(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
miafichita.kidz. 🌈 JOIE STAGES CONVERTIBLE CARSEAT .
. 💥 RRP RM 1249, OFFER RM 9XX 💥

🌈 JOIE STAGES CONVERTIBLE CARSEAT . . 💥 RRP RM 1249, OFFER RM 9XX 💥 . . ✔ Suitable from birth up to 7 years old . . Group 0+/1/2 car seat Suitable reaward facing from birth to 18kg/4 years Suitable forward facing from 9kg to 25kg/7 years 4 recline positions: 1 rear facing and 3 forward facing Side Impact Security provides extra protection for the head, body and hips Baby Armor steel frame support keeps car seat strong during impact, extends the life of the materials of the seat to 10 years, and adds weight to keep the seat tight and low to the vehicle seat for better stability and protection Grow Together™️ multi-height headrest and harness system adjust simultaneously and require no re-threading of harness Custom Harness Hideaway compartments store the 5-point harness when using as a group 2 booster Grow-with-me infant and head support are customisable for an ultimate fit at every stage Side shell ventilation and breathable fabrics on headrest enhance airflow to child Side, mesh storage pockets for child's must-have travel items Well marked, colour-coded installation paths Dual lock-offs for installing with vehicle's 3-point seat belt 5-point harness with soft, padded covers keeps baby cosy and secure One pull motion easily tightens the 5-point harness . . #miafichitakidzstore #miafichitakidzcarseats #joiemiafichita #joiecarseatmalaysia #joiecarseatmurah #salebarangbaby #carseatonlinemalaysia #carseatbrandedmurah #joiestagesmurah #carseatmurahmalaysia #carseatbagus #carseatbayi #brandedbabygears #trustedsellermalaysia #joiestagesmurah #premiumbabystuff #carseatonlinemalaysia

Share 0 0
3little1baby. 🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT .
.
PROMO 🛒 RM201 .
.
. 💓PENERANGAN:CSB💓

🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT . . PROMO 🛒 RM201 . . . 💓PENERANGAN:CSB💓 . . 1.Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 2.Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak). 3.Mempunyai 5 punca tali pinggang keselamatan. 4.Disertakan ‘STROLLER PAD’ untuk sokongan bayi baru lahir. 5.Didatangi 3 warna blue star,red,purple. 6.Kelebihan carseat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang.Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi.Bayi akn berada dlm keadaan selesa.Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #boostercarseat #carseatlittleone #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #otomocarseat #sweetcherrymalaysia #carseathalfordmurah #carseathalford #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #littleonecarseat #infantcarrier

Share 0 0
3little1baby. 🌈 GL515 OTAGO CARSEAT  STOK TERBARU 💯 ORIGINAL SWEET CHERRY .
.
PROM

🌈 GL515 OTAGO CARSEAT STOK TERBARU 💯 ORIGINAL SWEET CHERRY . . PROMO 🛒 RM284. . . 💓PENERANGAN:💓 . . 1.Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 2.Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak). 3.Mempunyai 5 punca tali pinggang keselamatan. 4.Disertakan ‘STROLLER PAD’ untuk sokongan bayi baru lahir. 5.Didatangi 3 warna blue star,red,purple. 6.Kelebihan carseat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang.Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi.Bayi akn berada dlm keadaan selesa.Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #boostercarseat #carseatlittleone #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #otomocarseat #sweetcherrymalaysia #carseathalfordmurah #carseathalford #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #littleonecarseat #infantcarrier

Share 0 0
3little1baby. 🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT .
.
PROMO 🛒 RM201 .
.
. 💓PENERANGAN:CSB💓

🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT . . PROMO 🛒 RM201 . . . 💓PENERANGAN:CSB💓 . . 1.Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 2.Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak). 3.Mempunyai 5 punca tali pinggang keselamatan. 4.Disertakan ‘STROLLER PAD’ untuk sokongan bayi baru lahir. 5.Didatangi 3 warna blue star,red,purple. 6.Kelebihan carseat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang.Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi.Bayi akn berada dlm keadaan selesa.Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #boostercarseat #carseatlittleone #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #otomocarseat #sweetcherrymalaysia #carseathalfordmurah #carseathalford #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #littleonecarseat #infantcarrier

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
3little1baby. #carbooster3little1baby
.
.
🌈LB517 CANYON SHILD BOOSTER SEAT SWEETCHE

#carbooster3little1baby . . 🌈LB517 CANYON SHILD BOOSTER SEAT SWEETCHERRY 💯 ORIGINAL . PROMO 🛒 RM250 . . ☑️ SESUAI 9BULAN~4TAHUN(9KG~18KG). ☑️ disediakan pad lembut untuk baby 9-18kg. ☑️ Warna menarik merah dan biru. ☑️ Kerusi lembut dan mudah dicuci ☑️ Mudah dipasang. ☑️ Harga murah dan berbaloi. ☑️ Design terkini dan sgt cantik. . ☑️ Mudah dilipat dan disimpan jika tidak digunakan. . . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #boostercarseat #babywarp #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #halford #sweetcherrymalaysia #carseathalfordmurah #carseathalford #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #carbooster #infantcarrier

Share 0 0
ohmyaisybabyshop. Guys!
Check this out.
..
Jom order Nuby Potty ni sekarang.
..
Ade berm

Guys! Check this out. .. Jom order Nuby Potty ni sekarang. .. Ade berminat lagi tak? Saya nak close order by today. .. Comel and serious anak anak suka. Dorang tak geli. .. Price : RM159 SAHAJA. .. Color : ALL WHITE . .. Dilengkapi dengan ciri ciri keselamatan seperti permukaan base yang tak licin. .. Dilengkapi dengan bunyi air jika ditekan button "Flush" .. Rugi tak order sekarang. .. Whatsap 0127155134 or dm or direct click pada link di bio ya. POSTAGE RM25 /RM55 SS #pottytrain #pottytrainmudah #pottytrainanak #jambanbaby #jambanbudak #pottytraining #pottytrainingboys #pottytraininggirls #pottytrainanak #potty #pottybaby #jambanbudak #jambananak #carseat #carseatmurah #sayajualcarseat #barangbaby #barangnewborn #barangbabynewborn #babyshopmurah #carseatmurahmalaysia #kedaibabyonline #instababyshop #carseatmurahmalaysia #carseatonline #carseatanak #barangbabymurah #sayajualbarangbaby #onlineshop #kedaibabymurah ♥️♥️

Share 1 0
3little1baby. ♨️ KOOPERS LAVOLTA  CARSEAT (0-25KG) .♨️
.
.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 .
.
.❤

♨️ KOOPERS LAVOLTA CARSEAT (0-25KG) .♨️ . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . . .❤️ PROMO : rm399❤️ . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . . . Koopers Lavolta Convertible Car Seat . . Variation A.Red B.Blue C.Grey D.Black . . Details 🔝 Group 0+, I, II (0-25kg) Belt only - European Safety Standard ECE R44/04 approved - Rearward Facing from 0-13kg (newborn to 1 year) - Forward Facing from 9-25kg (9 months to 6 years) - Side Impact Proection - Infant Body and Head Support Cushion - 5 Point Safety Harness System - 4 Recline Positions - Extra Comfort Padding . NAK tahu dgn lebih lanjut? 👉Screenshot gambar dan details 👉 whtsap arni ya dgn klik link bio . . atau klik link ni utk fb user wasap.my/60192811716 . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? . . #katalogcarseat3little1baby . . . #carseatkoopers #kooperszumba #carriercarseat #carseatbranded #strollermalaysia #strollerringan #fairworld #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #brandedcarseat #carseatbabymalaysia #carseathalfordmurah #carseatubaby #carseatsweetcherry #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #prelovedcarseatmalaysia #kooperscarseat

Share 0 0
3little1baby. 🔥CS333 CARSEAT  SWEETHEART PARIS . 🔥
.
.
PRICE : RM395 🛒 PROMO : RM

🔥CS333 CARSEAT SWEETHEART PARIS . 🔥 . . PRICE : RM395 🛒 PROMO : RM255 . . PENERANGAN: . . 💓 Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 💓 Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak) 💓 3 @ 4 aras kedudukan tali pinggang mengikut saiz bayi. 💓 STROLLER PAD’ boleh ditanggalkan untuk kanak-kanak berbadan besar. 💓 5 punca tali pinggang keselamatan. 💓 Disertakan ‘STROLLER PAD’untuk sokongan bayi baru lahir. 💓 Semua jenis sarung seat boleh dibuka dan di basuh. 💓 Kelebihan car seat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang. Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi. Bayi akn berada dlm keadaan selesa. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #strollerringan #babywarp #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #halford #halfordvoyage #carseathalfordmurah #carseathalford #carseatsweetheartparis #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #halfordvoyagecarseat #infantcarrier

Share 0 0
3little1baby. ♨️ KOOPERS LAVOLTA  CARSEAT (0-25KG) .♨️
.
.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 .
.
.❤

♨️ KOOPERS LAVOLTA CARSEAT (0-25KG) .♨️ . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . . .❤️ PROMO : rm399❤️ . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . . . Koopers Lavolta Convertible Car Seat . . Variation A.Red B.Blue C.Grey D.Black . . Details 🔝 Group 0+, I, II (0-25kg) Belt only - European Safety Standard ECE R44/04 approved - Rearward Facing from 0-13kg (newborn to 1 year) - Forward Facing from 9-25kg (9 months to 6 years) - Side Impact Proection - Infant Body and Head Support Cushion - 5 Point Safety Harness System - 4 Recline Positions - Extra Comfort Padding . NAK tahu dgn lebih lanjut? 👉Screenshot gambar dan details 👉 whtsap arni ya dgn klik link bio . . atau klik link ni utk fb user wasap.my/60192811716 . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? . . #katalogcarseat3little1baby . . . #carseatkoopers #kooperszumba #carriercarseat #carseatbranded #strollermalaysia #strollerringan #fairworld #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #brandedcarseat #carseatbabymalaysia #carseathalfordmurah #carseatubaby #carseatsweetcherry #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #prelovedcarseatmalaysia #kooperscarseat

Share 0 0
alongleedsuk. EASY WALKER
.
Easywalker Mini Buggy XL Union Jack Classic
.
➡️Price :

EASY WALKER . Easywalker Mini Buggy XL Union Jack Classic . ➡️Price : Rm 900 Deposit : Rm 450 2nd payment : Rm 250 3rd payment : Rm 200 . Features & details ================ Four recline positions with near flat recline Product information Classic Union Jack ================================== 🐝Model Number - EMB20022 . 🐝Product Dimensions - 109 x 36 x 28 cm . 🐝Item model number - EMB20022 . 🐝Target gender - Unisex . 🐝Material Type - polyester . 🐝Material composition - 100% . 🐝Additional product features - Suitable from birth . 🐝Style - Classic Union Jack . 🐝Batteries required - No . 🐝Dishwasher safe - No . 🐝Orientation - strollerHarness type5 . 🐝Seating capacity - 1.0 . 🐝 Is portable - No . . 🏡Pickup point Klang Bukit Tinggi 🚚 kurier Add Extra Fee . . #baranguk #sayajualbaranguk #fromuktomalaysia #barangbargain #easywalkermurah #easywalker #wholesalesstroller

Share 3 0
ohmyaisybabyshop. Guys!
Check this out.
..
Jom order Nuby Potty ni sekarang.
..
Ade berm

Guys! Check this out. .. Jom order Nuby Potty ni sekarang. .. Ade berminat lagi tak? Saya nak close order by today. .. Comel and serious anak anak suka. Dorang tak geli. .. Price : RM159 SAHAJA. .. Color : ALL WHITE . .. Dilengkapi dengan ciri ciri keselamatan seperti permukaan base yang tak licin. .. Dilengkapi dengan bunyi air jika ditekan button "Flush" .. Rugi tak order sekarang. .. Whatsap 0127155134 or dm or direct click pada link di bio ya. POSTAGE RM25 /RM55 SS #pottytrain #pottytrainmudah #pottytrainanak #jambanbaby #jambanbudak #pottytraining #pottytrainingboys #pottytraininggirls #pottytrainanak #potty #pottybaby #jambanbudak #jambananak #carseat #carseatmurah #sayajualcarseat #barangbaby #barangnewborn #barangbabynewborn #babyshopmurah #carseatmurahmalaysia #kedaibabyonline #instababyshop #carseatmurahmalaysia #carseatonline #carseatanak #barangbabymurah #sayajualbarangbaby #onlineshop #kedaibabymurah . . .

Share 0 0
3little1baby. 🔥CS333 CARSEAT  SWEETHEART PARIS . 🔥
.
.
PRICE : RM395 🛒 PROMO : RM

🔥CS333 CARSEAT SWEETHEART PARIS . 🔥 . . PRICE : RM395 🛒 PROMO : RM255 . . PENERANGAN: . . 💓 Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 💓 Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak) 💓 3 @ 4 aras kedudukan tali pinggang mengikut saiz bayi. 💓 STROLLER PAD’ boleh ditanggalkan untuk kanak-kanak berbadan besar. 💓 5 punca tali pinggang keselamatan. 💓 Disertakan ‘STROLLER PAD’untuk sokongan bayi baru lahir. 💓 Semua jenis sarung seat boleh dibuka dan di basuh. 💓 Kelebihan car seat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang. Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi. Bayi akn berada dlm keadaan selesa. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #strollerringan #babywarp #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #halford #halfordvoyage #carseathalfordmurah #carseathalford #carseatsweetheartparis #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #halfordvoyagecarseat #infantcarrier

Share 0 0
3little1baby. 🔥CS333 CARSEAT  SWEETHEART PARIS . 🔥
.
.
PRICE : RM395 🛒 PROMO : RM

🔥CS333 CARSEAT SWEETHEART PARIS . 🔥 . . PRICE : RM395 🛒 PROMO : RM255 . . PENERANGAN: . . 💓 Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 💓 Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak) 💓 3 @ 4 aras kedudukan tali pinggang mengikut saiz bayi. 💓 STROLLER PAD’ boleh ditanggalkan untuk kanak-kanak berbadan besar. 💓 5 punca tali pinggang keselamatan. 💓 Disertakan ‘STROLLER PAD’untuk sokongan bayi baru lahir. 💓 Semua jenis sarung seat boleh dibuka dan di basuh. 💓 Kelebihan car seat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang. Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi. Bayi akn berada dlm keadaan selesa. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #strollerringan #babywarp #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #halford #halfordvoyage #carseathalfordmurah #carseathalford #carseatsweetheartparis #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #halfordvoyagecarseat #infantcarrier

Share 0 0
3little1baby. 🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT .
.
PROMO 🛒 RM201 .
.
. 💓PENERANGAN:CSB💓

🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT . . PROMO 🛒 RM201 . . . 💓PENERANGAN:CSB💓 . . 1.Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 2.Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak). 3.Mempunyai 5 punca tali pinggang keselamatan. 4.Disertakan ‘STROLLER PAD’ untuk sokongan bayi baru lahir. 5.Didatangi 3 warna blue star,red,purple. 6.Kelebihan carseat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang.Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi.Bayi akn berada dlm keadaan selesa.Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #boostercarseat #carseatlittleone #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #otomocarseat #sweetcherrymalaysia #carseathalfordmurah #carseathalford #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #littleonecarseat #infantcarrier

Share 2 0
3little1baby. 🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT .
.
PROMO 🛒 RM201 .
.
. 💓PENERANGAN:CSB💓

🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT . . PROMO 🛒 RM201 . . . 💓PENERANGAN:CSB💓 . . 1.Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 2.Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak). 3.Mempunyai 5 punca tali pinggang keselamatan. 4.Disertakan ‘STROLLER PAD’ untuk sokongan bayi baru lahir. 5.Didatangi 3 warna blue star,red,purple. 6.Kelebihan carseat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang.Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi.Bayi akn berada dlm keadaan selesa.Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #boostercarseat #carseatlittleone #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #otomocarseat #sweetcherrymalaysia #carseathalfordmurah #carseathalford #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #littleonecarseat #infantcarrier

Share 0 0
3little1baby. ♨️ KOOPERS LAVOLTA  CARSEAT (0-25KG) .♨️
.
.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 .
.
.❤

♨️ KOOPERS LAVOLTA CARSEAT (0-25KG) .♨️ . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . . .❤️ PROMO : rm399❤️ . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . . . Koopers Lavolta Convertible Car Seat . . Variation A.Red B.Blue C.Grey D.Black . . Details 🔝 Group 0+, I, II (0-25kg) Belt only - European Safety Standard ECE R44/04 approved - Rearward Facing from 0-13kg (newborn to 1 year) - Forward Facing from 9-25kg (9 months to 6 years) - Side Impact Proection - Infant Body and Head Support Cushion - 5 Point Safety Harness System - 4 Recline Positions - Extra Comfort Padding . NAK tahu dgn lebih lanjut? 👉Screenshot gambar dan details 👉 whtsap arni ya dgn klik link bio . . atau klik link ni utk fb user wasap.my/60192811716 . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? . . #katalogcarseat3little1baby . . . #carseatkoopers #kooperszumba #carriercarseat #carseatbranded #strollermalaysia #strollerringan #fairworld #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #brandedcarseat #carseatbabymalaysia #carseathalfordmurah #carseatubaby #carseatsweetcherry #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #prelovedcarseatmalaysia #kooperscarseat

Share 0 0
3little1baby. 🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT .
.
PROMO 🛒 RM201 .
.
. 💓PENERANGAN:CSB💓

🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT . . PROMO 🛒 RM201 . . . 💓PENERANGAN:CSB💓 . . 1.Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 2.Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak). 3.Mempunyai 5 punca tali pinggang keselamatan. 4.Disertakan ‘STROLLER PAD’ untuk sokongan bayi baru lahir. 5.Didatangi 3 warna blue star,red,purple. 6.Kelebihan carseat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang.Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi.Bayi akn berada dlm keadaan selesa.Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #boostercarseat #carseatlittleone #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #otomocarseat #sweetcherrymalaysia #carseathalfordmurah #carseathalford #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #littleonecarseat #infantcarrier

Share 0 0
ohmyaisybabyshop. Guys!
Check this out.
..
Jom order Nuby Potty ni sekarang.
..
Ade berm

Guys! Check this out. .. Jom order Nuby Potty ni sekarang. .. Ade berminat lagi tak? Saya nak close order by today. .. Comel and serious anak anak suka. Dorang tak geli. .. Price : RM159 SAHAJA. .. Color : ALL WHITE . .. Dilengkapi dengan ciri ciri keselamatan seperti permukaan base yang tak licin. .. Dilengkapi dengan bunyi air jika ditekan button "Flush" .. Rugi tak order sekarang. .. Whatsap 0127155134 or dm or direct click pada link di bio ya. POSTAGE RM25 /RM55 SS #pottytrain #pottytrainmudah #pottytrainanak #jambanbaby #jambanbudak #pottytraining #pottytrainingboys #pottytraininggirls #pottytrainanak #potty #pottybaby #jambanbudak #jambananak #carseat #carseatmurah #sayajualcarseat #barangbaby #barangnewborn #barangbabynewborn #babyshopmurah #carseatmurahmalaysia #kedaibabyonline #instababyshop #carseatmurahmalaysia #carseatonline #carseatanak #barangbabymurah #sayajualbarangbaby #onlineshop #kedaibabymurah 😍

Share 3 0
3little1baby. #carbooster3little1baby
.
.
🌈LB517 CANYON SHILD BOOSTER SEAT SWEETCHE

#carbooster3little1baby . . 🌈LB517 CANYON SHILD BOOSTER SEAT SWEETCHERRY 💯 ORIGINAL . PROMO 🛒 RM250 . . ☑️ SESUAI 9BULAN~4TAHUN(9KG~18KG). ☑️ disediakan pad lembut untuk baby 9-18kg. ☑️ Warna menarik merah dan biru. ☑️ Kerusi lembut dan mudah dicuci ☑️ Mudah dipasang. ☑️ Harga murah dan berbaloi. ☑️ Design terkini dan sgt cantik. . ☑️ Mudah dilipat dan disimpan jika tidak digunakan. . . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #boostercarseat #babywarp #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #halford #sweetcherrymalaysia #carseathalfordmurah #carseathalford #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #carbooster #infantcarrier

Share 0 0
ohmyaisybabyshop. Guys!

Take Note : Pelapik ni kite akan angkat dan buang poo poo and p

Guys! Take Note : Pelapik ni kite akan angkat dan buang poo poo and pee pee anak. Haha. .. Check this out. .. Jom order Nuby Potty ni sekarang. .. Ade berminat lagi tak? Saya nak close order by today. .. Comel and serious anak anak suka. Dorang tak geli. .. Price : RM159 SAHAJA. .. Color : ALL WHITE . .. Dilengkapi dengan ciri ciri keselamatan seperti permukaan base yang tak licin. .. Dilengkapi dengan bunyi air jika ditekan button "Flush" .. Rugi tak order sekarang. .. Whatsap 0127155134 or dm or direct click pada link di bio ya. POSTAGE RM25 /RM55 SS #pottytrain #pottytrainmudah #pottytrainanak #jambanbaby #jambanbudak #pottytraining #pottytrainingboys #pottytraininggirls #pottytrainanak #potty #pottybaby #jambanbudak #jambananak #carseat #carseatmurah #sayajualcarseat #barangbaby #barangnewborn #barangbabynewborn #babyshopmurah #carseatmurahmalaysia #kedaibabyonline #instababyshop #carseatmurahmalaysia #carseatonline #carseatanak #barangbabymurah #sayajualbarangbaby #onlineshop #kedaibabymurah

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
zzanariyah_8. SWEET HEART PARIS BABY CARSEAT BIRTH TO 4 YEARS
.
CS363 CARSEAT PENERA

SWEET HEART PARIS BABY CARSEAT BIRTH TO 4 YEARS . CS363 CARSEAT PENERANGAN: . Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg. Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. . Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak). . 3 @ 4 aras kedudukan tali pinggang mengikut saiz bayi. . STROLLER PAD’ boleh ditanggalkan untuk kanak-kanak berbadan besar. . Disertakan ‘STROLLER PAD’untuk sokongan bayi baru lahir. . Semua jenis sarung seat boleh dibuka dan di basuh. . . Kelebihan ========= . #carseat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang. 👉Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi. . 👉Bayi akn berada dlm keadaan selesa. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . .untuk order boleh watsap 0189075152 #carseat #strollermurah #carseatbaby #jualkelengkapanbaby #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmurahonline

Share 4 0
3little1baby. 🌈 GL515 OTAGO CARSEAT  STOK TERBARU 💯 ORIGINAL SWEET CHERRY .
.
PROM

🌈 GL515 OTAGO CARSEAT STOK TERBARU 💯 ORIGINAL SWEET CHERRY . . PROMO 🛒 RM284. . . 💓PENERANGAN:💓 . . 1.Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 2.Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak). 3.Mempunyai 5 punca tali pinggang keselamatan. 4.Disertakan ‘STROLLER PAD’ untuk sokongan bayi baru lahir. 5.Didatangi 3 warna blue star,red,purple. 6.Kelebihan carseat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang.Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi.Bayi akn berada dlm keadaan selesa.Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #boostercarseat #carseatlittleone #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #otomocarseat #sweetcherrymalaysia #carseathalfordmurah #carseathalford #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #littleonecarseat #infantcarrier

Share 0 0
3little1baby. Jenama KOOPERS BOSTON ISOFIX CARSEAT (0-25KG) 
Kod item : KT-017
.
.
�

Jenama KOOPERS BOSTON ISOFIX CARSEAT (0-25KG) Kod item : KT-017 . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . . .❤️ PROMO : rm659❤️ . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . . . NAK tahu dgn lebih lanjut? 👉Screenshot gambar dan details 👉 whtsap arni ya dgn klik link bio . . atau klik link ni utk fb user wasap.my/60192811716 . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? . . #katalogcarseat3little1baby . . . #carseatkoopers #kooperszumba #carriercarseat #carseatbranded #strollermalaysia #strollerringan #fairworld #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #brandedcarseat #carseatbabymalaysia #carseathalfordmurah #carseatubaby #carseatsweetcherry #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #prelovedcarseatmalaysia #kooperscarseat

Share 0 0
3little1baby. 🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT .
.
PROMO 🛒 RM201 .
.
. 💓PENERANGAN:CSB💓

🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT . . PROMO 🛒 RM201 . . . 💓PENERANGAN:CSB💓 . . 1.Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 2.Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak). 3.Mempunyai 5 punca tali pinggang keselamatan. 4.Disertakan ‘STROLLER PAD’ untuk sokongan bayi baru lahir. 5.Didatangi 3 warna blue star,red,purple. 6.Kelebihan carseat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang.Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi.Bayi akn berada dlm keadaan selesa.Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #boostercarseat #carseatlittleone #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #otomocarseat #sweetcherrymalaysia #carseathalfordmurah #carseathalford #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #littleonecarseat #infantcarrier

Share 0 0
3little1baby. 🔥CS333 CARSEAT  SWEETHEART PARIS . 🔥
.
.
PRICE : RM395 🛒 PROMO : RM

🔥CS333 CARSEAT SWEETHEART PARIS . 🔥 . . PRICE : RM395 🛒 PROMO : RM255 . . PENERANGAN: . . 💓 Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 💓 Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak) 💓 3 @ 4 aras kedudukan tali pinggang mengikut saiz bayi. 💓 STROLLER PAD’ boleh ditanggalkan untuk kanak-kanak berbadan besar. 💓 5 punca tali pinggang keselamatan. 💓 Disertakan ‘STROLLER PAD’untuk sokongan bayi baru lahir. 💓 Semua jenis sarung seat boleh dibuka dan di basuh. 💓 Kelebihan car seat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang. Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi. Bayi akn berada dlm keadaan selesa. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #strollerringan #babywarp #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #halford #halfordvoyage #carseathalfordmurah #carseathalford #carseatsweetheartparis #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #halfordvoyagecarseat #infantcarrier

Share 0 0
ohmyaisybabyshop. Guys!
Check this out.
..
Jom order Nuby Potty ni sekarang.
..
Ade berm

Guys! Check this out. .. Jom order Nuby Potty ni sekarang. .. Ade berminat lagi tak? Saya nak close order by today. .. Comel and serious anak anak suka. Dorang tak geli. .. Price : RM159 SAHAJA. .. Color : ALL WHITE .. Dilengkapi dengan ciri ciri keselamatan seperti permukaan base yang tak licin. .. Dilengkapi dengan bunyi air jika ditekan button "Flush" .. Rugi tak order sekarang. .. Whatsap 0127155134 or dm or direct click pada link di bio ya. POSTAGE RM25 /RM55 SS #pottytrain #pottytrainmudah #pottytrainanak #jambanbaby #jambanbudak #pottytraining #pottytrainingboys #pottytraininggirls #pottytrainanak #potty #pottybaby #jambanbudak #jambananak #carseat #carseatmurah #sayajualcarseat #barangbaby #barangnewborn #barangbabynewborn #babyshopmurah #carseatmurahmalaysia #kedaibabyonline #instababyshop #carseatmurahmalaysia #carseatonline #carseatanak #barangbabymurah #sayajualbarangbaby #onlineshop #kedaibabymurah

Share 1 0
3little1baby. 🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT .
.
PROMO 🛒 RM201 .
.
. 💓PENERANGAN:CSB💓

🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT . . PROMO 🛒 RM201 . . . 💓PENERANGAN:CSB💓 . . 1.Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 2.Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak). 3.Mempunyai 5 punca tali pinggang keselamatan. 4.Disertakan ‘STROLLER PAD’ untuk sokongan bayi baru lahir. 5.Didatangi 3 warna blue star,red,purple. 6.Kelebihan carseat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang.Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi.Bayi akn berada dlm keadaan selesa.Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #boostercarseat #carseatlittleone #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #otomocarseat #sweetcherrymalaysia #carseathalfordmurah #carseathalford #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #littleonecarseat #infantcarrier

Share 0 0
3little1baby. 🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT .
.
PROMO 🛒 RM201 .
.
. 💓PENERANGAN:CSB💓

🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT . . PROMO 🛒 RM201 . . . 💓PENERANGAN:CSB💓 . . 1.Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 2.Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak). 3.Mempunyai 5 punca tali pinggang keselamatan. 4.Disertakan ‘STROLLER PAD’ untuk sokongan bayi baru lahir. 5.Didatangi 3 warna blue star,red,purple. 6.Kelebihan carseat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang.Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi.Bayi akn berada dlm keadaan selesa.Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #boostercarseat #carseatlittleone #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #otomocarseat #sweetcherrymalaysia #carseathalfordmurah #carseathalford #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #littleonecarseat #infantcarrier

Share 0 0
3little1baby. 🔥CS333 CARSEAT  SWEETHEART PARIS . 🔥
.
.
PRICE : RM395 🛒 PROMO : RM

🔥CS333 CARSEAT SWEETHEART PARIS . 🔥 . . PRICE : RM395 🛒 PROMO : RM255 . . PENERANGAN: . . 💓 Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 💓 Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak) 💓 3 @ 4 aras kedudukan tali pinggang mengikut saiz bayi. 💓 STROLLER PAD’ boleh ditanggalkan untuk kanak-kanak berbadan besar. 💓 5 punca tali pinggang keselamatan. 💓 Disertakan ‘STROLLER PAD’untuk sokongan bayi baru lahir. 💓 Semua jenis sarung seat boleh dibuka dan di basuh. 💓 Kelebihan car seat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang. Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi. Bayi akn berada dlm keadaan selesa. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #strollerringan #babywarp #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #halford #halfordvoyage #carseathalfordmurah #carseathalford #carseatsweetheartparis #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #halfordvoyagecarseat #infantcarrier

Share 0 0
3little1baby. ♨️ KOOPERS LAVOLTA  CARSEAT (0-25KG) .♨️
.
.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 .
.
.❤

♨️ KOOPERS LAVOLTA CARSEAT (0-25KG) .♨️ . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . . .❤️ PROMO : rm399❤️ . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . . . Koopers Lavolta Convertible Car Seat . . Variation A.Red B.Blue C.Grey D.Black . . Details 🔝 Group 0+, I, II (0-25kg) Belt only - European Safety Standard ECE R44/04 approved - Rearward Facing from 0-13kg (newborn to 1 year) - Forward Facing from 9-25kg (9 months to 6 years) - Side Impact Proection - Infant Body and Head Support Cushion - 5 Point Safety Harness System - 4 Recline Positions - Extra Comfort Padding . NAK tahu dgn lebih lanjut? 👉Screenshot gambar dan details 👉 whtsap arni ya dgn klik link bio . . atau klik link ni utk fb user wasap.my/60192811716 . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? . . #katalogcarseat3little1baby . . . #carseatkoopers #kooperszumba #carriercarseat #carseatbranded #strollermalaysia #strollerringan #fairworld #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #brandedcarseat #carseatbabymalaysia #carseathalfordmurah #carseatubaby #carseatsweetcherry #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #prelovedcarseatmalaysia #kooperscarseat

Share 0 0
3little1baby. #carbooster3little1baby
.
.
🌈LB517 CANYON SHILD BOOSTER SEAT SWEETCHE

#carbooster3little1baby . . 🌈LB517 CANYON SHILD BOOSTER SEAT SWEETCHERRY 💯 ORIGINAL . PROMO 🛒 RM250 . . ☑️ SESUAI 9BULAN~4TAHUN(9KG~18KG). ☑️ disediakan pad lembut untuk baby 9-18kg. ☑️ Warna menarik merah dan biru. ☑️ Kerusi lembut dan mudah dicuci ☑️ Mudah dipasang. ☑️ Harga murah dan berbaloi. ☑️ Design terkini dan sgt cantik. . ☑️ Mudah dilipat dan disimpan jika tidak digunakan. . . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #boostercarseat #babywarp #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #halford #sweetcherrymalaysia #carseathalfordmurah #carseathalford #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #carbooster #infantcarrier

Share 0 0
miafichitakidz. 🌈 JOIE STAGES CONVERTIBLE CARSEAT .
. 💥 RRP RM 1249, OFFER RM 9XX 💥

🌈 JOIE STAGES CONVERTIBLE CARSEAT . . 💥 RRP RM 1249, OFFER RM 9XX 💥 . . ✔ Suitable from birth up to 7 years old . . Group 0+/1/2 car seat Suitable reaward facing from birth to 18kg/4 years Suitable forward facing from 9kg to 25kg/7 years 4 recline positions: 1 rear facing and 3 forward facing Side Impact Security provides extra protection for the head, body and hips Baby Armor steel frame support keeps car seat strong during impact, extends the life of the materials of the seat to 10 years, and adds weight to keep the seat tight and low to the vehicle seat for better stability and protection Grow Together™️ multi-height headrest and harness system adjust simultaneously and require no re-threading of harness Custom Harness Hideaway compartments store the 5-point harness when using as a group 2 booster Grow-with-me infant and head support are customisable for an ultimate fit at every stage Side shell ventilation and breathable fabrics on headrest enhance airflow to child Side, mesh storage pockets for child's must-have travel items Well marked, colour-coded installation paths Dual lock-offs for installing with vehicle's 3-point seat belt 5-point harness with soft, padded covers keeps baby cosy and secure One pull motion easily tightens the 5-point harness . . #miafichitakidzstore #miafichitakidzcarseats #joiemiafichita #joiecarseatmalaysia #joiecarseatmurah #salebarangbaby #carseatonlinemalaysia #carseatbrandedmurah #joiestagesmurah #carseatmurahmalaysia #carseatbagus #carseatbayi #brandedbabygears #trustedsellermalaysia #joiestagesmurah #premiumbabystuff #carseatonlinemalaysia

Share 0 0
ohmyaisybabyshop. Guys!
Check this out.
..
Jom order Nuby Potty ni sekarang.
..
Ade berm

Guys! Check this out. .. Jom order Nuby Potty ni sekarang. .. Ade berminat lagi tak? Saya nak close order by today. .. Comel and serious anak anak suka. Dorang tak geli. .. Price : RM159 SAHAJA. .. Color : ALL WHITE . .. Dilengkapi dengan ciri ciri keselamatan seperti permukaan base yang tak licin. .. Dilengkapi dengan bunyi air jika ditekan button "Flush" .. Rugi tak order sekarang. .. Whatsap 0127155134 or dm or direct click pada link di bio ya. POSTAGE RM25 /RM55 SS #pottytrain #pottytrainmudah #pottytrainanak #jambanbaby #jambanbudak #pottytraining #pottytrainingboys #pottytraininggirls #pottytrainanak #potty #pottybaby #jambanbudak #jambananak #carseat #carseatmurah #sayajualcarseat #barangbaby #barangnewborn #barangbabynewborn #babyshopmurah #carseatmurahmalaysia #kedaibabyonline #instababyshop #carseatmurahmalaysia #carseatonline #carseatanak #barangbabymurah #sayajualbarangbaby #onlineshop #kedaibabymurah ✅✅

Share 3 0
ohmyaisybabyshop. Guys!
Check this out.
..
Jom order Nuby Potty ni sekarang.
..
Ade berm

Guys! Check this out. .. Jom order Nuby Potty ni sekarang. .. Ade berminat lagi tak? Saya nak close order by today. .. Comel and serious anak anak suka. Dorang tak geli. .. Price : RM159 SAHAJA. .. Color : ALL WHITE . .. Dilengkapi dengan ciri ciri keselamatan seperti permukaan base yang tak licin. .. Dilengkapi dengan bunyi air jika ditekan button "Flush" .. Rugi tak order sekarang. .. Whatsap 0127155134 or dm or direct click pada link di bio ya. POSTAGE RM25 /RM55 SS #pottytrain #pottytrainmudah #pottytrainanak #jambanbaby #jambanbudak #pottytraining #pottytrainingboys #pottytraininggirls #pottytrainanak #potty #pottybaby #jambanbudak #jambananak #carseat #carseatmurah #sayajualcarseat #barangbaby #barangnewborn #barangbabynewborn #babyshopmurah #carseatmurahmalaysia #kedaibabyonline #instababyshop #carseatmurahmalaysia #carseatonline #carseatanak #barangbabymurah #sayajualbarangbaby #onlineshop #kedaibabymurah

Share 0 0
3little1baby. #carbooster3little1baby
.
.
🌈LB517 CANYON SHILD BOOSTER SEAT SWEETCHE

#carbooster3little1baby . . 🌈LB517 CANYON SHILD BOOSTER SEAT SWEETCHERRY 💯 ORIGINAL . PROMO 🛒 RM250 . . ☑️ SESUAI 9BULAN~4TAHUN(9KG~18KG). ☑️ disediakan pad lembut untuk baby 9-18kg. ☑️ Warna menarik merah dan biru. ☑️ Kerusi lembut dan mudah dicuci ☑️ Mudah dipasang. ☑️ Harga murah dan berbaloi. ☑️ Design terkini dan sgt cantik. . ☑️ Mudah dilipat dan disimpan jika tidak digunakan. . . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #boostercarseat #babywarp #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #halford #sweetcherrymalaysia #carseathalfordmurah #carseathalford #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #carbooster #infantcarrier

Share 0 0
3little1baby. 🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT .
.
PROMO 🛒 RM201 .
.
. 💓PENERANGAN:CSB💓

🌈 CSB LITTLE ONE CARSEAT . . PROMO 🛒 RM201 . . . 💓PENERANGAN:CSB💓 . . 1.Sesuai untuk berat bayi dari 0 hingga 18kg.Kebiasaan sesuai utk bayi berumur 0 hingga 4 @ 5 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 2.Boleh laras 3 kedudukan sesuai untuk bayi tidur (baring, separa baring dan tegak). 3.Mempunyai 5 punca tali pinggang keselamatan. 4.Disertakan ‘STROLLER PAD’ untuk sokongan bayi baru lahir. 5.Didatangi 3 warna blue star,red,purple. 6.Kelebihan carseat jenis ini boleh digunakan utk jangka masa panjang.Boleh digunakan dari lahir sehingga berat bdn mencecah 18kg mengikut kesesuaian pembesaran bayi.Bayi akn berada dlm keadaan selesa.Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. . . . . 🍄 nak tengok koleksi carseat yang lain? #katalogcarseat3little1baby . . . Bagaimana nak dapatkan? 1. save gambar atau screenshot 2. whtsapp 0192811716 atau klik link bio di profile ig . untuk yang view dari page FB kami . klik shj link dibawah utk terus hubungi arni ya . . whtsapp 👇👇 . . http://www.wasap.my/60192811716 . . . #babystrollermalaysia #barangbabymalaysia #carriercarseat #infantcarriermurah #strollermalaysia #boostercarseat #carseatlittleone #babycarriermalaysia #babycarrier #babycarriermurah #carseatsecondhand #carseattermurah #carseatbest #promosicarseat #carseatpreloved #carseat #carseatmydear #otomocarseat #sweetcherrymalaysia #carseathalfordmurah #carseathalford #babycarseatmurah #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatmalaysiamurah #carseatmalaysia #littleonecarseat #infantcarrier

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});