(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Terimakasih sebab memilih @tatehgombak untuk berbelanja @koopersma

๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Terimakasih sebab memilih @tatehgombak untuk berbelanja @koopersmalaysiaโœ” Danza baby carrier sebagai hadiah untuk anak buah baharu di lahirkan. Jemput datang lagii yeee๐Ÿค—๐Ÿค— . ๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ . ๐Ÿš—๐Ÿš—waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒ:- โ˜Ž๏ธ 03-61811929 @ ๐Ÿ“ฑ 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh # #momsandbabyboutique #custerappreciation #happycustomers #kooperdanza #koopers #safetyfrist #buckleup #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #anaimanshare

Share 1 0
tatehgombak. Hai mommies and daddies...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐ŸŽ‰..
Kami nak share koopers lavolta forw

Hai mommies and daddies...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐ŸŽ‰.. Kami nak share koopers lavolta forward facing...untuk mommies and daddies...nantikan.. . #butiktateh #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #koopersmalaysia #kooperslavolta

Share 0 0
tatehgombak. Hai mommies and daddies...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐ŸŽ‰..
Kami nak share koopers lavolta forw

Hai mommies and daddies...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐ŸŽ‰.. Kami nak share koopers lavolta forward facing...untuk mommies and daddies...nantikan.. . #butiktateh #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #koopersmalaysia #kooperslavolta

Share 0 0
tatehgombak. Alhamdulilah...๐Ÿค—๐Ÿ˜Š..terima kasih tuanpuan membeli child seat koopers

Alhamdulilah...๐Ÿค—๐Ÿ˜Š..terima kasih tuanpuan membeli child seat koopers zumba...๐Ÿ˜seronok si manja tuanpuan dapat child seat baru..hihihi..jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #butiktateh #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #customerappreciation #customerhappy #anaimanshare #momeya #siswanieberkata

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Alhamdulillah terima kasih tuan dan puan datang grab koopers lavolta .

Alhamdulillah terima kasih tuan dan puan datang grab koopers lavolta . Bestla adik ada childseat baru ๐Ÿ˜„ . sesuai dari 0-25kg, harga pun tgh promo RM399 โ€ผ๏ธ . Terima kasih jemput dtg lagi ye โœจ . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #kooperslavolta #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #childseatsafety #koopers

Share 5 0
tatehgombak. Selamat pagi mommies and daddies...๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ‰..
.
Yeahhh!!koopers lambada da

Selamat pagi mommies and daddies...๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ‰.. . Yeahhh!!koopers lambada dah restock...๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐Ÿ˜Š dari 0-36kg .warranty 8 tahun..harganya mommies and daddies dari supplier koopers sendiri dari rm599 -rm479.. . Mommies and daddies tunggu apa lagi jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehhdihatiku #Butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #safetyfirst #siswanieberkata

Share 0 0
tatehgombak. Alhamdulilah...๐Ÿ’•๐ŸŒธ๐Ÿ˜terima kasih tuanpuan membeli barangan si manja y

Alhamdulilah...๐Ÿ’•๐ŸŒธ๐Ÿ˜terima kasih tuanpuan membeli barangan si manja yang bakal lahir dan membeli car seat koopers pago ...hihihi๐Ÿ˜๐ŸŒผ๐Ÿ˜Š.. . Jemput ke butik @tatehgombak tuanpuan๐Ÿ˜ . ๐Ÿš—๐Ÿš—waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒ:- โ˜Ž๏ธ 03-61811929 @ ๐Ÿ“ฑ 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #butiktatehgombak #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #safetyfirst #siswanieberkata #anaimanshare

Share 5 0
tatehgombak. Wah!!!comelnya si manja dapat koopers isofix lavani
car seat๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜..alha

Wah!!!comelnya si manja dapat koopers isofix lavani car seat๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜..alhamdulilah terima kasih puan..membeli di butik @tatehgombak ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ๐ŸŽ‰ . Jemput ke butik @tatehgombak ๐ŸŒธ๐Ÿ˜ . #butiktatehhdihatiku #butiktateh #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #safetyfirst #customerhappy #customerappreciation

Share 5 0
tatehgombak. Alhamdulilah .....๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’“terima kasih tuanpuan membeli car seat koope

Alhamdulilah .....๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’“terima kasih tuanpuan membeli car seat koopers lambada di butik @tatehgombak๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜...seronok si manja dapat car sear baru.. Jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #butiktateh #butiktatehhdihatiku #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #kooperslambada #anaimanshare #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #koopersmalaysia

Share 5 1
tatehgombak. Alhamdulilah terima kasih tuan puan membeli koopers car seat pago di b

Alhamdulilah terima kasih tuan puan membeli koopers car seat pago di butik @tatehgombak๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š..seronok si manja tuan puan๐Ÿ˜Š . Jemput ke butik @tatehgombak . #Butiktateh #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture

Share 7 0
tatehcheras. Restock Car seat Koopers Lambada. 
Promosi masih berlangsung mommies,d

Restock Car seat Koopers Lambada. Promosi masih berlangsung mommies,daddies. Jom singgah Butik @tatehcheras . Dapatkan harga promosi kini hanya RM479.00 sahaja. Koopers Lambada sesuai bagi baby dari newborn sampai baby 36.0 kg (12tahun) . Dengan warannty 8 tahun. (Register warranty di www.koopers.co) . . #tateh #tatehcheras #tatehoutlet #tatehmalaysia #butikibudananak #butikkelengkapanibudananak #butikbayi #babyfromnewborn #bandarsripermaisuri #bandartunrazak #banturaz #cheras #hukm #ppukm #sahabattateh #jomketateh #tatehdekatdihati #Ingatanakingattateh #sayangimalaysiaku #jemputdatangsemua #malaysiasaveourfuture #malaysiabuckleup #safetyfirst #koopers #koopersmalaysia #carseat #childsafety

Share 3 0
tatehcheras. Alhamdulillah  Terima Kasih TUAN  DAN PUAN NIK NUR ASYIQIN , singgah s

Alhamdulillah Terima Kasih TUAN DAN PUAN NIK NUR ASYIQIN , singgah shopping di Butik #tatehcheras harinie Dan terus grab CRS HUGO BABY SICURO. Semoga Anak Puan Selesa Duduk dalam Child seat HUGO ini Dan Didoakan semoga PEMANDUAN TUAN Dan PUAN ke MANAยฒ destinasi selamat Dan lancar. Berhatiยฒ Semasa memandu. Safe drive yaa . Tqvm ๐Ÿ˜Š dari kami team @tatehcheras. Next time jemput datang lagi yer ke Butik @tatehcheras ๐Ÿ’›. . . . #tateh #tatehcheras #tatehoutlet #tatehmalaysia #butikibudananak #butikkelengkapanibudananak #butikbayi #babyfromnewborn #bandarsripermaisuri #bandartunrazak #banturaz #cheras #hukm #ppukm #sahabattateh #jomketateh #tatehdekatdihati #Ingatanakingattateh #sayangimalaysiaku #jemputdatangsemua #hugo #hugosicuro #buckleup #saveourfuture #saveyourchildlife #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #syoknyaraya #selamatharirayaaidilfitri

Share 1 1
tatehcheras. Alhamdulillah  Terima Kasih TUAN DAN PUAN SARAH , singgah shopping di

Alhamdulillah Terima Kasih TUAN DAN PUAN SARAH , singgah shopping di Butik #tatehcheras harinie Dan terus grab CRS LAVOLTA RED by @koopersmalaysia Semoga Anak Puan Selesa Duduk dalam Child seat KOOPERS ini Dan Didoakan semoga PEMANDUAN TUAN Dan PUAN ke MANAยฒ destinasi selamat Dan lancar. Berhatiยฒ Semasa memandu. Safe drive yaa . Tqvm ๐Ÿ˜Š dari kami team @tatehcheras. Next time jemput datang lagi yer ke Butik @tatehcheras ๐Ÿ’›. . . . . #tateh #tatehcheras #tatehoutlet #tatehmalaysia #butikibudananak #butikkelengkapanibudananak #butikbayi #babyfromnewborn #bandarsripermaisuri #bandartunrazak #banturaz #cheras #hukm #ppukm #sahabattateh #jomketateh #tatehdekatdihati #Ingatanakingattateh #sayangimalaysiaku #jemputdatangsemua #koopers #zumba #buckleup #saveourfuture #saveyourchildlife #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #syoknyaraya #selamatharirayaaidilfitri

Share 2 1
tatehgombak. Assalamualaikum dan Selamat pagi Tuan/Puan, saya Ecah consultant butik

Assalamualaikum dan Selamat pagi Tuan/Puan, saya Ecah consultant butik TatehGombak!๐Ÿ™‹๐Ÿผ Kami ingin menjemput pelanggan setia Tateh Gombak untuk datang ke butik kami pada : 16 June 2019 pada hari ahad jam 9.00pagi-3.00pm Kami akan mengadakan safety seat check ๐Ÿ’บ๐Ÿ’บsecara percuma ๐ŸŒŸkepada pelanggan Setia tateh gombak kami sahaja...Jangan lepaskan peluang yang sangat berbaloi tuan puan untuk menghadiri program pemeriksaan kerusi keselamatan ๐Ÿ˜Š๐Ÿค— . Kami menanti kedatangan Tuan/Puan pada hari *Ahad* ini . Jika Tuan Puan berminat, kami mohon agar tuan puan memberi maklum balas kepada kami selewat-lewatnya *Sabtu Ini 15 June 2019 * untuk mendapatkan *code pendaftaran* dari kami...Jom Tuan Puan..goodie bags utk Di bawa pulang pun ada juga.....Sayangi Si Manja Anda ๐Ÿ’‹๐ŸŽˆ . #butiktatehgombak #butiktateh #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #malaysiabuckleup #safetyfirst #malaysiasaveourfuture

Share 1 0

Tahniah tuan kerana membuat pilihan yang tepat untuk grab dua child restraints daripada @koopersmalaysia .. Demi keselamatan simanja tersayang. . . Jemput datang lagi tuan ke butik kami Di @tatehgombak . . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #tatehdihati #butiktateh #momandbabyboutique #ibudananak #childrestraints #customerappreciation #customerhappy #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture

Share 3 0
tatehgombak. Alhamdulilah..terima kasih tuan puan membeli car seat koopers lambada

Alhamdulilah..terima kasih tuan puan membeli car seat koopers lambada di butik @tatehgombak ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š . Seronok si manja tuan puan duduk car seat yang baru..hihihi . Jemput ke butik lagi ye tuan puan๐Ÿ˜Šโœด . #butiktateh #butiktatehgombak #butiktatehhdihatiku #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #koopersmalaysia #kooperslambada #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #safetyfirst #customerhappy #customerappreciation

Share 4 1
tatehgombak. SIAPA NAK HADIAH?

Dah alang-alang balik kampung nak beraya tu jom joi

SIAPA NAK HADIAH? Dah alang-alang balik kampung nak beraya tu jom join contest bulanan Butik Tateh. Sambil memastikan si kecil balik beraya dengan selamat, mana tahu boleh dapat hadiah sekali kan? Keselamatan si kecil keutamaan kita :) โ€โ€โ€โ€โ€โ€ โ€โ€โ€โ€โ€โ€ Caranya mudah je! โ€โ€โ€โ€โ€โ€ โ€โ€โ€โ€โ€โ€ 1. Ambil gambar anak anda memakai carseat (CRS) โ€โ€โ€โ€โ€โ€ โ€โ€โ€โ€โ€โ€ 2. Post gambar dengan caption menarik dan tag Butik Tateh di FB atau IG โ€โ€โ€โ€โ€โ€ โ€โ€โ€โ€โ€โ€ 3. Gunakan hashtag #tatehmalaysia #malaysiabuckleup dan menangi hadiah menarik bernilai RM 500 โ€โ€โ€โ€โ€โ€ โ€โ€โ€โ€โ€โ€ *pastikan akaun media sosial anda public โ€โ€โ€โ€โ€โ€ โ€โ€โ€โ€โ€โ€ Tak tahu mana satu carseat yang sesuai untuk si kecil anda? Jangan risau.. Konsultan kami yang terlatih sedia untuk membantu. โ€โ€โ€โ€โ€โ€ โ€โ€โ€โ€โ€โ€ Jom singgah ke butik berdekatan anda! โ€โ€โ€โ€โ€โ€ โ€โ€โ€โ€โ€โ€ โ€โ€โ€โ€โ€โ€ (Y) Butik Tateh - Kelengkapan Ibu dan Bayi untuk sebarang perkembangan dan tips :) โ€โ€โ€โ€โ€โ€ โ€โ€ * Bangi * Shah Alam * Sg Buloh * Kuala Terengganu * Seberang Jaya * Kota Bharu * Cheras * Gombak * Saujana Utama * Senawang . #tatehmalaysia #tatehoutlet #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #safetyfirst #raya2019

Share 1 0
tatehgombak. Alhamdulillah ..terima kasih puan kerana membeli koopers lambada di bu

Alhamdulillah ..terima kasih puan kerana membeli koopers lambada di butik @tatehgombak..msti seronok si manja puan dapat car seat koopers lambada๐Ÿ˜๐Ÿค—โค..jemput ke butik lagi ye puan . #butiktateh #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #koopersmalaysia #kooperslambada #lambada #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #safetyfirst #siswanieberkata #momeya

Share 6 0
tatehgombak. Assalamualaikum mommies dan daddies..mesti sekarang dah ramai yang pul

Assalamualaikum mommies dan daddies..mesti sekarang dah ramai yang pulang ke kampung untuk beraya...Kami ucapkan berhati -hati di Jalan raya tau...tapi kalau-kalau ada yang belum pulang ke kampung halaman, jemput singgah ke @tatehgombak tau...kami masih beroperasi lagi sehingga Selasa...:) #tatehgombak #tatehmalaysia #tatehoulet #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #sayangisimanja #keselamatanjalanraya #balikkampung #syoknyaraya

Share 7 1
tatehgombak. Assalamualaikum mommies dan daddies..mesti sekarang dah ramai yang pul

Assalamualaikum mommies dan daddies..mesti sekarang dah ramai yang pulang ke kampung untuk beraya...Kami ucapkan berhati -hati di Jalan raya tau...tapi kalau-kalau ada yang belum pulang ke kampung halaman, jemput singgah ke @tatehgombak tau...kami masih beroperasi lagi sehingga Selasa...:) #tatehgombak #tatehmalaysia #tatehoulet #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #sayangisimanja #keselamatanjalanraya #balikkampung #syoknyaraya

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Assalamualaikum mommies dan daddies..mesti sekarang dah ramai yang pul

Assalamualaikum mommies dan daddies..mesti sekarang dah ramai yang pulang ke kampung untuk beraya...Kami ucapkan berhati -hati di Jalan raya tau...tapi kalau-kalau ada yang belum pulang ke kampung halaman, jemput singgah ke @tatehgombak tau...kami masih beroperasi lagi sehingga Selasa...:) #tatehgombak #tatehmalaysia #tatehoulet #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #sayangisimanja #keselamatanjalanraya #balikkampung #syoknyaraya

Share 2 0
tatehgombak. Assalamualaikum mommies dan daddies..mesti sekarang dah ramai yang pul

Assalamualaikum mommies dan daddies..mesti sekarang dah ramai yang pulang ke kampung untuk beraya...Kami ucapkan berhati -hati di Jalan raya tau...tapi kalau-kalau ada yang belum pulang ke kampung halaman, jemput singgah ke @tatehgombak tau...kami masih beroperasi lagi sehingga Selasa...:) #tatehgombak #tatehmalaysia #tatehoulet #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #sayangisimanja #keselamatanjalanraya #balikkampung #syoknyaraya

Share 14 0

Assalamualaikum mommies dan daddies..mesti sekarang dah ramai yang pulang ke kampung untuk beraya...Kami ucapkan berhati -hati di Jalan raya tau...tapi kalau-kalau ada yang belum pulang ke kampung halaman, jemput singgah ke @tatehgombak tau...kami masih beroperasi lagi sehingga Selasa...:) #tatehgombak #tatehmalaysia #tatehoulet #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #sayangisimanja #keselamatanjalanraya #balikkampung #syoknyaraya

Share 6 0
tatehcheras. Alhamdulillah  Terima Kasih TUAN AIMAN DAN PUAN BAIYINAH , singgah sho

Alhamdulillah Terima Kasih TUAN AIMAN DAN PUAN BAIYINAH , singgah shopping di Butik #tatehcheras harinie Dan terus grab CRS PAGO by @koopersmalaysia Semoga Anak Puan Selesa Duduk dalam Child seat PAGO ini Dan Didoakan semoga PEMANDUAN TUAN Dan PUAN ke MANAยฒ destinasi selamat Dan lancar. Berhatiยฒ Semasa memandu. Safe drive yaa . Tqvm ๐Ÿ˜Š dari kami team @tatehcheras. Next time jemput datang lagi yer ke Butik @tatehcheras ๐Ÿ’›. . . . . #tateh #tatehcheras #tatehoutlet #tatehmalaysia #butikibudananak #butikkelengkapanibudananak #butikbayi #babyfromnewborn #bandarsripermaisuri #bandartunrazak #banturaz #cheras #hukm #ppukm #sahabattateh #jomketateh #tatehdekatdihati #Ingatanakingattateh #sayangimalaysiaku #jemputdatangsemua #koopers #zumba #buckleup #saveourfuture #saveyourchildlife #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #syoknyaraya #selamatharirayaaidilfitri

Share 10 0
tatehcheras. Alhamdulillah  Terima Kasih PUAN DHUHA, singgah shopping di Butik #tat

Alhamdulillah Terima Kasih PUAN DHUHA, singgah shopping di Butik #tatehcheras harinie Dan terus grab CRS ZUMBA by @koopersmalaysia Semoga Anak Puan Selesa Duduk dalam Child seat ZUMBA ini Dan Didoakan semoga Pemanduan Puan ke MANAยฒ destinasi selamat Dan lancar. Berhatiยฒ Semasa memandu. Safe drive yaa Puan. Tqvm ๐Ÿ˜Š dari kami team @tatehcheras. Next time jemput datang lagi yer ke Butik @tatehcheras ๐Ÿ’›. . . . . #tateh #tatehcheras #tatehoutlet #tatehmalaysia #butikibudananak #butikkelengkapanibudananak #butikbayi #babyfromnewborn #bandarsripermaisuri #bandartunrazak #banturaz #cheras #hukm #ppukm #sahabattateh #jomketateh #tatehdekatdihati #Ingatanakingattateh #sayangimalaysiaku #jemputdatangsemua #koopers #zumba #buckleup #saveourfuture #saveyourchildlife #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #syoknyaraya #selamatharirayaaidilfitri

Share 5 0
tatehcheras. Alhamdulillah dapat dah car seat / child seat yang dicari ยฒ.  Ye lah n

Alhamdulillah dapat dah car seat / child seat yang dicari ยฒ. Ye lah nak balik beraya kan.. Kena lah ada satu car seat ๐Ÿ’บ. Baru lah safety and smooth jer perjalanan pulang ke Kampung halaman. Terima Kasih Tuan ISKANDAR singgah shopping di Butik #tatehcheras harinie Dan terus grab CRS Lambada by @koopersmalaysia Semoga perjalanan sentiasa selamat sampai ke MANAยฒ destinasi Dan sentiasa dipermudahkan perjalanan Semasa memandu. Safe drive yaa Tuan. Tqvm ๐Ÿ˜Š . . . . #tateh #tatehcheras #tatehoutlet #tatehmalaysia #butikibudananak #butikkelengkapanibudananak #butikbayi #babyfromnewborn #bandarsripermaisuri #bandartunrazak #banturaz #cheras #hukm #ppukm #sahabattateh #jomketateh #tatehdekatdihati #Ingatanakingattateh #sayangimalaysiaku #jemputdatangsemua #koopers #lambada #buckleup #saveourfuture #saveyourchildlife #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #syoknyaraya #selamatharirayaaidilfitri

Share 4 0

Wahh ..best nye abang dapat car seat Zumba baru abang testing dulu tapi sebenarnye untuk baby adik tuuu hehe . .๐Ÿ˜ . Alhamdulillah . Terima kasih puan kerana membeli car seat Zumba ๐Ÿค— Jemput dtg lagi ke butik kami @tatehgombak . โค๏ธโค๏ธ ๐Ÿš—๐Ÿš—Waze: Tateh Gombak Prima No.3-G,Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : Atau pun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh Hubungi kami di ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ž 03-61811929 ๐Ÿ“ฑ 013-9529211 #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihati #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #kooperscarseat #kooperszumba #butiktateh #momandbabyboutique #ibudananak #custhappy #happyselalu #momeya

Share 9 0

Puan Roziah membuat pilihan yang terbaik dengan memastikan anak-anak mempunyai kerusi keselamatan seorang satu.๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปterima kasih tuan puan kerana membeli Koopers lambada Dan juga bonbijou cruise untuk kesayangan mereka...mommies yang lain jom pakat beli child restrains seat utk si manja sebelum pulang ke kampung nanti... ๐ŸŽˆ๐Ÿ’• #tatehgombak #tatehbooth #tatehmalaysia #tatehoutlet #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #koopersmalaysia #kooperslambada #bonbijoucarseat #zonbraya2019 #ZonBRaya #ZonBRayaMKBR #zonbrayamkbr #zonbraya

Share 17 0
tatehgombak. Wahhh tuan terima kasih yaa grab Koopers Boston Isofix di butik@tatehg

Wahhh tuan terima kasih yaa grab Koopers Boston Isofix di butik@tatehgombak ๐Ÿ˜ . Mudah sgt ada child safety seat dgn isofix ni tauu. Pssttt tgh promo pulak tu yg isofix ni. Hanya Rm659 sahaja dari Rm999 โ—โ—โ—โ— . Risau taktau nak pasang mcm mana? Consultant kami sedia membantu mengajar anda utk memasang CRS anda. Jgn risau. . Ape lagi? Jom dtg survey carseat di butik@tatehgombak ๐Ÿ˜ . 2020 dah nak wajib dah ni. Cepat2. . #tatehgombak #tatehmalaysia #butiktateh #tatehoutlet #sisellsays #tatehdihati #happycustomer #customerappreciation #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #koopersmalaysia #koopersbostonisofix

Share 2 0
tatehgombak. Alhamdulillahh
.
Terima kasih tuan membeli child safety seat ISOFIX Ko

Alhamdulillahh . Terima kasih tuan membeli child safety seat ISOFIX Koopers Boston dari @koopersmalaysia ๐Ÿ’บ๐Ÿ’บ๐Ÿ’บ . Maryam yang baru sahaja berusia 5 hari nampak sungguh selesa dlm crs baru. Lepas ni boleh lah balik kampung dgn selamat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . #customerappreciation #happycustomer #butiktatehgombak #tatehoutlet #tatehgombak #tatehmalaysia #butiktateh #tatehoutlet #koopersmalaysia #childsafetyseat #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture

Share 5 1