(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
simplethingsfactory. 𝐚𝐯𝐚𝐢𝐥𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐧𝐨𝐰 𝐨𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐬𝐡𝐨𝐩⁠
𝑙𝑖𝑛𝑘 𝑖𝑛 𝑏𝑖𝑜⁠

𝐚𝐯𝐚𝐢𝐥𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐧𝐨𝐰 𝐨𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐬𝐡𝐨𝐩⁠ 𝑙𝑖𝑛𝑘 𝑖𝑛 𝑏𝑖𝑜⁠ ⁠ INFO : ⁠ AUTUMN PRESET, FORMAT DNG (pour mobile), 5 €⁠ 𝚃𝚄𝚃𝙾𝚁𝙸𝙴𝙻 𝙴𝙽 𝙸𝙼𝙰𝙶𝙴𝚂 𝙸𝙽𝙲𝙻𝚄𝚂⁠ ⁠ #autumnpreset #simplethingsfactorypreset #autumn #lightroomedit #lightroom #lightroomph #lightroomedits #lightroomtutorials #lightroompreset #lightroompresets #lightroomcc #lightroomphotography #lightroommobile #lightroomccmobile #lightroommagic #orange #orangecolor #nature #selfie

Share 0 0

GIRL POWER 👊🏼 • você tem tatuagens? Quantas? Contra pra mim!! ARTE: @risotattooart

Share 10 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Been loving the vibe of some places on campus - there are so many things you can only see from a certain perspective. Also just living in this jacket because it's so comfy and no I will not shut up about it :) . #ootd #outfitoftheday #mirrorselfie #lightroom #lightroomedits #bathroomselfie #comfyoutfit #aesthetic #aestheticoutfit #bath #wednesdaymood #aesthetic #discoverunder200 #discoverunder1k

Share 9 4

#repost From @maya_mointi Senja mengajarkanku bahwa yang indah tadi akan selamanya😊 ------------------------------------------------------ Ayo Follow and Keep Hastag: •Follow ➡ @lightroomgorontalo •Hastag ➡ #lightroomgorontalo --------------------------------------------------------- Media Partner✔ @gorontalo_selebgram @akucintagorontalo @lightroommobile_ @gorontalo_pbgya @vlightroom @hitzgtlo_ #lightroom #lightroomedits #lightroompresets #lightroomtutorials #streetphotography #streetacitivy #photographer #travelphotography #karyaindonesia #gorontalo #gorontalohits #gorontalounite #fff😊 #gorontalocity #pendakiindonesia #likeforlikes #travelphotographer #pulausulawesi #followersaktif

Share 11 1

𝘣𝘪𝘳𝘥𝘴 𝘰𝘯 𝘢 𝘸𝘪𝘳𝘦⠀ .⠀ Crappy weather/grey sky days are actually perfect for shooting silhouettes. Was driving through Idaho and stopped at a wheat field that caught my eye. As I was shooting, I looked up and saw the 🐦🐦. Chirp chirp. ⠀ .⠀ Lightroom edits (swipe left for the before)- Main goal of the edits was to create the minimalistic vibe. I used an adjustment brush and set the exposure and highlight sliders on high, and painted away the grey. To make the lines straight, I used the “transform” > “guided” tool which helps straighten up any scene- perfect for architectural photography and well, birds on a wire. ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #lightroomedits #artsyfartsy #curiouscameraclub #atlantecollective #gominimalmag #ourmomentum #lightzine #minimaldotcom #bnw_world #bnw_shot #minimalzine #minimal_shots #worldviewmag #classicsmagazine #bnwminimalismmag #bw_captures #basicallyclassic #rsa_minimal #rsa_bnw

Share 47 7

Orang tanpa disiplin tak akan di pandang, tapi jika kamu disiplin kamu akan di pandang banyak orang, jadi lah disiplin seperti siswa/i #smkmitraindustrimm2100 💪 . . #LDKS2019mitraindustri #SMKBisaSMKHebat #LDKS2019 #changeandsuccess

Share 29 1
firdainsani. [TRAVELLING]

Percayalah.
Dulu gue adalah orang yang nentang banget te

[TRAVELLING] Percayalah. Dulu gue adalah orang yang nentang banget tentang travelling. Sayang. Maksudnya ya lebih baik dipake buat yang lain gitu. Bahkan waktu gue masih sahabatan sama doi, gue bete setengah mampus sambil marah2in doi, ngapain sih liburan mulu?? Hahahaha terus gue kemakan omongan sendiri, ternyata enak banget cuiiiiii travelling. Iyaa buat sebagian orang pasti mikirnya "boros", gak pinter save uang lah, ngabisin uang lah, hahaha itu sih pinter2 kitanya aja, balik lagi ke diri sendiri, butuh refreshing gak setelah menjalani hidup yang berat ini? Hahaha tapi coba aja rasain sendiri, gak ada salahnya kasih apresiasi sama diri sendiri. Sekadar berterimakasih karena sudah mau dan gak berhenti berjuang sampe detik ini. Happy Travelling guys! #XafifiAroundTheWorld #aamiininaja

Share 47 10
by_ekimp. Begin
 بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْمِ

#lightroomtutorials #ligh

Begin بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْمِ #lightroomtutorials #lightroomtutorial #lightroomindonesia #lightroompresets #lightroom #lightroomedits #vscofilter #vscoedit #vsco#

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sorrow prepares you for joy. It violently sweeps everything out of your house, so that new joy can find space to enter. It shakes the yellow leaves from the bough of your heart, so that fresh, green leaves can grow in their place. It pulls up the rotten roots, so that new roots hidden beneath have room to grow. Whatever sorrow shakes from your heart, far better things will take their place. #mobilephotography #photography #lightroom #lightroomedits #nebi #cairo #egypt #vintage

Share 25 2

Spring is such an inspiration 🍀🌸 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - #ootd #ootdfashion #oppoa83 #shootonoppoa83 #lightroomedits #ootdhijabindo #hijabfashion #editnabilazirus #hijabstyle #hijabtutorial #lightroom #ootdhijabindo #ootdhijabnusantara #autumnvibes #explorebangka #explorebangkabelitung #explorepangkalpinang

Share 184 7