(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
yamahassborneo. Trowback #smd4 
Yamaha semakin dihadapan..
Motor tua kini kembali meng
Share 0 0
syahs46. Jlan dulu blkang smpai,
#jenterapejuang #kapcaijahatkakitapau 
#kroni1
Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
azmira_jamilah. Sis happy sangat sebab makin ramai yg percaya dgn air dara. Jgn risau

Sis happy sangat sebab makin ramai yg percaya dgn air dara. Jgn risau syg2 ku sebab air dara ni tak rasa payau mcm jamu biasa. Masam manis dari campuran gula melaka dan asam jawa. Sgt sedap dan berkhasiat. Tak nak try keeee? 🤗 . . . . Awak belajar rajin-rajin tau 🤗 Kerja pun rajin-rajin ok😊 Kumpul duit cepat-cepat masuk meminang kita 😬 . Jangan lupa jaga solat jugak ok😇 . Cuba awak like sikit supaya kita tahu awak dah baca😊 . . Thanks awaa, cepat datang jumpa mak ayah kita ok😙 . . . . #jenterakita #gadis #sukanpermotoran #familiaridergroup #sukanduaroda #hobikamimahal #onxon #jenterapejuang #like4likes #kamixlaju #kronilampupetak #tiktok #bossku #sister #sistorare #minahrempit #minah #rempit #likeforlikes #matrempit #rempitmalaya #idolamalaya #kakiviral #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaisado #followforfollow #like4like #follow4follow

Share 7 0
jenterapejuang.utara. nak pergi ride tapi tak tahu nak pakai baju apa? baju semua dah lusuh?

nak pergi ride tapi tak tahu nak pakai baju apa? baju semua dah lusuh? ha sekarang korang tak payah pening2 kepala,meh order tshirt jentera pejuang ni,kain sedap pakai,comfirm puas hati,hari ni order esok post,free postage,free sticker lagi ha yang mana belum order baju jentera pejuang ni..cepat !! SIZE : XS/S/M/L/XL/2XL/3XL/ . 💙ROYAL BLUE 💛KUNING 💚LION GREEN ♠SWEATSHIRT 💣HITAM BATIK . SETIAP PEMBELIAN FREE STICKER DAN FREE POSTAGE . nak order tekan link di bio . follow => @jenterapenjuang.utara . #jenterapejuang #jenterapejuangutara #jenterasado #jentera_fly #jenterakita #jenterapadu #jenteraspeed_ #jentera_duaroda #paradisegeneration #hobikamimahal #sharkracingtm #jarang❌ngam #jenteraidola

Share 0 0

🕴machine ko gasket tebal2, pastu simpan kat rumah, baik ko main ayam laga bosco🕴 - - 🕴ᔕᗩᖇᑌᑎG ᗷᗩᒍᑌ ᕼITᗩᗰ TᗩG @sendiketbajuhitam ᗷOᔕᑕO ♠️ 🕴 TAG OWNER 📸 :- 🕴 🕴 FoLLow / TAG / support @sendiketbajuhitam @sendiketbajuhitam 🕴 ♠️ #sendiketbajuhitam #idolamalaya #sukanpermotoran #sukanmalam #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #y150zrmalaysia #y15malaya_official #y150zr #unclered #y15malaysia #y15zr_rocket #kapcai #durexxmechine #kapcaimalaya #kapcaisado #sukanduaroda #peminatduaroda #jenterakita #jentera_duaroda #jentera_kapcai1 #jenterahighway

Share 15 0
nisya_anneyshah. #jenterapejuang 🤟

#jenterapejuang 🤟

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
farispitbrakesmotorsport. Untuk memberi pemahaman yang mudah, pengguna dicadangkan menggunakan R

Untuk memberi pemahaman yang mudah, pengguna dicadangkan menggunakan RON 95 untuk pemanduan santai manakala RON 97 lebih sesuai digunakan untuk pemanduan agresif dan high RPM . WWW.FARISPITBRAKESMOTORSPORT.COM . #yamaha #yamahamalaysia #yamaharxz #yamahay15zr #kapcaimalaya #y15official #y15zr_members_official #y15_malaya_official #duniapermotoran #jenterapejuang #matrempit #hobikamimahal #sukanpermotoran #kamixramai #pencintaduaroda #peminatduaroda #ysuku #rxzstilltheboss #sangap_highway #abam_ranggi_vs_sisto_rare #onxon #yamahanvxmalaysia #aerox155 #nvx155 #rempit #paipon

Share 474 2