Ÿ”น Applicable for koopers Distribution 1 to 1 Exchange Program . . #tatehoutlet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #tatehdihati #kooperszumba #msdilatalk

Share 2 3
tatehgombak. Set tilam kekabu Newborn ๐Ÿ˜
.
Membuat persiapan menyambut orang baru d

Set tilam kekabu Newborn ๐Ÿ˜ . Membuat persiapan menyambut orang baru dalam keluarga sememangnya menyeronokkan . Lagi2 kalau menyambut kelahiran bayi pertama ๐Ÿ˜ . Set tilam ini berasaskan kekabu tau mommies sesuai untuk bayi baru lahir kerana fungsinya yang lembut juga tidak menyebabkan tekanan untuk si kecil . . Banyak lagi corak juga warna yang menarik untuk si kecil . . Jemput datang ke butik kami @tatehgombak โค . #tatehoutlet #tatehgombak #tatehmalaysia #tatehdihati #butikmomandbaby #settilamkekabu #msdilatalk

Share 3 0
tatehgombak. Pigeon Baby Wipes Moisturizing Cloths ๐Ÿค—
.
๐Ÿ”น A natural moisturizing b

Pigeon Baby Wipes Moisturizing Cloths ๐Ÿค— . ๐Ÿ”น A natural moisturizing barrier protects baby's skin from diaper irritation . ๐Ÿ”น High moisture level prevents delicate skin from drying out . ๐Ÿ”นunique emulsion formula from Lanolin is gentle on baby's bottom even through frequent nappy changes . ๐Ÿ”นspecial checkered texture & thick fabric for the gentle,easy to use wipes . Strongly recommended for newborns & babies up to 6 months old . #tatehgombak #tatehoutlet #butikmomandbaby #tatehmalaysia #tatehdihati #pigeonmoisturizingcloth

Share 1 0
tatehgombak. Assalamuaalaikum & selamat pagi ๐Ÿ’–
.
Mencari set tilam yang simple, mu

Assalamuaalaikum & selamat pagi ๐Ÿ’– . Mencari set tilam yang simple, mudah dibawa travel, balik kampung. Kain pun lembut . Set tilam ni sesuai jika si kecil nak merangkak atau meniarap ๐Ÿค— . Pelbagai warna dan corak yang menarik ada mommies ๐Ÿ˜ . Jemput datang ke butik . Mommies boleh terus walk- in ke butik atau PM kami jika ada sebarang pertanyaan ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿš—๐Ÿš—waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒ:- โ˜Ž๏ธ 03-61811929 @ ๐Ÿ“ฑ 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihati #butikmomandbaby #setdampar #msdilatalk

Share 4 2
tatehgombak. Joielle Chest & Tummy Rub ๐Ÿค—๐Ÿ˜‡
.
๐Ÿ”นmelegakan kembung perut
.
๐Ÿ”น melega

Joielle Chest & Tummy Rub ๐Ÿค—๐Ÿ˜‡ . ๐Ÿ”นmelegakan kembung perut . ๐Ÿ”น melegakan hidung tersumbat . ๐Ÿ”น melegakan perut berangin & batuk . ๐Ÿš—๐Ÿš—waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒ:- โ˜Ž๏ธ 03-61811929 @ ๐Ÿ“ฑ 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihati #butiktateh #joielle #butikmomandbaby #msdilatalk

Share 3 0
tatehgombak. Waaah! Seronok kakak dengan adik dah purchase baju raya sedondon pulak

Waaah! Seronok kakak dengan adik dah purchase baju raya sedondon pulak tu ๐Ÿ˜ . Dengan setiap pembelian Rm150 dan ke atas akan dapat free gift loket emas tau wowww ๐Ÿ˜ syoknya raya! . Mommies2 jom survey baju raya @tatehgombak ๐Ÿค— . #custerappreciation #butikmomandbaby #tatehoutlet #tatehgombak #tatehmalaysia #tatehdihati #msdilatalk

Share 7 0
tatehgombak. Hello momsiesss โค๏ธ Hugo Baby Child safety seat dah masuk Tateh chuolss

Hello momsiesss โค๏ธ Hugo Baby Child safety seat dah masuk Tateh chuolss. Smart sgt ni ๐Ÿ’— . Hugo Baby Sicuro . Group 0, 1, 2 And 3 - Birth Up To 36kg/29lb Or Birth-12 Years Adjustable 12 Headrest Position Side Impact Protection 5-Point Harness System 4 Recline Positions For Forward Facing 4 Recline Position For Rearward Facing Newborn Support Pillow Padded, Infant Support Lower Body, Removable Support Insert Shoulder Harness And Lower Buckle Covers Low Profile Base For Tight Install And Low Center Of Gravity Well Marked, Colour-Coded Installation Paths Suitable Since Birth To 36kg (Approx. 12 Years) Certification: Ece R44/04 Jom jom datang survey cepat ๐Ÿ˜˜ . #tatehgombak #tatehmalaysia #butiktateh #tatehoutlet #butikmomandbaby #carseat #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #sisellsays

Share 2 0