(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
babygears_fazbabystore. Koopers Danza, RM299 BESTBUY. Compatible with Tavo, Quinny, Pockit Plu

Koopers Danza, RM299 BESTBUY. Compatible with Tavo, Quinny, Pockit Plus, Mini Buggy strollers and etc. Available 2 colours; - Black - Grey . WhatsApp 019-7472048 for order. Tq #koopersdanza #koopers_fazbabystore #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatbaby #kualalumpur

Share 0 0

3 seats in a row! Sayang adik beradik, duduk sekali 👍😁 Terima kasih daddy mommy membeli dengan Baby Invasion. .. Thank you @rosfarinirosli 😘 #carseatampang #joieelevate #koopersdanza

Share 30 0
tatehkualaterengganu. Koopers DANZA
.
Mane2 mommy n daddy yg tgh cari child seat dgn harga m

Koopers DANZA . Mane2 mommy n daddy yg tgh cari child seat dgn harga mampu milik dan sesuai untuk baby boleh dapatkan skrg di butik tateh #tatehpanjicurve 😊😊😊 . Selagi ade stok yer 😊. . #kooperslambada #kooperslambada #kooperslavolta #koopersdanza #terengganu #tateh2019 #tatehkongsitips #tatehdekatdihati #baby #butikkelengkapanibudanbayi

Share 2 0
carseatmurah. Koopers Danza
.
READY STOCK
-CAN ATTACH WITH QUINNY STROLLER, TAVO, PO

Koopers Danza . READY STOCK -CAN ATTACH WITH QUINNY STROLLER, TAVO, POCKIT AND ELSE... . Price. : RM299 Bestbuy! . #koopers #kooperscarrier #koopersdanza #kooperscarseatmurah #carseatmurah #carseat #carseatmalaysia #carseatshahalam #carseatseksyen15

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kakak happy, adik pun happy 😁 terima kasih daddy mommy membeli dengan Baby Invasion. Thank you @rosfarinirosli 😘 #carseatampang #joieelevate #koopersdanza

Share 4 0
ohana.baby.shop. Terima kasih Tuan dan Isteri dapatkan carrier Koopers Danza di Ohana B

Terima kasih Tuan dan Isteri dapatkan carrier Koopers Danza di Ohana Baby Shop. Cuma RM299 sahaja 😍 HOW TO ORDER: 1️⃣ By Postage: Whatsapp us at 0166046225. FREE Postage within Peninsular Malaysia for purchase above RM500 2️⃣ Walk In: DEMO SET available for almost all item advertised. We welcome you to try the goods at our shop before deciding on your purchase We accept all major credit cards and offer 6 to 12 months installment with 0% interest for MAYBANK and CIMB credit card holders (T&C apply) Address: OHANA BABY SHOP 28-1 Jalan Opera L U2/L Taman TTDI Jaya 40150 Shah Alam Selangor WAZE Search: Ohana Baby Shop Whatsapp: 0166046225 FREE Membership! Earn 1 point on every 1 ringgit you spend at Ohana Baby Shop. Redeem 100 point = RM1 #ohanababyshopcustomers #koopersdanza #koopersdanzamurah #sayajualkoopersdanza #koopersdanzamalaysia #sayajualkoopers #carseatkoopers #carrierkoopersdanza #carriermalaysia #infantcarriermalaysia

Share 4 0
tatehgombak. Jeng jeng!!!mommiess and daddiesss koopers danza available di butik @t

Jeng jeng!!!mommiess and daddiesss koopers danza available di butik @tatehgombak 😍😊❤..dari 0-13kg😊😊☺... . Mommies and daddies jemput ke butik @tatehgombak . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #koopersdanza #koopersmalaysia

Share 3 0
mamapandastore. Ready stock!!!
Promo Best Buy
Koopers Danza Baby Carrier
.
.
1 years w

Ready stock!!! Promo Best Buy Koopers Danza Baby Carrier . . 1 years warranty for mechanism . . Available colors : Black Strip . . Dm for purchase #koopers #koopersdanza #kooperscarseat #koopermalaysia #koopersmurah

Share 0 0
babygears_madaniofficial. .
.
💠NEW VERSION OF TAVO BASIC EDGE R COMBOSET WITH KOOPERS DANZA💠
.

. . 💠NEW VERSION OF TAVO BASIC EDGE R COMBOSET WITH KOOPERS DANZA💠 . 💠 READY STOCK💠 . 💠RM840💠 . 💠AVAILABLE COLOR IN💠 🔹KHAKI BROWN 🔹PREMIUM BLACK 🔹SILVER GREY . *MATERIAL LEBIH KUKUH *WARNA YANG MENAWAN *DESIGN RIM/TAYAR TAMPIL MENARIK *BENTUK SEAT STROLLER LEBIH SELESA . PRICE : RM840 FOC : TRAVEL BAG STROLLER AND SEAT REDUCER WARRANTY : 1 YEAR MANUFACTURER WARRANTY . WHATSAPP / CALL : 📲011-2705 2765 💠SPECIFICATIONS💠 Suitable from birth to 15kg /Max 25kg 5-point harness One hand fold, standing Compact folding (cabin size) Lightweight at 6.4kg SMART-airway ventilation Unique removable toddler t-bar Removable leatherette covers Extendable XL shopping basket Adjustable extended canopy Adjustable Leg Rest Centralised pedal link brake system Padded shoulder protectors and crotch strap Ball bearing wheels for smooth manoeuvre 4-wheel suspension for comfort sitting – NEW Included accessories: Travel Bag, Summer Pad, Shoulder Carry Strap Add on accessories: Newborn Kit / Car Seat Adapter / Rain Cover #tavobasicedger #tavobasicedge #tavomalaysia #babycarier #koopersdanzainfantcarseat #koopersdanza #koopersmalaysia #Jualstrollerquinny #strollerquinnymurah #zappxtra2.0 #strollerbaby #strollermurah #Jualstrollerquinny #strollerquinnymurah #zappxtra2.0 #strollerbaby #strollermurah #Jualmaxicosi #carseatbabymurah #maxicosipria #strollermurah #strollerquinnymalaysia #maxicosicabriofix #maxicosiopal #maxicosiopal #quinnymurah #pockit #gbpockitmurah #jualpockit #pockitstroller

Share 4 0
aineemom. 🌹Apa kelebihan Koopers Lambada?
.
❤Guna dr newborn - 12tahun
❤8tahun

🌹Apa kelebihan Koopers Lambada? . ❤Guna dr newborn - 12tahun ❤8tahun warranty😱 ❤4 step ubah kedudukan baring ❤Ada perlindungan sisi empuk bila corner tajam so kepala baby tak teleng ❤Padding super empuk tebal lembut ❤Boleh cabut fabrik utk cuci ❤Ada pelapik pinggang utk newborn ❤Pasang dengan seat belt shj pon boleh ❤ Boleh adjust head rest ikut tinggi budak Giler tak berbaloi. Pakai 12tahun. Warranty 8tahun. Perghhh👍🏻👍🏻 Harga : RM 599 tidak termasuk pos Offer YES : 459 +postage Ansuran : RM 460 + postage Deposit : RM 50 . Whatsapp to order now 0196679096 Booking with minimum RM 50 deposit Ansuran 2/3 kali sehingga habis pun boleh. Then kami pos lepas habis bayar. . #kooperscarseat #kooperszumba #kooperslavani #koopersdanza #koopersboston #kooperslavolta #kooperslambada #koopersmanjung #koopersperak #kooperslumut #kooperssitiawan

Share 20 4
aineemom. 🌹Apa kelebihan Koopers Lambada? ❤Guna dr newborn - 12tahun
❤8tahun wa

🌹Apa kelebihan Koopers Lambada? ❤Guna dr newborn - 12tahun ❤8tahun warranty😱 ❤4 step ubah kedudukan baring ❤Ada perlindungan sisi empuk bila corner tajam so kepala baby tak teleng ❤Padding super empuk tebal lembut ❤Boleh cabut fabrik utk cuci ❤Ada pelapik pinggang utk newborn ❤Pasang dengan seat belt shj pon boleh ❤ Boleh adjust head rest ikut tinggi budak Giler tak berbaloi. Pakai 12tahun. Warranty 8tahun. Perghhh👍🏻👍🏻 Harga : RM 599 tidak termasuk pos Offer YES : 459 +postage Ansuran : RM 460 + postage Deposit : RM 50 . Whatsapp to order now 0196679096 Booking with minimum RM 50 deposit Ansuran 2/3 kali sehingga habis pun boleh. Then kami pos lepas habis bayar. . #kooperscarseat #kooperszumba #kooperslavani #koopersdanza #koopersboston #kooperslavolta #kooperslambada #koopersmanjung #koopersperak #kooperslumut #kooperssitiawan

Share 4 2
aineemom. 🌹Apa kelebihan Koopers Lambada?
.
❤Guna dr newborn - 12tahun
❤8tahun

🌹Apa kelebihan Koopers Lambada? . ❤Guna dr newborn - 12tahun ❤8tahun warranty😱 ❤4 step ubah kedudukan baring ❤Ada perlindungan sisi empuk bila corner tajam so kepala baby tak teleng ❤Padding super empuk tebal lembut ❤Boleh cabut fabrik utk cuci ❤Ada pelapik pinggang utk newborn ❤Pasang dengan seat belt shj pon boleh ❤ Boleh adjust head rest ikut tinggi budak Giler tak berbaloi. Pakai 12tahun. Warranty 8tahun. Perghhh👍🏻👍🏻 Harga : RM 599 tidak termasuk pos Offer YES : 459 +postage Ansuran : RM 460 + postage Deposit : RM 50 . Whatsapp to order now 0196679096 Booking with minimum RM 50 deposit Ansuran 2/3 kali sehingga habis pun boleh. Then kami pos lepas habis bayar. . #kooperscarseat #kooperszumba #kooperslavani #koopersdanza #koopersboston #kooperslavolta #kooperslambada #koopersmanjung #koopersperak #kooperslumut #kooperssitiawan

Share 10 3
aisyah_store. Pembelian di @aisyah_store, inshaAllah crew kami akan ajar basic knowl

Pembelian di @aisyah_store, inshaAllah crew kami akan ajar basic knowledge psl CRS, installation yang betul di demo chair dan pemasangan di kereta Thanks mummy daddy for supporting us. Alhamdulillah harini grab #koopersdanza . Enjoys #buckleup ea KOOPERS DANZA RM299 For walk in, AISYAH STORE Baby Gears Malaysia 38-A Jalan Pauh Kijang 3/KU3 Batu Belah 41050 Klang Selangor Waze, AISYAH STORE Online Order, Whatsapp 0193286009 (Link at Bio) DM Postage, Via GDEX Payment Methods, Cash Online Transfer Debit/Credit Card 0% Maybank CC Holder #carseatmalaysia #strollermalaysia #authorisedreseller

Share 6 0
fazbabystore2. Thanks Sue, Koopers Danza in Black

Latest design. BEST sangat carseat

Thanks Sue, Koopers Danza in Black Latest design. BEST sangat carseat ni tau.. Compatible with stroller Quinny, Pockit Plus, Tavo, Mini Buggy and etc. Harga cuma RM299, ya RM299 jerr 🤩 Memang berbaloi2 uolss #alhamdulillah #syukurselalu #testimonifazbabystore #testimonicustomer #maxicosicabriofix #koopersdanza

Share 7 0
babygears_fazbabystore. Thanks Sue, Koopers Danza in Black

Latest design. BEST sangat carseat

Thanks Sue, Koopers Danza in Black Latest design. BEST sangat carseat ni tau.. Compatible with stroller Quinny, Pockit Plus, Tavo, Mini Buggy and etc. Harga cuma RM299, ya RM299 jerr 🤩 Memang berbaloi2 uolss #alhamdulillah #syukurselalu #testimonifazbabystore #testimonicustomer #maxicosicabriofix #koopersdanza

Share 5 0
tatehkualaterengganu. Koopers DANZA
.
Mane2 mommy n daddy yg tgh cari child seat dgn harga m

Koopers DANZA . Mane2 mommy n daddy yg tgh cari child seat dgn harga mampu milik dan sesuai untuk baby boleh dapatkan skrg di butik tateh #tatehpanjicurve 😊😊😊 . Selagi ade stok yer 😊. . #kooperslambada #kooperspago #kooperslavolta #koopersdanza #koopers #terengganu #tateh2019 #tatehkongsitips #tatehdekatdihati #baby #butikkelengkapanibudanbayi

Share 2 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Produk² dari Koopers, Tavo dan Easywalker dah sampai! . - Easywalker Mini XS Oxford Black - Koopers Lambada - Koopers Pago - Koopers Danza - Koopeers Zumba Zip - Tavo Basic Edge R Jom dapatkan car seat san stroller idaman anda di Ohana Baby Shop 😍 HOW TO ORDER: 1️⃣ By Postage: Whatsapp us at 0166046225. FREE Postage within Peninsular Malaysia for purchase above RM500 2️⃣ Walk In: DEMO SET available for almost all item advertised. We welcome you to try the goods at our shop before deciding on your purchase We accept all major credit cards and offer 6 to 12 months installment with 0% interest for MAYBANK and CIMB credit card holders (T&C apply) Address: OHANA BABY SHOP 28-1 Jalan Opera L U2/L Taman TTDI Jaya 40150 Shah Alam Selangor WAZE Search: Ohana Baby Shop Whatsapp: 0166046225 FREE Membership! Earn 1 point on every 1 ringgit you spend at Ohana Baby Shop. Redeem 100 point = RM1 #koopersmalaysia #koopersdanza #kooperslambada #kooperspago #kooperszumba #kooperszumbazip #tavobasicedgermalaysia #easywalkerminixsmalaysia #easywalkermalaysia #strollereasywalker

Share 9 0
aineemom. Koopers Zumba
Nb to 36kg
Isofit and belt installation
4 recline positi

Koopers Zumba Nb to 36kg Isofit and belt installation 4 recline positions Warranty 5yrs Easy to take out cover for washing purpose Pre order early Nov . Whatsapp to order now 0196679096 Booking with minimum RM 50 deposit Ansuran 2/3 kali sehingga habis pun boleh. Then kami pos lepas habis bayar. . #kooperscarseat #kooperszumba #kooperslavani #koopersdanza #koopersboston #kooperslavolta #kooperslambada #koopersmanjung #koopersperak #kooperslumut #kooperssitiawan

Share 2 0
aineemom. Koopers Zumba
Nb to 36kg
Isofit and belt installation
4 recline positi

Koopers Zumba Nb to 36kg Isofit and belt installation 4 recline positions Warranty 5yrs Pre order early Nov Whatsapp to order now 0196679096 Booking with minimum RM 50 deposit Ansuran 2/3 kali sehingga habis pun boleh. Then kami pos lepas habis bayar. . #kooperscarseat #kooperszumba #kooperslavani #koopersdanza #koopersboston #kooperslavolta #kooperslambada #koopersmanjung #koopersperak #kooperslumut #kooperssitiawan

Share 0 0
aineemom. Koopers Zumba
Nb to 36kg
Isofit and belt installation
4 recline positi

Koopers Zumba Nb to 36kg Isofit and belt installation 4 recline positions Warranty 5yrs Pre order early nov Whatsapp to order now 0196679096 Booking with minimum RM 50 deposit Ansuran 2/3 kali sehingga habis pun boleh. Then kami pos lepas habis bayar. . #kooperscarseat #kooperszumba #kooperslavani #koopersdanza #koopersboston #kooperslavolta #kooperslambada #koopersmanjung #koopersperak #kooperslumut #kooperssitiawan

Share 1 0
tatehgombak. Yahoooo!!! Koopers Danza dah restock!!!!!😍😍😊😊
Dari 0-13kg😍😊🌷📣�

Yahoooo!!! Koopers Danza dah restock!!!!!😍😍😊😊 Dari 0-13kg😍😊🌷📣📣📣 Warranty setahun tau mommies and dadiesss... Mommies and daddies tunggu apa lagi jemput ke butik @tatehgombak #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #koopersdanza

Share 1 0
koopersmalaysia. Kerusi keselamatan kanak2 Koopers sekali lagi di sesi uji langgar di m

Kerusi keselamatan kanak2 Koopers sekali lagi di sesi uji langgar di makmal uji langgar Miros PC3 Ayer Molek. #koopers #kooperscarseat #kooperslavani #koopersdanza #ecer4404 #jomklik

Share 56 0
fazbabystore2. Koopers Danza, RM299 BESTBUY. Compatible with Tavo, Quinny, Pockit Plu

Koopers Danza, RM299 BESTBUY. Compatible with Tavo, Quinny, Pockit Plus, Mini Buggy strollers and etc. Available 2 colours; - Black - Grey . WhatsApp 019-7472048 for order. Tq #koopersdanza #koopers_fazbabystore #carseatmurah #carseatmurahmalaysia #carseatbaby #kualalumpur

Share 11 0