(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. 😉😉Yeeeaayyy.. NUK ada membuat contest sempena nk menyambut bulan kem

😉😉Yeeeaayyy.. NUK ada membuat contest sempena nk menyambut bulan kemerdekaan💗 ni. 😊Mommy daddy jemput laaa singgah at wall facebook NUK yeee. 😀😀❤Manaa laaa taauu kn murah rezeki si manjaa andaa. . ❤❤ 🌷🌷 . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #contestnuk #nuk

Share 0 0
tatehgombak. Hai mommies and daddies 😊😍📣..nak share dengan mommies and daddies c

Hai mommies and daddies 😊😍📣..nak share dengan mommies and daddies cara memakai baby carrier snugbaby dari newborn-2 tahun...nantikan...😍🎀📣😊 . #butiktatehgombak #butiktateh #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #snuggbaby

Share 1 0
tatehgombak. Latlie Lactation Massager
.
Description
.
✔multiple vibration  modes
.

Latlie Lactation Massager . Description . ✔multiple vibration modes . ✔soft on skin and easy to hold . ✔usb rechargeable ,no batteries needed . ✔medical grade silicone and bpa free . ✔waterproof for shower use . ✔travel bag included . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #latlie

Share 0 0
tatehgombak. Hello semua 💖
.
Haaa Pigeon Raya Special nii dari 1 june 2019 sehingg

Hello semua 💖 . Haaa Pigeon Raya Special nii dari 1 june 2019 sehingga 31 July 2019 ni sahaja je tau mommies 😄✨ . Jom visit @tatehgombak sementara stock masih ada 😉‼️‼️ . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #pigeon

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Yeahhh!!!😊😍😊..doodeen puree dah restock😍😊...mommies and daddies t

Yeahhh!!!😊😍😊..doodeen puree dah restock😍😊...mommies and daddies tunggu apa lagi...jemput ke butik @tatehgombak..😊📣🎀 . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #doodeenpuree #siswanieberkata

Share 2 0
tatehgombak. Lacte Solo Electric Breastpump😊😍
.
Description:
.
✔closed system wir

Lacte Solo Electric Breastpump😊😍 . Description: . ✔closed system wirh anti backflow . ✔2phase expression- stimulation phase & expression phase . ✔5 steps suction control . ✔easy to read led indicator . ✔compact and light weight for maximum portability . ✔silent operation . ✔powered by a/c adaptor or battery . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #lactesolo #siswanieberkata

Share 1 0
tatehgombak. Selamat pagi mommies and daddies....😊😍nak bagi tahu dekat mommies an

Selamat pagi mommies and daddies....😊😍nak bagi tahu dekat mommies and daddies mommyhanna ebook-ku islamic iq book available di butik @tatehgombak tau..mommies and daddies...senang si manja main tekan tekan terus dengar bunyi..hihihi😍🎀📣..mommies and daddies tunggu apa lagi jemput ke butik tau . #Butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #mommyhanna #siswanieberkata

Share 2 0
tatehgombak. 😘😘Terimakasih sebab memilih @tatehgombak untuk berbelanja @koopersma

😘😘Terimakasih sebab memilih @tatehgombak untuk berbelanja @koopersmalaysia✔ Danza baby carrier sebagai hadiah untuk anak buah baharu di lahirkan. Jemput datang lagii yeee🤗🤗 . 🔺🔺 🔽🔽 . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh # #momsandbabyboutique #custerappreciation #happycustomers #kooperdanza #koopers #safetyfrist #buckleup #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #anaimanshare

Share 1 0
tatehgombak. Assalamualaikum mommies2..😚😙😘😍 diaper mat by halobebe 💖💕 serius

Assalamualaikum mommies2..😚😙😘😍 diaper mat by halobebe 💖💕 serius mommies2 halobebe diaper mat ini mempunyao corak yg menarik disertai material yg mesra utk kulit si manja.💗 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #boutiquemommyandbaby

Share 0 0
tatehgombak. 🍼💕Pigeon Softouch Peristaltic Plus Newborn Starter Kit Polypropylene

🍼💕Pigeon Softouch Peristaltic Plus Newborn Starter Kit Polypropylene💕🍼 . 🤔🤔What's in the box💖 . ✔x2 Wide Neck PP Bottle with Peristaltic nipple. . ✔ 160ml x1 Wide Neck. . ✔PP Bottle with Peristaltic nipple 240ml x1. . ✔ Training Teether x1 Pacifier. . ✔ x1 Sponge Brush. . 💕💕 🔺🔺 . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #pigeonnewstaterkit #pigeon #anaimanshare

Share 0 1
tatehgombak. Holabebe Emerald Rechargeable Double Breast Pump ✨
.
🦋 3 phases expre

Holabebe Emerald Rechargeable Double Breast Pump ✨ . 🦋 3 phases expression & multi function and rhythm - massage,expression and natural mode with 12 suction mode & 3 suction rhythm for effective pumping . . 🦋 Pump on the go - powerful rechargeable battery with ultra light & powerful motor for on the go . 🦋 Custom control with colour LCD display - Memory & timer function with colour LCD display . . 🦋 Safe & comfy - Milk collections system with and airlock protection to prevent milk contamination . . 🦋 Anti backflow device . . 💢 Warranty : 2 years Limited Warranty . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #holabebe #msdilatalk

Share 2 0
tatehgombak. Yumny Macroona Sayur lebih mudah dihadam, kaya dengan FIBER (mengandun

Yumny Macroona Sayur lebih mudah dihadam, kaya dengan FIBER (mengandungi 5 jenis sayur-sayuran iaitu BAYAM, SAWI, LOBAK MERAH, LABU MANIS dan BEETROOT) di mana ia dapat membantu mengelakkan dan mengatasi sembelit di kalangan kanak2 dan orang dewasa. . 🌱🌱 ❣❣ . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #macroonasayur #macaroni #babyfood #yumny #macaronisayur #anaimanshare

Share 1 0
tatehgombak. Alhamdulillah terima kasih puan grab bag bellote backpack untuk dijadi

Alhamdulillah terima kasih puan grab bag bellote backpack untuk dijadikan hadiah . semoga dengan adanya backpack ini memudahkan lagi urusan ✨ . Jemput datang lagi ye ✨✨✨ . #customerhappy #customerappreciationpost #tatehgombak #tatehoutlet #backpack #msdilatalk

Share 4 2
tatehgombak. Suffy Pure Goat
.
Kebaikannya :
.
✔sesuai untuk kanak kanak 6  bulan d

Suffy Pure Goat . Kebaikannya : . ✔sesuai untuk kanak kanak 6 bulan dan ke atas termasuk dewasa . ✔pilihan yang terbaik untuk masalah alahan dengan susu lembu . ✔membantu meningkatkan kadar penyerapan nutrien di dalam tubuh badan . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #butiktatehgombak #suffy #puregoat #momeya

Share 0 1
tatehgombak. The Newborn-to-Toddler Rocker is a portable grow-with-baby rocker & se

The Newborn-to-Toddler Rocker is a portable grow-with-baby rocker & seat. . 😍 The modern, sturdy frame includes three different recline positions for newborns, infants, and toddlers. .😙 It can be used as a rocking seat or, with positioners in the back, it can be converted to a stationary seat for feeding or napping. . Calming vibrations help soothe baby. : 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh # #momsandbabyboutique #ibudananak #fisherpricenewborntotoddler #momeya

Share 1 0
tatehgombak. alhamdulillah 😊.
terima kasih puan kerana grab butik kami sebagai det

alhamdulillah 😊. terima kasih puan kerana grab butik kami sebagai detinasi puan untuk shopping barang baby 😍. . . jemput datang lagi puan ke butik kami di @tatehgombak ❣️. . #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #tateh #momandbabyboutique #babynest #customerhappy #customerappreciation #momeya

Share 5 0
tatehgombak. alhamdulillah ..
terima kasih puan kerana pilih butik kami sebagai des

alhamdulillah .. terima kasih puan kerana pilih butik kami sebagai destinasi puan untuk mencari hadiah 🤗. grab koopers lambada lagi tu😍 . jemput datang lagi ke butik kami di @tatehgombak ❣️. . . #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #tateh #momandbabyboutique #kooperslambadagrey #momeya

Share 10 0
tatehgombak. Eyeay! Alhamdulillah terima kasih tuan puan datang ke butik tateh gomb

Eyeay! Alhamdulillah terima kasih tuan puan datang ke butik tateh gombak grab koopers zumba ni . Alhamdulillah dari mula2 hanya survey terus berkenan untuk keselamatan si kecil 🥰😍 . . Jemput dtg lagi ye 🧚🏻‍♀️ . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #malaysiabuckleup #customerhappy #customerappreciationpost #koopersmalaysia #safetyfirst #msdilatalk

Share 13 0
tatehgombak. Folding Drying Rack😊😍🎀
.
Description:
.
✔it easier  to store them o

Folding Drying Rack😊😍🎀 . Description: . ✔it easier to store them once they 've turned your big pile of wet clothes from the laundry basket into dry clothes . ✔have ironing boards to ensure your clothes are tidy . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #foldingdryingrack

Share 3 3
tatehgombak. 😁Terimakasih tuan puan sekeluarga sudi berbelanjaa di @tatehgombak un

😁Terimakasih tuan puan sekeluarga sudi berbelanjaa di @tatehgombak untuk menyambut kelahiran baby baru no 3.😍 semoga dipermudahkan segala urusan yee puan. Jemput datang lagi yeee puan. ❤️❤️ ❣️❣️ . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #ibumengandung #momsandbabyboutique #ibudananak #customerappreciation #happycustomer #jemputdatanglagiyer #anaimanshare

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Mommyhana Nose Cleaner😊😍📣🎀
.
Description:
.
✔innovation
.
✔easy &

Mommyhana Nose Cleaner😊😍📣🎀 . Description: . ✔innovation . ✔easy & comfort . ✔nose cleaner quick hygienic efficient . ✔safe for child . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #butiktatehgombak #mommyhanna #nosecleaner

Share 0 1
tatehgombak. Tiny Touch Inteligent Electric Double Breast Pump 🧚🏻‍♀️
.
🦄 Corong

Tiny Touch Inteligent Electric Double Breast Pump 🧚🏻‍♀️ . 🦄 Corong payudara silicone sepenuhnya lembut dan tidak menyakitkan juga mengikut bentuk payudara . . 🦄 4 mode - massage, double frequency, all in one mode, expressing so mommies boleh pilih mengikut tahap keselesaan . . 🦄 Tahap sedutan yang kuat tetapi tidak menyakitkan . . 🦄 Ringan, senyap alatan juga mudah dijaga , dicuci . . #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #butikmomandbaby #tinytouchbreastpump #msdilatalk

Share 1 0
tatehgombak. Tok Syed Baby Lotion 😊☺😍
.
Kebaikannya:
.
◾sesuai disapu selepas man

Tok Syed Baby Lotion 😊☺😍 . Kebaikannya: . ◾sesuai disapu selepas mandi . ◾sangat sesuai untuk bayi yang mempunyai masalah kulit kering . ◾melembutkan kulit selembut kulit bayi . ◾juga sesuai untuk orang dewasa . ◾menenangkan si pemakai . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #siswanieberkata

Share 1 0
tatehgombak. Selamat pagi mommies and daddies😊🎉😍🎀...yeahhhh!!!nona roguy akar h

Selamat pagi mommies and daddies😊🎉😍🎀...yeahhhh!!!nona roguy akar herbanika dah restock...📣📣📣...mommies nak tahu tak...hihihih.khasiat akar herbanika ini boleh mengembalikan tenaga ibu bersalin,mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman, dan menguatkan daya ketahanan tubuh bagi mencegah jangkitan penyakit... . Lagi satu mommies cara pengambilannya bancuh 1 uncang akar herbanika bersama secawan air panas..boleh dicampur bersama madu lebah untuk rasa yang lebih enak..ambil 2 hingga 3 kali sehari pada waktu pagi, petang mahupun malam bagi meningkatkan tahap kesihatan... Sesuai untuk seisi keluarga .. . Mommies and daddies jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #siswanieberkata

Share 0 0
tatehgombak. Yay! Alhamdulillah terima kasih puan datang ke butik grab koopers pago

Yay! Alhamdulillah terima kasih puan datang ke butik grab koopers pago, moga dipermudahkan urusan tuan puan insyaAllah. . . terima kasih , jemput datang lagi ✨ . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #malaysiabuckleup #safetyfirst #kooperspago #msdilatalk

Share 1 0
tatehgombak. Hai mommies and daddies...😊😍🎉..
Kami nak share koopers lavolta forw

Hai mommies and daddies...😊😍🎉.. Kami nak share koopers lavolta forward facing...untuk mommies and daddies...nantikan.. . #butiktateh #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #koopersmalaysia #kooperslavolta

Share 0 0
tatehgombak. Hai mommies and daddies...😊😍🎉..
Kami nak share koopers lavolta forw

Hai mommies and daddies...😊😍🎉.. Kami nak share koopers lavolta forward facing...untuk mommies and daddies...nantikan.. . #butiktateh #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #malaysiabuckledup #malaysiasaveourfuture #koopersmalaysia #kooperslavolta

Share 0 0