(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Assalamualaikum & Selamat pagi mommiess and daddiess😍😊🌷❤...wow!!!!

Assalamualaikum & Selamat pagi mommiess and daddiess😍😊🌷❤...wow!!!! CRS Check Event Tateh Gombak sudah berlangsung dari 9am-4pm❤😊😍 . Dan Di butik @tatehgombak Beroperasi seperti biasa dari pukul 10am-10pm❤😊 . Jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #safetysheck #malaysiasaveourfuture #malaysiabuckleup

Share 6 4
malaysiasaveourfuture. Penggunaan Child Restraint System (CRS) yang betul dapat mengurangkan

Penggunaan Child Restraint System (CRS) yang betul dapat mengurangkan risiko kecederaan kepada anak-anak di dalam kenderaan. Dengan kerjasama @butiktateh #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #msof #safetyfirst #tatehmalaysia

Share 8 0
tatehgombak. Assalamualaikum Tuan& puan, Ini salah satu feedbacks tentang kepenting

Assalamualaikum Tuan& puan, Ini salah satu feedbacks tentang kepentingan car seat kepada si manja anda. Alhamdulillah puan sekeluarga Selamat 😉✨ : : Kalau tuan& puan masih survey car seat boleh datang survey di @tatehgombak kami ada berbagai jenama dan jenis car seat dgn harga yang berbaloi 🧚🏻‍♀️✨😉 : : 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #KIM #ibumengandung #momsandbabyboutique #ibudananak #ibumengandung #bantalibumengandungmalaysia #kelabibumengandungmalaysia #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #safetycheck

Share 8 0
tatehgombak. Alhamdulilah..terima kasih tuanpuan membeli car seat koopers lambada d

Alhamdulilah..terima kasih tuanpuan membeli car seat koopers lambada di butik @tatehgombak 😍😊❤😍... . Seronok si manja dapat car seat baru . Jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #safetyfirst #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #customerhappy #customerappreciation

Share 6 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Alhamdulilah😍😊❤...terima kasih puan membeli car seat koopers lambada

Alhamdulilah😍😊❤...terima kasih puan membeli car seat koopers lambada di butik @tatehgombak ...😍😊😀☺ . Jemput ke butik @tatehgombak 😍😊❤ . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #koopersmalaysia #kooperslambada #safetyfirst #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #customerhappy #customerappreciation

Share 5 0
tatehgombak. Terima kasih puan 😊❤😍
Membeli car seat koopers lambada di butik @tat

Terima kasih puan 😊❤😍 Membeli car seat koopers lambada di butik @tatehgombak❤😍😘 . Seronok si manja puan dapar car seat baru ...jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #kooperslambada #koopersmalaysia #customerhappy #customerappreciation #safetyfirst #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture

Share 3 0
malaysiasaveourfuture. Bersama YB Dato Kamarudin Bin Jaafar Timbalan Menteri Pengangkutan pad

Bersama YB Dato Kamarudin Bin Jaafar Timbalan Menteri Pengangkutan pada 26 April 2019 di My Baby Expo, Dewan Tun Razak PWTC #msof #malaysiasaveourfuture #malaysiabuckleup #safetyfirst

Share 3 0
tatehgombak. Alhamdulilah😍😊❤..terima kasih puan 😊😊membeli car seat koopers lamb

Alhamdulilah😍😊❤..terima kasih puan 😊😊membeli car seat koopers lambada di butik @tatehgombak❤😊😍😍..😘 Seronok si manja puan dapat car seat baru... . Jemput ke butik @tatehgombak 😍❤ . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #butikmomson #butiktatehhdihatiku #safetyfirst #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #kooperslambada #koopersmalaysia

Share 2 0
malaysiasaveourfuture. •
Adalah tanggungjawab ibu bapa bagi memilih Child Restraint System (C

• Adalah tanggungjawab ibu bapa bagi memilih Child Restraint System (CRS) yang berkualiti dan bersesuaian mengikut peringkat umur anak-anak anda bagi melindungi mereka daripada kemalangan yang tidak diingini. • Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint System (CRS) atau kerusi keselamatan kanak-kanak ketika berada di dalam kenderaan. • Follow @malaysiasaveourfuture to get more info. • #malaysiabuckleup #msof #malaysiasaveourfuture #safetyfirst #carseat #buckleup #infocarseat #crs #bagaimanahendakmemilihcrsyangdiiktiraf

Share 7 0
tatehgombak. Alhamdulilah...terima kasih tuanpuan membeli koopers pago di butik @ta

Alhamdulilah...terima kasih tuanpuan membeli koopers pago di butik @tatehgombak 😍😊.. . Jemput ke butik @tatehgombak 😍😊 . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #koopersmalaysia #pago #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #customerhappy #customerappreciation

Share 4 1
malaysiasaveourfuture. #Repost @tateh.shah.alam
• • • • • •
Terima kasih Puan dan Tuan kerana

#Repost @tateh.shah.alam • • • • • • Terima kasih Puan dan Tuan kerana memilih @tateh.shah.alam Jemput datang lagi ke Butik kami puan🤗🤗. Puan Tuan ni telah grab carseat @koopersmalaysia Lambada dan Lavolta #tateh #tatehoutlet #tatehmalaysia #butiktatehshahalam #msof #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture

Share 5 0
malaysiasaveourfuture. #Repost @tatehbangi
• • • • • •
Terima kasih Puan kerana memilih tateh

#Repost @tatehbangi • • • • • • Terima kasih Puan kerana memilih tateh sebagai destinasi keperluan anda dan bayi ♥ Jom walk-in ke Butik Tateh Bangi ada bermacam2 keperluan penyusuan, berpantang, dan bayi newborn ada di sini. Hubungi kami di 03-89221466 untuk sebarang pertanyaan 😎 #butiktateh #tatehbangi #tatehoutlet #tatehmalaysia #sahabattateh #tatehdihatiku #babyshopmalaysia #butikbayimalaysia #barangbabymalaysia #babycarseatmalaysia #koopersmalaysia #lavolta #msof #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture

Share 5 0
malaysiasaveourfuture. #Repost @tatehbangi
• • • • • •
Butik Tateh B.B Bangi

Alhamdulillah,

#Repost @tatehbangi • • • • • • Butik Tateh B.B Bangi Alhamdulillah, good investment for cutie twin, baby Selena dan Amanda! Apa2 pun safety comes first. Walaupun perjalanan jarak dekat, still kena pakai carseat ya ibu2 ayah2. Sebab malang tak berbau, mcm2 boleh jadi. So, jom jadi ibu bapa yg bijak, dgn melabur utk keselamatan babyy 😉 Stock Koopers Pago da makin susut dkt Tateh Bangi! Mehh dapatkan sebelom stock licin 😉 Boleh dapatkannya di Butik Tateh Bangi atau hubungi kami di 03-89221466 / whatsapp 013-6814369 utk pembelian secara online 😎 . #barangbaby #tatehoutlet #tatehmalaysia #tatehbangi #barangbabymalaysia #babyshopmalaysia #milkboostermalaysia #babyfoodmalaysia #barangbabymalaysia #msof #malaysiasaveourfuture #malaysiabuckleup

Share 5 0
malaysiasaveourfuture. #Repost @tatehbangi
• • • • • •
Terima kasih mommyy kerana memilih Tat

#Repost @tatehbangi • • • • • • Terima kasih mommyy kerana memilih Tateh Bangi sebagai destinasi pembelian CRS anda! Mommy2 yg nak dapatkan carseat Koopers Lambada, boleh dapatkan di @tatehbangi ! Walk in ke butik kami di Butik Tateh Bangi atau hubungi kami di 03-89221466 / whatsapp 013-6814369 utk pembelian secara online 😎 . #barangbaby #tatehoutlet #tatehmalaysia #tatehbangi #barangbabymalaysia #babyshopmalaysia #msof #malaysiasaveourfuture #malaysiabuckleup

Share 5 0
malaysiasaveourfuture. #Repost @tatehbangi
• • • • • •
Terima kasih Mama Papa kerana memilih

#Repost @tatehbangi • • • • • • Terima kasih Mama Papa kerana memilih Tateh Bangi sebagai destinasi pembelian CRS anda! Sesungguhnya anda ibubapa yang bijak 👍 Mommy2 yg nak dapatkan carseat Koopers Lambada, boleh dapatkan di @tatehbangi ! Walk in ke butik kami di Butik Tateh Bangi atau hubungi kami di 03-89221466 / whatsapp 013-6814369 utk pembelian secara online 😎 . #barangbaby #tatehoutlet #tatehmalaysia #tatehbangi #barangbabymalaysia #babyshopmalaysia #msof #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture

Share 4 0
malaysiasaveourfuture. #Repost @tatehbangi
• • • • • •
Butik Tateh B.B Bangi

Tahniah mama pa

#Repost @tatehbangi • • • • • • Butik Tateh B.B Bangi Tahniah mama papa, anda memang ibu bapa yang bijak sediakan keperluan keselamatan untuk si comel 😎👍 Terima kasih kerana memilih Butik Tateh sebagai destinasi keperluan barangan bayi anda ❤️! . Ibu2 ayah2 yang tengah cari barang baby, car seat, baby food atau barang berpantang, boleh dapatkan di Butik Tateh Bangi 😉 . Boleh dapatkan barangan bayi anda di Butik Tateh Bangi atau hubungi kami di 03-89221466 / whatsapp 013-6814369 utk pembelian secara online 😎 . #barangbaby #tatehoutlet #tatehmalaysia #tatehbangi #barangbabymalaysia #babyshopmalaysia #milkboostermalaysia #babyfoodmalaysia #barangbabymalaysia #msof #malaysiasaveourfuture #malaysiabuckleup

Share 5 0
malaysiasaveourfuture. #Repost @tatehbangi
• • • • • •
Butik Tateh B.B Bangi

Tahniah mama pa

#Repost @tatehbangi • • • • • • Butik Tateh B.B Bangi Tahniah mama papa, anda memang ibu bapa yang bijak sediakan keperluan keselamatan untuk si comel 😎👍 Terima kasih kerana memilih Butik Tateh sebagai destinasi keperluan barangan bayi anda ❤️! . Ibu2 ayah2 yang tengah cari barang baby, car seat, baby food atau barang berpantang, boleh dapatkan di Butik Tateh Bangi 😉 . Boleh dapatkan barangan bayi anda di Butik Tateh Bangi atau hubungi kami di 03-89221466 / whatsapp 013-6814369 utk pembelian secara online 😎 . #msof #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #barangbaby #tatehoutlet #tatehmalaysia #tatehbangi #barangbabymalaysia #babyshopmalaysia #milkboostermalaysia #babyfoodmalaysia #barangbabymalaysia

Share 6 0
malaysiasaveourfuture. #Repost @tatehbangi
• • • • • •
Butik Tateh B.B Bangi

Alhamdulillah s

#Repost @tatehbangi • • • • • • Butik Tateh B.B Bangi Alhamdulillah semakin ramai ibu bapa yang betul2 berusaha mendapatkan hak keselamatan dan keselesaan anak2 mereka. Jom mama papa datang ke Butik Tateh Bangi. Team kami akan bantu anda dari pemilihan car seat yang sesuai dengah anak sehingga pemasangan di dalam kereta. Buckle up! #tatehbangi #tatehmalaysia #tatehoutlet #carseat #babygearmalaysia #msof #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture

Share 4 0
malaysiasaveourfuture. #Repost @tatehgombak
• • • • • •
Alhamdulilah..😍❤💐 terima kasih puan

#Repost @tatehgombak • • • • • • Alhamdulilah..😍❤💐 terima kasih puan membeli child seat otomo HB8898..seronok si manja dapat child seat baru😍❤💐🌷.. . Jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #otomohb8898 #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #safetyfirst

Share 4 0
malaysiasaveourfuture. #Repost @tatehgombak
• • • • • •
Assalamualaikum mommies2..😚😍😙😍 al

#Repost @tatehgombak • • • • • • Assalamualaikum mommies2..😚😍😙😍 alhamdulilah terima kasih puan tuan membeli pago dri koopers dengan kami..semoga car seat ni dpt membantu puan tuan..😉😉 jemput dtg lgi ye tuan puan ke butik tateh gombak..💞 kami sedia membantu.. #tatehgombak #tatehpromosi #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #safetyfirst #tatehmalaysia #tatehoutlet @pagokoopers

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
malaysiasaveourfuture. #Repost @tatehgombak
• • • • • •
Yeaaahhh!!!!alhamdulilah...terima kas

#Repost @tatehgombak • • • • • • Yeaaahhh!!!!alhamdulilah...terima kasih tuan membeli child seat koopers lambada di butik @tatehgombak ...wowwww si manja dapat child seat baru..😍🎉☺ . Jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #safetyfirst #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #koopersmalaysia #kooperslambada #lambada

Share 4 0
malaysiasaveourfuture. Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint

Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint System (CRS) atau kerusi keselamatan kanak-kanak ketika berada di dalam kenderaan. • Follow @malaysiasaveourfuture to get more info #Repost @tatehgombak • • • • • • Alhamdulilah...🤗😊..terima kasih tuanpuan membeli child seat koopers zumba...😍seronok si manja tuanpuan dapat child seat baru..hihihi..jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #butiktateh #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #customerappreciation #customerhappy #anaimanshare #momeya #siswanieberkata

Share 4 0
malaysiasaveourfuture. Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint

Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint System (CRS) atau kerusi keselamatan kanak-kanak ketika berada di dalam kenderaan. • Follow @malaysiasaveourfuture to get more info #Repost @tatehgombak • • • • • • Hai mommies and daddies...😊😍🎉.. Kami nak share koopers lavolta forward facing...untuk mommies and daddies...nantikan.. . #butiktateh #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #koopersmalaysia #kooperslavolta

Share 4 0
malaysiasaveourfuture. Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint

Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint System (CRS) atau kerusi keselamatan kanak-kanak ketika berada di dalam kenderaan. • Follow @malaysiasaveourfuture to get more info #Repost @tatehgombak • • • • • • Alhamdulilah...💕🌸😍terima kasih tuanpuan membeli barangan si manja yang bakal lahir dan membeli car seat koopers pago ...hihihi😍🌼😊.. . Jemput ke butik @tatehgombak tuanpuan😍 . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #butiktatehgombak #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #safetyfirst #siswanieberkata #anaimanshare

Share 4 0
malaysiasaveourfuture. Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint

Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint System (CRS) atau kerusi keselamatan kanak-kanak ketika berada di dalam kenderaan. • Follow @malaysiasaveourfuture to get more info #Repost @tatehgombak • • • • • • Yeay! Alhamdulillah terima kasih tuan puan datang ke butik grab koopers pago ni 🥰 Anggun ada kerusi duduk baruu hehe 👶🏻 . Jemput dtg lagi ye 💙 . #customerhappy #customerappreciation #kooperspago #safetyfirst #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture

Share 4 0
malaysiasaveourfuture. Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint

Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint System (CRS) atau kerusi keselamatan kanak-kanak ketika berada di dalam kenderaan. • Follow @malaysiasaveourfuture to get more info #Repost @tatehgombak • • • • • • Yeay! Alhamdulillah terima kasih tuan puan datang ke butik grab koopers pago ni 🥰 Anggun ada kerusi duduk baruu hehe 👶🏻 . Jemput dtg lagi ye 💙 . #customerhappy #customerappreciation #kooperspago #safetyfirst #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture

Share 4 0
malaysiasaveourfuture. Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint

Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint System (CRS) atau kerusi keselamatan kanak-kanak ketika berada di dalam kenderaan. • Follow @malaysiasaveourfuture to get more info #Repost @tatehgombak • • • • • • Yay! Alhamdulillah terima kasih tuan puan datang ke butik grab koopers pago untuk dijadikan sebagai hadiah . Baby Girl pulak tu 👶🏻 . . Moga dipermudahkan urusan . Terima kasih jemput dtg lagi ✨ . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #customerhappy #customerappreciation #kooperspago #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture

Share 4 0
malaysiasaveourfuture. Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint

Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint System (CRS) atau kerusi keselamatan kanak-kanak ketika berada di dalam kenderaan. • Follow @malaysiasaveourfuture to get more info #Repost @tatehgombak • • • • • • Alhamdulilah..terimak kasih tuanpuan membeli car seat koopers boston di butik @tatehgombak 😍💜🎉.. . Jemput ke butik @tatehgombak😊😍😊 . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #safetyfirst #customerhappy

Share 3 0
malaysiasaveourfuture. Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint

Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint System (CRS) atau kerusi keselamatan kanak-kanak ketika berada di dalam kenderaan. • Follow @malaysiasaveourfuture to get more info #Repost @tatehgombak • • • • • • Alhamdulilah..terimak kasih tuanpuan membeli car seat koopers boston di butik @tatehgombak 😍💜🎉.. . Jemput ke butik @tatehgombak😊😍😊 . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #safetyfirst #customerhappy

Share 3 0
malaysiasaveourfuture. Follow @malaysiasaveourfuture to get more info

#Repost @tatehgombak
•

Follow @malaysiasaveourfuture to get more info #Repost @tatehgombak • • • • • • Yeay! Alhamdulillah terima kasih puan kerana menjadikan butik kami sebagai destinasi pilihan puan grab koopers isofix lavani 😄 . . . Koopers isofix lavani ni sesuai dari 9kg-36kg . 6 tahun warranty 😉tengah promo haa rm599 😄😉 . Moga dipermudahkan urusan . Jemput dtg lagi ye 🥰 . #customerappreciation #customerhappy #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #kooperslavani #malaysiasaveourfuture #malaysiabuckleup

Share 3 0