(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Jenggg Jengggg📣📣📣puting philips avent untuk 0-6 month dah restockk!

Jenggg Jengggg📣📣📣puting philips avent untuk 0-6 month dah restockk!!!!😍🎉 . Mommies and daddiesss jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #philips

Share 0 0
tatehgombak. EXCITED❗️❗️❗️♥️♥️♥️
.
Save the date ✌️✌️✌️ 16 november 2019 jemput dat

EXCITED❗️❗️❗️♥️♥️♥️ . Save the date ✌️✌️✌️ 16 november 2019 jemput datang mommies n daddies @tatehgombak untuk memeriahkan lagi safety car seat untuk keselamatan si manja anda 😍😘😍. . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #cpsm #safetycarseat #safetyfirst #buckleup #comejoinus

Share 1 0
tatehgombak. Good morning everyone ! 🌞
.
We're open as usual, do come and shop wit

Good morning everyone ! 🌞 . We're open as usual, do come and shop with us ! 😘✨ : : 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #ibumengandung #momsandbabyboutique #ibudananak

Share 0 0
tatehgombak. Alhamdullilah , terima kasih tuan&puan datang grab koopers lambada di

Alhamdullilah , terima kasih tuan&puan datang grab koopers lambada di @tatehgombak ! Jemput datang lagi ye ! 😉✨🧚🏻‍♀️ . . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #customerhappy #customerappreciation #koopers #malaysiabuckleup #safetyfirst

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Alhamdulilah terima kasih puan ❤😍😊🌷membeli @babywrapbymakyang di bu

Alhamdulilah terima kasih puan ❤😍😊🌷membeli @babywrapbymakyang di butik @tatehgombak . Jemput ke butik @tatehgombak 😊🌷😍 . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #babywrapmakyang #customerhappy #customerappreciation

Share 5 0
tatehgombak. Aptitude & Learner😍😊
.
Description:
.
📍light up screen
.
📍6 fun ph

Aptitude & Learner😍😊 . Description: . 📍light up screen . 📍6 fun phone phrases . 📍lots of ways to imagine & play . Come and visit us @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia

Share 3 2
tatehgombak. Part 1-
Assalamualaikum mommies and daddiesss😊😍
.
Mommiesss and dadd

Part 1- Assalamualaikum mommies and daddiesss😊😍 . Mommiesss and daddiess hari ini kami nak share mengenai single breastpump youha cherry x tau.. . Available tau di butik @tatehgombak . Jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #youha

Share 1 0
tatehgombak. Hai mommmiesss and daddiess..nak cari plastik dispenser😍😊❤.
.
Di but

Hai mommmiesss and daddiess..nak cari plastik dispenser😍😊❤. . Di butik @tatehgombak available tau mommiess and dadiesss. . Senang mommies and daddiess travel kan.. . Jemput ke butik @tatehgombak #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia

Share 1 0
tatehgombak. Como Tomo Baby Bottle😊☺
.
Description:
.
✔easy to clean
.
✔safe feedi

Como Tomo Baby Bottle😊☺ . Description: . ✔easy to clean . ✔safe feeding . ✔interplay of form & Function . Come and visit us @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehamalaysia #comotomo

Share 0 0
tatehgombak. Yeahhh!!!!!😊😍❤seluar pelikat available di butik @tatehgombak😍❤😊🌷.

Yeahhh!!!!!😊😍❤seluar pelikat available di butik @tatehgombak😍❤😊🌷. . Dari Saiz S,M,L😊❤😍 . Mommiess and daddies jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #seluarpelikat

Share 1 0
tatehgombak. Hai mommmiess and daddiesss 
Selamat pagi❤😍😊
.
Di butik @tatehgombak

Hai mommmiess and daddiesss Selamat pagi❤😍😊 . Di butik @tatehgombak available tau hugo baby twist 360 dari 0-36kg😊😍. . Jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #hugobabytwist

Share 5 2
tatehgombak. 🐐🐐SUSU KAMBING WILDAN MAMA PREMIUM🐐🐐
.
✔️menambah & memekatkan sus

🐐🐐SUSU KAMBING WILDAN MAMA PREMIUM🐐🐐 . ✔️menambah & memekatkan susu badan. . ✔️menguatkan tulang dan gigi. . ✔️membantu merawat gastrik. . ✔️mengurangkan sembelit. . ✔️menambah tenaga. . ✔️meningkatkan imunisasi badan. . ✔️mempercepatkan penyembuhan organ dalaman ketika berpantang. . ✔️mengelakkan kaki kejang. . 🐐🐐🐐🐐🐐🐐 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️ . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #wildanmamapremium #wildan #anaimanshare

Share 2 0
tatehgombak. Irfan Cocoa Goat 👶🏻
.

Berikan Si Manja Anda Nutrisi Yang Terbaik Se

Irfan Cocoa Goat 👶🏻 . Berikan Si Manja Anda Nutrisi Yang Terbaik Seawal 1 Tahun . 👶🏻👶🏻👶🏻 . . IRFAN SUSU KAMBING adalah minuman berasaskan SUSU KAMBING yang diformulasi dengan khasiat KISMIS, KURMA, MADU & MANNA (ARABIC GUM) serta dirumus khas bersama DHA, FOS, KALSIUM & VITAMIN. Ianya amat sesuai untuk Kanak-kanak berumur 1 tahun dan keatas. . #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #butikmomandbaby.

Share 0 0
tatehgombak. Part 5-
.
Single breastpump youha cherry x😊☺
.
Available di butik @ta

Part 5- . Single breastpump youha cherry x😊☺ . Available di butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #youha

Share 2 0
tatehgombak. Psssst📣📣📣mommiess and daddiesss ning salmah powder mulus anakanda a

Psssst📣📣📣mommiess and daddiesss ning salmah powder mulus anakanda available di butik @tatehgombak ❤😍😍🌷🌷. . Mommmiesss and daddiesss jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #ningsalmah

Share 4 0
tatehgombak. Hai mommmiesss and daddiess😍😊❤
Suffy aniss available di butik @tateh

Hai mommmiesss and daddiess😍😊❤ Suffy aniss available di butik @tatehgombak 😍😊☺. . Jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #suffyannis

Share 0 0
tatehgombak. Setelah lama berfikir akhirnya Koopers Pago menjadi pilihan hati tuan&

Setelah lama berfikir akhirnya Koopers Pago menjadi pilihan hati tuan&puan. Terima kasih tuan&puan, Jemput datang lagi ya...😘✨ : : 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #ibumengandung #momsandbabyboutique #ibudananak #safetycheck #malaysiabuckleup #koopers

Share 10 0
tatehgombak. Mandian Mulus Anakanda Ning Salmah😊😍
.
Suitable for:
.
📍newborn
.
�

Mandian Mulus Anakanda Ning Salmah😊😍 . Suitable for: . 📍newborn . 📍dry skin . 📍eczema . 📍sensitive skin . 😍❤ . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #powdermulusanakanda

Share 2 0
tatehgombak. Autumnz stainless Steel Food Jar
.
Description:
.
📍Double wall stainl

Autumnz stainless Steel Food Jar . Description: . 📍Double wall stainless steel . 📍air tight seal . 📍bpa free . 📍capacity 450ml . Come and visit us @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #autumnz

Share 1 0
tatehgombak. Pssst🎈🎈little innoscent intensive cream available di butik @tatehgom

Pssst🎈🎈little innoscent intensive cream available di butik @tatehgombak 😊😊🤗🤗🤗... . 🎈eczema rasg . 🎈psoriasis . 🎈nappy / sweat rash . 🎈insect bites . 🎈small cuts . 🎈cracked hands/heels . 🎈sunburn . Jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #littleinnoscent

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Audelia Bedtime😍😊❤
.
Kebaikannya:
.
📍memberi aroma yang menyegarkan

Audelia Bedtime😍😊❤ . Kebaikannya: . 📍memberi aroma yang menyegarkan . 📍untuk menggalakkan pernafasan yang selesa . 📍memberi keseimbangan dalam pola tidur . Available di butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #audelianaturals

Share 4 0
tatehgombak. Hello mommies 💖
.
Mencari milk booster? More milk mama🧐
.
.
❇️ Cuma

Hello mommies 💖 . Mencari milk booster? More milk mama🧐 . . ❇️ Cuma sapu dan urut pada bahagian breast di kawasan penjuru luar atas dan kawasan berdekatan tulang tengah dada selepas menyusukan anak. . ❇️ Boleh gunakan maximum 7 hari dan berhenti apabila sudah mengeluarkan susu. . ❇️ Mengandungi fennel, basil dan lavender. . ❇️ Tidak mempunyai artificial fragrances, atau bahan pewarna atau bahan kimia berbahaya. . ❇️ 💯 Pure high grade essential oil. . #tatehgombak #tatehmalaysia #butiktateh #tatehoutlet #tatehdihati #milkbooster

Share 1 0
tatehgombak. Selamat petang mommiesss and daddiess😍😊.
.
Okey!!!nak bagi tahu deka

Selamat petang mommiesss and daddiess😍😊. . Okey!!!nak bagi tahu dekat mommiess and daddiesss..minyak tenang ning salmah available di butik @tatehgombak . Jemput ke butik @tatehgombak . #Butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #minyaktenanganakanda

Share 1 0
tatehgombak. Hai mommiess and daddiesss ❤😊😍
.
Spring cot available di butik @tate

Hai mommiess and daddiesss ❤😊😍 . Spring cot available di butik @tatehgombak 😊😍😍 . Jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehmalaysia #springcot

Share 0 0
tatehgombak. Yummmyyy!!!!❤😍😊😊
.
Yummmny dah restockk!!!mi bayam,mi lobak merah d

Yummmyyy!!!!❤😍😊😊 . Yummmny dah restockk!!!mi bayam,mi lobak merah dan mi labu manis.. . Jemput ke butik mommiess and daddiess . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #yumny

Share 2 1
tatehgombak. Otomo Safety Baby Gate
.
Description:
.
📍Adjustable
.
📍Fits standard

Otomo Safety Baby Gate . Description: . 📍Adjustable . 📍Fits standard stair ways 100cm to 108cm . Come and visit @tatehgombak . 😊😍🌷☺🎉 . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #safetybabygate

Share 0 0
tatehgombak. ♥️♥️MOTHER-K Miracle Maternity Pad♥️♥️
.
♥️Upgraded touch! Feel free t

♥️♥️MOTHER-K Miracle Maternity Pad♥️♥️ . ♥️Upgraded touch! Feel free to use at wounds. . ♥️Premium embo air hole. . ♥️Rapid power absorption system without agglomeration. . ♥️Reliable waterproof surface. . ♥️Long secure adhesive tape. . 😘😘😘😘😘 ♥️♥️♥️♥️♥️ . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #mother-kmaternitypad #mother-k #anaimanshare

Share 2 0
tatehgombak. Yeahhhh!!!!!!garlic bidara lemon balm dah restockkk!!!😊😍🌷🌷🌷.
.
Se

Yeahhhh!!!!!!garlic bidara lemon balm dah restockkk!!!😊😍🌷🌷🌷. . Sesuai untuk melegakan deman,kulit eczema ruam lampin,kembung perut . Mommies and daddies jemput ke butik @tatehgombak 😍😊 . #Butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #garlicbidaralemonbalm

Share 3 0
tatehgombak. Treenie Konvito Electric Rechargeable Double Breast Pump❤😍😊
.
Descri

Treenie Konvito Electric Rechargeable Double Breast Pump❤😍😊 . Description: . 📍rechargeable . 📍compact & convenient . 📍2phase mode . 📍9 stimulation suction levels . 📍9 expression suction levels . Come and visit us @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #treeniekompakto

Share 1 0
tatehgombak. Part 3-
.
Single Breastpump Youha Cherry X
.
Jemput ke butik @tatehgom

Part 3- . Single Breastpump Youha Cherry X . Jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #youha

Share 1 0
tatehgombak. Part 4-
.
Single breastpump youha cherry x
.
Available di butik @tateh

Part 4- . Single breastpump youha cherry x . Available di butik @tatehgombak 😍😊 . #butiktatehgombak #tatehoutlet #tatehgombak #tatehmalaysia #youha

Share 1 0
tatehgombak. Assalamualaikum mommies2 and daddy2..yeah😍😘😚😙 tommorrow mommies2 a

Assalamualaikum mommies2 and daddy2..yeah😍😘😚😙 tommorrow mommies2 and daddies2 .😉😉 don't forget to come and join us..💖💙💚💗 waiting for tommorrow.😚😙😍😘 1 day more ..😍😘😙 #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #carseatsafety #boutiquemommyandbaby #16november2019

Share 4 0
tatehgombak. Hello semua . Selamat Pagi Selamat Bekerja 😀✨ .
.
Nak share mengenai

Hello semua . Selamat Pagi Selamat Bekerja 😀✨ . . Nak share mengenai youha baby food processor . Mudahlah nak siapkan makanan si kecil 😋💖 . . Didatangi dengan warna yang cute je , compact size ringan pulak tu . Ideal for all food types 😉 . . Do come and visit us 👯‍♂️ . #tatehoutlet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #sharingiscaring #babyfoodprocessor #youha.

Share 5 2
tatehgombak. Yahooo!!!!suffy goat dah restock!!!sesuai untuk umur 1-3 tahun❤😍🌷🌷�

Yahooo!!!!suffy goat dah restock!!!sesuai untuk umur 1-3 tahun❤😍🌷🌷🌷 . Mommies and daddiess jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #suffygoat

Share 0 0
tatehgombak. Assalamualaikum dan selamat petang semua ! 😉
:
Masihkah anda ingat te

Assalamualaikum dan selamat petang semua ! 😉 : Masihkah anda ingat tentang peraduan Shop&Win yang kami anjurkan semperna minggu Karnival Ibu Mengandung dari 17Okt - 15Nov 2019 ? 🤔 : Kami sudah pun cabut 3 pemenang untuk peraduan Shop&Win ini, siapakah pemenangnya ? 😱🤭 : : #Tatehgombak #tatehmalaysia #ButikTateh #tatehoutlet #tatehdihatiku #momsandbabyboutique #karnivalibumengandung #KIM2019 #luckydraw

Share 2 0
babysadoohq. [ATTN- MAK2 DI SEKITAR SRI GOMBAK, BATU CAVES] - ADA MAKANAN BAYI YG M

[ATTN- MAK2 DI SEKITAR SRI GOMBAK, BATU CAVES] - ADA MAKANAN BAYI YG MUDAH DI BAWA TRAVEL & HOLIDAY YG MENJADI FENOMENA SEKARANG . . @babysadoohq Homemade Baby and Toddlers Food yang easy travel adalah jwpan nya. Boleh dptkan dari agent reseller sah kami di:- . 1) @tatehgombak - Sri Gombak, Batu Caves . Mudahnya ada baby sadoo baby foods lagi2 ketika TRAVEL dan HOLIDAY waktu weekend, dan cuti sekolah nanti. @babysadoohq ni mudah dan praktikal:-👇👇👇 . 1) Makanan Bayi ✔️ready to eat ✔️easy for travelling ✔️babyfoodonthego ✔️easy & safe to reheat in Bottle/Food warmer & microwave ✔️Boleh bagi baby makan kat mana2 saja dan bila2 masa je kalau baby menangis kelaparan termasuk lah dalam kereta 🚗 dengan hanya rendamkan @babysadoohq baby foods je. ✔️Complete Meal . 2) Pilihan si manja yang CEREWET MAKAN / PICKY EATERS dari umur 6 bln - 3 thn yg berjaya buat byk anak2 kecik makan tanpa perlu dipaksa atau dikerjar 1 rumah ketika waktu makan. . 3) Reheat and ready to eat . 4) Tak perlu masak2 / campur apa2 bahan dah dalam baby sadoo baby food ni . 5) Homemade baby food tanpa ❌perasa tambahan ❌pewarna tiruan ❌pengawet . . =========================== Antara Produk Makanan Bayi Kami =========================== [+] Fruits Puree [+] Yogurt [+] Fine Porridge [+] Porridge & Rice [+] Pasta . . Jom dapatkan @babysadoohq Homemade Baby and Toddler Foods dari agent reseller sah kami sebelum Mak2 pergi Travel untuk Cuti Sekolah / Holiday / Balik Kampung / Raya /Busy & Working mommy / Bekalan anak dirumah pengasuh. . . Klik >> wasap.my/60196649388/Nakcubababysadoobabyfood untuk sebarang pertanyaan. . . #babysadoo #babysadoohq #babysadoomalaysia #babysadoobabyandtoddlersfoods #babyfoods #toddlersfoods #easytravel #justreheat #readytoeat #babyfoodonthego #noaddedsugar #noaddedsalt #nopreservative #nofoodcolouring #babycompletemeals #superhealthy #kedaibayi #babyshop #kedaibaranganbayi #butiktateh #tateh #tatehgombak #batucaves #srigombak #gombak

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});