(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

💞SET BASIC SUGARDOLL💞 . ➡️HAIR & SKIN VIT. 60 TABLET ➡️HAIR TONIC 30 ML . Sgnt² penting utk sape je ada masaalah rambut gugur, rambut jarang & rambut lambat pajang . 💞How to Order??💞 . Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 0 0

💞SET BASIC SUGARDOLL💞 . ➡️HAIR & SKIN VIT. 60 TABLET ➡️HAIR TONIC 30 ML . Sgnt² penting utk sape je ada masaalah rambut gugur, rambut jarang & rambut lambat pajang . 💞How to Order??💞 . Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 0 0

💞SET BASIC SUGARDOLL💞 . ➡️HAIR & SKIN VIT. 60 TABLET ➡️HAIR TONIC 30 ML . Sgnt² penting utk sape je ada masaalah rambut gugur, rambut jarang & rambut lambat pajang . 💞How to Order??💞 . Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 1 0

🚩TESTIMONI🚩 . 💞How to Order??💞 . Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

🚩Testimoni🚩 . 💞How to Order??💞 . Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 1 0

🌼Morning Peeps🌼 💞Sugardoll Change Your Life💞 . Just click whatsapp link on my bio to ask details or grab it now! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 1 1

💞How to Order??💞 . Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 1 0

💞How to Order??💞 . Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 1 0

💞How to Order??💞 . Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 1 0

👠TIPS & TRICK👠 . 🎓Hair Mask SUGARDOLL🎓 . Add HONEY with "our conditioner" Shampoo set SUGARDOLL . Put in microwave about 3 second. Cool for a while . Use as hair mask,, letak di hujung2 rambut dan biar selama 10 minit . Setelah 10 minit,, bilas sehingga bersih,, keringkan rambut menggunakan tuala bersih or guna hair dryer,, blow rambut hingga kering Sikat rambut dan SIAP!!! . 💞How to Order??💞 . Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 1 0
rafidahbeautycartel.bn. Assalamualaikum☀️ Good morning☀️
.
☀️Let's Relax & Facial Facial Facia

Assalamualaikum☀️ Good morning☀️ . ☀️Let's Relax & Facial Facial Facial☀️ . 👍Deep cleansing 👍Skin firming 👍 Face lifting 👍Whitehead & blackhead removal 👍Anti-aging 👍 Full facial service menggunakan produk dari jepun 👍Intensive treatment menggunakan device teknologi dari korea 👍Face lifting yang boleh membuat muka menjadi v-shape dan memecah lemak dibawah dagu menggunakan teknologi mesin Eternal Beauty. (bergantung kepada kondisi kulit wajah) . For booking WA📲+6738620589 . #facial #brunei #beautycartel #beautycartelbrunei #muslimahfacialspa #hometohome #bruneibeautycartel #bruneifacial #iklanbrunei #supportlokal #elysyle

Share 2 0
orbtex16. ORBians in action🔥🔥🔥
.
.
Last weekend Some of our lads had particip

ORBians in action🔥🔥🔥 . . Last weekend Some of our lads had participate during the Sports Carnival Balik Pulau on the 13-14th of July. This International Paintball Tournament marks the 3rd round of the Proshar EPS. . . Here is some of the action packed moments from @teamarcania and @nemesislegionpc we managed to capture during the scene. . . Credit to #axmedia for the splendid photos. . : #orbtex16 #custom360 #360performance #axmedia #customjersey #paintballjersey #paintballtournament #prosharcup #epsround3 #paintballfans #madeinmalaysia #supportlokal #lokalahbro #bukanbeshebeshe

Share 12 0

🎁MOTIVATION🎁 . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 4 0

👠TIPS & TRICK👠 . 🎓Hair Mask SUGARDOLL🎓 . Add HONEY with "our conditioner" Shampoo set SUGARDOLL . Put in microwave about 3 second. Cool for a while . Use as hair mask,, letak di hujung2 rambut dan biar selama 10 minit . Setelah 10 minit,, bilas sehingga bersih,, keringkan rambut menggunakan tuala bersih or guna hair dryer,, blow rambut hingga kering Sikat rambut dan SIAP!!! . 💞How to Order??💞 . Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 2 0

💞 SHAMPOO 250ml💞 . Sugardoll adalah TREATMENT shampoo. Shampoo sugardoll adalah shampoo rmbut yg BEBAS silikon and paraben. Apa itu silikon and paraben? Ia adalah satu lapisan wax yg nipis yg akan menjahanamkan kulit kepala, merosakkan rambut dan menghancurkan akar rambut. . INGREDIENTS SHAMPOO : ✔️Ada bamboo charcoal extract utk rawat kulit kepala. ✔️Ada ginseng root extract untuk kuat kan liang rambut. CARA SHAMPOO BEKERJA : ✔️Deep cleansing. ✔️Detox kan kulit kepala. . Shampoo yg bagus akan membantu proses penyerapan tonic ke kulit kepala agar tonic itu memberi impak maksima pada kulit kepala. 💞CONDITIONER 250ml (3-4 bln)💞 Mengandungi CAMELLIA OIL untuk MELEMBUTKAN rmbut, MEWANGIKAN rambut dan MERAPIKAM rambut. . How to Order?? . Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 2 0

💞 SHAMPOO 250ml💞 . Sugardoll adalah TREATMENT shampoo. Shampoo sugardoll adalah shampoo rmbut yg BEBAS silikon and paraben. Apa itu silikon and paraben? Ia adalah satu lapisan wax yg nipis yg akan menjahanamkan kulit kepala, merosakkan rambut dan menghancurkan akar rambut. . INGREDIENTS SHAMPOO : ✔️Ada bamboo charcoal extract utk rawat kulit kepala. ✔️Ada ginseng root extract untuk kuat kan liang rambut. CARA SHAMPOO BEKERJA : ✔️Deep cleansing. ✔️Detox kan kulit kepala. . Shampoo yg bagus akan membantu proses penyerapan tonic ke kulit kepala agar tonic itu memberi impak maksima pada kulit kepala. 💞CONDITIONER 250ml (3-4 bln)💞 Mengandungi CAMELLIA OIL untuk MELEMBUTKAN rmbut, MEWANGIKAN rambut dan MERAPIKAM rambut. . How to Order?? . Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 3 0

💞 SHAMPOO 250ml💞 . Sugardoll adalah TREATMENT shampoo. Shampoo sugardoll adalah shampoo rmbut yg BEBAS silikon and paraben. Apa itu silikon and paraben? Ia adalah satu lapisan wax yg nipis yg akan menjahanamkan kulit kepala, merosakkan rambut dan menghancurkan akar rambut. . INGREDIENTS SHAMPOO : ✔️Ada bamboo charcoal extract utk rawat kulit kepala. ✔️Ada ginseng root extract untuk kuat kan liang rambut. CARA SHAMPOO BEKERJA : ✔️Deep cleansing. ✔️Detox kan kulit kepala. . Shampoo yg bagus akan membantu proses penyerapan tonic ke kulit kepala agar tonic itu memberi impak maksima pada kulit kepala. 💞CONDITIONER 250ml (3-4 bln)💞 Mengandungi CAMELLIA OIL untuk MELEMBUTKAN rmbut, MEWANGIKAN rambut dan MERAPIKAM rambut. . How to Order?? . Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 2 0
sugardollxbella_amour. The choice is yours😘
Invest in your hair,
Healthy hair,Happy life,
Lo

The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 1 0

🌼Set Basic🌼 RM170 1x Chewable Hair & Skin Vitamins 1x 30ml Intensive Hair Tonic . For those yg ada masalah rambut gugur, rambut nipis boleh try THIS set 🚩🚩🚩 . INTENSIVE HAIR TONIC ni best gilerrr,, bila spray dkt kulit kepala sejuk je. 😘 . Vitamins pulak sedap rasa chocolate berry! . So, jangan risau,, untuk merawat masalah rambut gugur, gatal,berminyak, botak dan gersang bak padang sahara,, yg mana dah bertahun tahun korg hadapi, JUST need THIS BASIC utk rawat luar & dalam,, baru berkesan😉 . How to Order?? Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 1 0

🌼Shampoo Set🌼 RM 80 . Hi uols! dah try belum Set Shampoo ni? 1x 250ml shampoo 1x 250ml conditioner . THIS shampoo bukan biashe biashe sbb its for all hair types. FREE paraben & silicon! . I dah try this shampoo and sumpah tak tipu, memang onz gila! rambut lembut gila! so i nak rambut lembut try this set ok 👌 . So, jangan risau,, untuk merawat masalah rambut gugur, gatal,berminyak, botak dan gersang bak padang sahara,, yg mana dah bertahun tahun korg hadapi, JUST need THIS SHAMPOO😉 . How to Order?? Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

🌼Hair Serum Frizz Me Not🌼 RM 70 . So, jangan risau,, untuk merawat masalah ketidakurus rambut yang menggerbang bak singa🦁🦁🦁 di pagi hari yg mana dah bertahun tahun korg hadapi, JUST need THIS SERUM😉 . How to Order?? Just click whatsapp link on my bio to order okay! . The choice is yours😘 Invest in your hair, Healthy hair,Happy life, Love yourself.💞 Miss Bella_Amour😉 📱💌 019-355 9867 . #sugardollsgmerab

Share 2 0
meriahrotijohn. Rasakan keenakan cheese dan roti yang empuk dibaluti telur dan hirisan

Rasakan keenakan cheese dan roti yang empuk dibaluti telur dan hirisan daging yang dicincang secukup rasa.. hurmmm dapnya..😋😋😋... #meriahrotijohn #rotijohncheese #foodlover #foodhunter #foodporn #kotakinabalu #kkcity #supportlokalbah #supportlokal #bazaarkk #lepaklebihbermakna #asquarecontainermarket

Share 7 1
cmmns_official. Our “Simple Logo” tees are available now! Click the link in our bio!!

Our “Simple Logo” tees are available now! Click the link in our bio!! 🔥 #streetwear #sports

Share 115 1
cmmns_official. It doesn’t get better than this! FREE SHIPPING & CASH ON DELIVERY for

It doesn’t get better than this! FREE SHIPPING & CASH ON DELIVERY for all of our items! Catch our drop this Saturday! 🔥

Share 18 3
cmmns_official. Don’t miss out on our “Simple Logo” Tee dropping this Saturday at 12pm

Don’t miss out on our “Simple Logo” Tee dropping this Saturday at 12pm!

Share 39 5