(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tronixhome. 🔸️Pajisje Për Bërjen E Bukës🔸️
.
.
🔶️10,990 Lekë🔶️
.
🔸️ Një pajis

🔸️Pajisje Për Bërjen E Bukës🔸️ . . 🔶️10,990 Lekë🔶️ . 🔸️ Një pajisje ideale për përgatitjen dhe pjekjen e bukës në mënyrë të thjeshtë dhe pa mundim, ndërtuar nga material inoks ndërthurur me plastikën. 🔸️ Me 19 programe të ndryshme zgjedhje 🔸️ Kazan vertikal për të zënë brumin më mirë me 1 helikë 🔸️Me ekran LCD dhe kontoll me prekje 🔸️Mban bukën të ngrohtë për rreth 60 minuta 🔸️Vendosje e intensitetit të ngjyrës së kores në 3 nivele 🔸️Programim për gatim nga 3 deri në 15 orë. 🔸️Ruajtje deri në 10 min e proçesit në rast ndërprerje energjie 🔸️Kjo makineri shërben për shumë gatime të tjera si : kulaç, brumë për pica, kek, pasta, brumë për briosh, panetone, kos 🔸️Kapaciteti i enës: 1.5 litër 🔸️Fuqia: 550 W. . . #bread #food #s #sourdough #instagood #bakery #foodporn #instafood #photooftheday #dough #baking #foodie #homemade #money #green #stacks #cash #hundreds #payday #crisp #stack #capital #bank #bills #benjamins #franklins #instarich #benjamin #ones #bhfyp

Share 5 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
williamanabella. Make money online via binary option trading investment with a minimum

Make money online via binary option trading investment with a minimum deposit of $500 you can earn $4,500 after seven days of trade. You make sure you have a bitcoin wallet because you will be funding your trading investment using bitcoin and also withdrawals. Dm me now is a nice week to make cool money . #money #cash #green #dough #bills #crisp #benjamin #benjamins #franklin #franklins #bank #payday #hundreds #twentys #fives #ones #100s #20s #greens #photooftheday #instarich #instagood #capital #stacks #stack #bread #paid

Share 1 0
aidan_dermot. Do you wish to generate a second source of income? Kindly DM me I'm go

Do you wish to generate a second source of income? Kindly DM me I'm going to show you how have generated income from mining cryptocurrency. #money #cash #green #dough #bills #crisp #benjamin #benjamins #franklin #franklins #bank #payday #hundreds #twentys #fives #ones #100s #20s #greens #photooftheday #instarich #instagood #capital #stacks #stack #bread #paid

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
gbusiness_24_7. Datadog is a monitoring service for cloud-scale applications, providin

Datadog is a monitoring service for cloud-scale applications, providing monitoring of servers, databases, tools, and services, through a SaaS-based data analytics platform. The cloud app monitoring company raised $648 million in the IPO on 24 million shares. Reports state that Datadog previously turned down a $7 billion dollar offer from Cisco. The stock was up at one point 49% during the day. . . . Follow @gbusiness_24_7 for more information on global market and marketing strategies. . #businessowner #businessideas #business #opportunity #investments #invest #hustle #goals #finance #marketing101 #marketingdigital #digitalmarketing #marketingonline #socialmediamarketing #entrepreneurmindset #entrepreneurstyle #entrepreneur #smallbusiness #onlinebusiness #usa #newyork #australia #india #instarich #instalife #billionairemindset #successmindset

Share 6 1