(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Alhamdulillah. Terima kasih kepada semua pelanggan yang kami hormati โค Selamat Malam. InsyaAllah jumpa esok๐ŸŒน #tatehcheras #tatehmalaysia #tatehoutlet #babyshop #pinkoctober #deepsleep

Share 1 0
tateh_btho. Terima kasih puan kerana membeli maternity pillow di #tatehbtho ๐Ÿ˜Š Sem

Terima kasih puan kerana membeli maternity pillow di #tatehbtho ๐Ÿ˜Š Semoga puan dapat tidur dgn selesa โ˜บ๏ธ . Jom mummies daddies dapatkan barangan ini dibutik #tatehbtho kami! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . BUTIK TATEH BTHO . โฐ 10am- 10.30 (open everyday) . ๐Ÿ“No 7 Jalan Suarasa 8/7 Bandar Tun Hussein Onn (Sebelah Math Clinic BTHO) . โ˜Ž๏ธ 03- 95465784 . ๐Ÿ“ฑWhats app 014-9238563 Whats app 012-8787984 . ๐Ÿ’Œ babyandtodsshop@gmail.com . ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . #tatehbtho #tatehmalaysia #outlettateh #butikbaranganbayi

Share 1 0
tatehcheras. Alhamdulillah. 
Terima kasih Puan @shimanputeri
shopping dan mendaftar

Alhamdulillah. Terima kasih Puan @shimanputeri shopping dan mendaftar qr coke untuk mendapatkan hadiah misteri sempena Karnival Ibu Mengandung Semoga puan dimurahkan rezeki olehNYA โค #tatehcheras #tatehmalaysia #tatehoutlet #babyshop #kedaibaby #kedaibayi

Share 4 0
tatehkualaterengganu. Karnival Ibu Mengandung kembali lagi๐Ÿ‘๐Ÿคฉ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜..bermula hari ini 17 hi

Karnival Ibu Mengandung kembali lagi๐Ÿ‘๐Ÿคฉ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜..bermula hari ini 17 hingga 25 oktober ade promosi kaw-kaw untuk karnival ibu mengandung di semua butik tateh seluruh Malaysia taw..pelbagai promosi yang kami tawarkan sepanjang karnival ini๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Jom grab brg2 promosi , rugi terlepas masa promosi nie taw ..nk bgi harga kasih syg kat semua mommy2 diluar sne..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ . #karnivalibumengandung #butiktateh #tatehpanjicurve #tatehterengganu #tatehoutlet #tatehmalaysia #tatehdihatiku๐Ÿ’“

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehkualaterengganu. Harga kawยฒ kita bagi  utk mommy2 diluar sne yg tgh cari lacte solo sin

Harga kawยฒ kita bagi utk mommy2 diluar sne yg tgh cari lacte solo single brestpump electric ni taw..๐Ÿคฏ๐Ÿคฏ๐Ÿคฏ๐Ÿคฏ๐Ÿคฏ ..murah tau mommy semua๐Ÿคฉ..lagi jimat grab sekarang sebelum hrga back to normal๐Ÿค”.. . . Joms dapatkan di @tatehkualaterengganu Sekarang sementara promosi masih lagi berlangsung sempena karnival ibu mengandung๐Ÿ‘๐Ÿ’ƒ #karnivalibumengandung #tatehPanjiCurve #TatehTerengganu #tatehMalaysia

Share 0 0
tatehkualaterengganu. Restock single electrik breast pump Tinee Mineeโ€ผ๏ธJom ke Butik Tateh..,

Restock single electrik breast pump Tinee Mineeโ€ผ๏ธJom ke Butik Tateh..,๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . WAKTU OPERASI BUKA SETIAP HARI 10pagi โžก๏ธ 10malam KECUALI JUMAAT KITA TUTUPโ€ผ๏ธ ---------------- Hotline number : ( link di bio ) ๐Ÿ“ฑ +6019 345 5345 ๐Ÿ“ฑ +6019 345 5345 ๐Ÿ“ฑ +6019 345 5345 . ---------------- ๐Ÿ ย  Butik Tatรฉh Panji Curve Business Park Jalan Panji Alam, Kuala Terengganu . ๐Ÿ“ Landmark : (Sebelah Subaru Showroom, Bawah Genius Aulad Playschool) . . #sayajualbotolsusu #sayajualmilkbooster #sayajualchildseat #sayajualbabyfood #butikibudanbayi #butiktateh #tatehpanjicurve #tatehkualaterengganuย  #tatehmalaysiaย  #tatehoutlet

Share 0 0

READY STOK! Minyak Herba Asmak Harga RM39.00 Tak padan dengan harga mampu milik, banyak betul keistimewaan minyak ini ๐Ÿ˜ . . InsyaAllah dapat membantu asma, semput dan lelah Menghilangkan batuk Mencairkan lendir kahak Melegakan Selsema Melegakan kegatlan digigit nyamuk dll Menyembuh luka lecuran Melegakan sakit perut Menghilangkan bengkak Lenguh-lenguh badan Masalah Buasir Mengatasi masalah sembelit Melegakan senggugut bagi wanita Melancarkan peredaran darah Melegakan sakit kepala dan juga migrain Sesuai juga untuk merawat Resdung Merawat sakit gigi Untuk rawat penyakit strok Sesuai untuk merawat ulser #tatehcheras #tatehmalaysia #tatehoutlet #babyshop #kedaibaby #kedaibayi

Share 2 0
tatehampang. Hello mummies and daddies ๐ŸŒผ ๐ŸŒบ
Kami ada buat contest lucky draw sempe

Hello mummies and daddies ๐ŸŒผ ๐ŸŒบ Kami ada buat contest lucky draw sempena KARNIVAL IBU MENGANDUNG mummies and daddies ๐ŸŒผ ๐ŸŒบ ๐Ÿ˜Š jangan lepaskan peluang ni tau๐Ÿ˜‰ bermula dari hari ini sampai hujung bulan OCTOBER ni tau.. Jemput datang ke tateh ampang kami buka dari 10am-10pm ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š #tateh #tatehmalaysia #tatehdihatiku #tatehtateh #tatehampang #tatehoutlet #tatehdihati #luckydraw #kim

Share 0 0
tatehampang. Terima kasih puan shopping di tateh ampang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan join lucky draw se

Terima kasih puan shopping di tateh ampang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan join lucky draw sempena KARNIVAL IBU MENGANDUNG ๐Ÿ’• #tateh #tatehmalaysia #tatehdihatiku #tatehtateh #tatehampang #tatehoutlet #tatehdihati #luckydraw #karnivalibumengandung #kim

Share 1 0
tatehampang. Terima kasih puan shopping di tateh ampang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan join lucky draw se

Terima kasih puan shopping di tateh ampang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan join lucky draw sempena KARNIVAL IBU MENGANDUNG ๐Ÿ’• semoga dipermudahkan semua nya puan๐Ÿ’• #tateh #tatehmalaysia #tatehdihatiku #tatehtateh #tatehampang #tatehoutlet #tatehdihati #luckydraw #karnivalibumengandung #kim

Share 3 0

Alhamdulillah. Terima kasih Puan Nurul Hajar borong @babyliciousdotcom & @mydoodeen di @tatehcheras . . Semoga puan dimurahkan rezeki olehNYAโค . . #tatehcheras #tatehmalaysia #tatehoutlet #babyshop #kedaibaby #kedaibayi

Share 5 1
tatehampang. Hello mummies and daddies ๐ŸŒผ ๐ŸŒบ

RESTOCK โ€ผ๏ธ RESTOCK โ€ผ๏ธ RESTOCK โ€ผ๏ธ REST

Hello mummies and daddies ๐ŸŒผ ๐ŸŒบ RESTOCK โ€ผ๏ธ RESTOCK โ€ผ๏ธ RESTOCK โ€ผ๏ธ RESTOCK โ€ผ๏ธ RESTOCK โ€ผ๏ธ RESTOCK โ€ผ๏ธ Baby licious da RESTOCK โ€ผ๏ธ dekat tateh ampang jemput datang beramai-ramai dapatkan sebelom sold out๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jemput datang ke tateh ampang kami buka dari 10am-10pm #tateh #tatehmalaysia #tatehdihatiku #tatehtateh #tatehampang #tatehoutlet #tatehdihati #babyfood #babylicious

Share 2 0
tatehampang. Hello mummies and daddies ๐ŸŒผ ๐ŸŒบ

RESTOCK โ€ผ๏ธ RESTOCK โ€ผ๏ธ RESTOCK โ€ผ๏ธ REST

Hello mummies and daddies ๐ŸŒผ ๐ŸŒบ RESTOCK โ€ผ๏ธ RESTOCK โ€ผ๏ธ RESTOCK โ€ผ๏ธ RESTOCK โ€ผ๏ธ RESTOCK โ€ผ๏ธ RESTOCK โ€ผ๏ธ Baby licious da RESTOCK โ€ผ๏ธ dekat tateh ampang jemput datang beramai-ramai dapatkan sebelom sold out๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jemput datang ke tateh ampang kami buka dari 10am-10pm #tateh #tatehmalaysia #tatehdihatiku #tatehtateh #tatehampang #tatehoutlet #tatehdihati #babyfood #babylicious

Share 3 0
tatehbangi. Terima kasih mama papa kerana memilih Butik Tateh sebagai destinasi ke

Terima kasih mama papa kerana memilih Butik Tateh sebagai destinasi keperluan barangan bayi anda โค๏ธ! . Ibu2 ayah2 yang tengah cari barang baby atau barang berpantang, boleh dapatkan di Butik Tateh Bangi ๐Ÿ˜‰ . Boleh dapatkan barangan bayi anda di Butik Tateh Bangi atau hubungi kami di 03-89221466 / whatsapp 013-6814369 utk pembelian secara online ๐Ÿ˜Ž . #barangbaby #tatehoutlet #tatehmalaysia #tatehbangi #barangbabymalaysia #babyshopmalaysia #milkboostermalaysia #babyfoodmalaysia #barangbabymalaysia

Share 14 0
tatehkualaterengganu. Assalamualaikum mommy2 dan selamat petang jugk.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Sempena Karniv

Assalamualaikum mommy2 dan selamat petang jugk.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Sempena Karnival Ibu Mengandung.. kami dari butik Tateh Panji Curve nak bagi hrga istimewa kpd mommy2 yang dtg grab salah satu item promo ni dan kami trut sediakn hadiah misteri kpd 48 orang yang terawal taw.. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Jom โ€ผ๏ธjgn lepaskn peluang keemasan ini..dapatkan brangan keperluan anda disini sekrg..๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . #tatehPanjiCurve #TatehTerengganu #tatehMalaysia

Share 2 0
tatehkualaterengganu. Terima kasih Tuan dan Puan dtg beli carseat otomo di butik tateh kuala

Terima kasih Tuan dan Puan dtg beli carseat otomo di butik tateh kuala terengganu.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Harrrโ€ผ๏ธ mne2 mommy2 dan daddy2 yg msih mencari carseat utk ank2 bolh dapatkan segera di butik tateh panji curve taw semntra stok masih ad...๐Ÿ’ƒ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . #tatehPanjiCurve #tatehterengganu #tatehMalaysia

Share 3 0

Alhamdulillah. Terima kasih Tuan Hazriel Aziz dan Puan @marlinihazril . . selalu shopping untuk baby comel kesayangan mereka Shafaa di @tatehcheras โค Semoga tuan dan puan sekeluarga dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan baik yang berpanjangan๐ŸŒน #tatehcheras #tatehmalaysia #tatehoutlet #babyshop #kedaibaby #kedaibayi

Share 6 2
tateh_btho. Terima kasih mummy daddy beli Carseat Otomo & barangan untuk si Manja

Terima kasih mummy daddy beli Carseat Otomo & barangan untuk si Manja di #tatehbtho โ˜บ๏ธ@otomo.malaysia Semoga si Manja suka ๐Ÿฅฐ . Jom mummies daddies dapatkan barangan ini dibutik #tatehbtho kami! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . BUTIK TATEH BTHO . โฐ 10am- 10.30 (open everyday) . ๐Ÿ“No 7 Jalan Suarasa 8/7 Bandar Tun Hussein Onn (Sebelah Math Clinic BTHO) . โ˜Ž๏ธ 03- 95465784 . ๐Ÿ“ฑWhats app 014-9238563 Whats app 012-8787984 . ๐Ÿ’Œ babyandtodsshop@gmail.com . ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . #tatehbtho #tatehmalaysia #outlettateh #butikbaranganbayi

Share 6 0
tateh_btho. Terima kaish Tuan kerana membeli barangan untuk isteri tersayqbg di #t

Terima kaish Tuan kerana membeli barangan untuk isteri tersayqbg di #tatehbtho โ˜บ๏ธ . Jom mummies daddies dapatkan barangan ini dibutik #tatehbtho kami! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . BUTIK TATEH BTHO . โฐ 10am- 10.30 (open everyday) . ๐Ÿ“No 7 Jalan Suarasa 8/7 Bandar Tun Hussein Onn (Sebelah Math Clinic BTHO) . โ˜Ž๏ธ 03- 95465784 . ๐Ÿ“ฑWhats app 014-9238563 Whats app 012-8787984 . ๐Ÿ’Œ babyandtodsshop@gmail.com . ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . #tatehbtho #tatehmalaysia #outlettateh #butikbaranganbayi

Share 3 0
tatehgombak. Hello Semua ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ Assalamuaalaikum dan selamat petang๐Ÿฅฐ .
.
Sempena K

Hello Semua ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ Assalamuaalaikum dan selamat petang๐Ÿฅฐ . . Sempena Karnival Ibu Mengandung yang bermula dari 17-27 Oct ini . Pelbagai barangan keperluan ibu dan bayi ada promosi tauu . Mommies yang bakal melahirkan atau nak survey barangan berpantang pun bolehh . Do come and visit us ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ. . Butik Tateh Gombak Dibuka Seperti Biasa ye Dari 10am-10pm . Setiap Hari Dibuka . Sebarang pertanyaan boleh dm atau pm kami โค๏ธ๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚๏ธ . . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #KIM2019 #karnivalibumengandung

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehcheras. TANAMERA
Cold Press Virgin Coconut Oil

Harga
RM45.00

Harga Sahabat T

TANAMERA Cold Press Virgin Coconut Oil Harga RM45.00 Harga Sahabat Tateh RM42.75 MasyaAllah banyak sungguh khasiat minyak ini. Dari hujung rambut ke hujung kaki. Alhamdulillah~ Seusia awal pregnancy sehingga tamat amalan berpantang masih boleh apply minyak ini ke perut untuk memudarkan masalah stretchmark dan parut csec. Pelembab semulajadi yang menakjubkan. InsyaAllah mampu menanggalkan kulit mati kerana minyak ini bersifat antioksida mampu memelihara kulit dari sebarang bahan radikal Untuk mengembalikan keanjalan dan kesegaran pada kulit muka. Seusai mencuci muka, hanya perlu titiskan beberapa titisan ke muka dan mula mengurut lembut ke keseluruhan muka. Nikmati kemanjaan kulit anda๐Ÿ˜ . . Untuk yang mengalami masalah kegatalan kulit kepala akibat kelemumur, hanya titiskan beberapa titisan ke rambut dan kulit kepala biarkan seketika dan bilas. Lebih berkesan result apabila menggunakan Tanamera Hair & Scalp Revitalizer . . Macam kena bagitahu, A must-have stuff! #tatehcheras #tatehmalaysia #tatehoutlet #babyshop #kedaibaby #kedaibayi

Share 1 0
tatehsenawang. ๐ŸVROOM๐Ÿ’จVROOM๐Ÿ’จ

Tateh Senawang ada service BUNGKUSIT!!!!! Memudahkan

๐ŸVROOM๐Ÿ’จVROOM๐Ÿ’จ Tateh Senawang ada service BUNGKUSIT!!!!! Memudahkan urusan mommies and daddies๐Ÿ˜. Cara order? Mudah sahaja hanya call atau whatsapp kami di No 011-1113 8600 dan ๐Ÿ๐Ÿ’จ sampai la barangnya!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . #tateh #tatehmalaysia #tatehoutlet #tatehsenawang #bungkusit

Share 0 0
tatehsenawang. Susu MOEDER .
๐ŸคฐKhasiat Susu Moeder untuk Ibu Hamil
1. Meningkatkan Ke

Susu MOEDER . ๐ŸคฐKhasiat Susu Moeder untuk Ibu Hamil 1. Meningkatkan Kesihatan Ibu Mengandung 2. Meningkatkan gaya tubuh, stamina dan tenaga sepanjang proses kehamilan 3. Mencantikkan kulit ibu hamil 4. Meningkatkan kandungan kalsium dan zat besi dalam badan. 5. Juga sesuai untuk ibu yang merancang untuk hamil 6. Memberi tenaga ketika proses bersalin . . ๐Ÿ‘ถ Khasiat Susu Moeder Untuk Bayi 1. Membantu memutihkan kulit bayi 2. Membantu menguatkan sistem paru-paru bayi 3. Mengurangkan risiko jaundice 4. Membina dan membantu kecergasan otak . . ๐Ÿคฑ Khasiat Moeder untuk ibu menyusukan bayi 1. Memberi tenaga untuk ibu 2. Menggalakkan pengeluaran susu dan memekatkan 3. Membantu mengurangkan kesan selulit sewaktu hamil 4. Membantu merawat luka dalaman ketika proses bersalin 5. Mencegah kegemukkan 6. Mencerah dan melembapkan kulit . . Jom dapatkan susu Moeder di butik Tateh Senawang mommies daddies . #tateh #tatehmalaysia #tatehoutlet #tatehsenawang

Share 1 0
tatehsenawang. Razowa Himalayan Salt Scrub & Bath
.
500gm
.
Razowa Himalayan Salt is

Razowa Himalayan Salt Scrub & Bath . 500gm . Razowa Himalayan Salt is pure and natural body scrub and bath salt with a high quality Himalayan salt for its maximum nutrient profile including calcium, magnesium, potassium, copper and iron. No harmful chemicals and preservatives. Suitable for men, women and children. . How to Use & Benefits . As body scrub: . Mix Razowa Himalayan Salt with Razowa Aromatherapy Massage Oil. Scrub the skin gently in circular motion. It removes dead skin cells revealing healthier, younger skin, improves blood circulation, provides minerals to the skin and eliminates muscle aches. . As bath salt: . Mix Razowa Himalayan Salt in bath tub and a few drops of essential oil for more therapeutic effects. Himalayan Bath Salt helps to detox, provides beneficial minerals for the skin, improves stiff joints and muscle aches, promotes good sleep, relaxes and winds down before bed time. . Ingredient: . Pure Himalayan Salt Scrub . . #tatehmalaysia #tatehoutlet #tatehsenawang

Share 1 0
butiktatehseberangjaya. .
Baby Spring Cot available at butik #tatehseberangjayaโค .
.
๐Ÿ“ Butik

. Baby Spring Cot available at butik #tatehseberangjayaโค . . ๐Ÿ“ Butik Tateh Seberang Jaya 39G, Jalan Todak 2, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia . โ˜ Contact No : 04-390 0522 . ๐Ÿ•™ Waktu Operasi : 10 am - 10 pm . Butik Buka Setiap Harii ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿšฉ Landmark: Bersebelahan Restoran Nasi Kandar Makbul . #butiktateh #barangbaby #barangbayi #tatehseberangjaya #tateh #barangberpantang #gabagmalaysia #tatehmalaysia #tatehoutlet #tatehousemuseum #potty #breastfeeding #breastpump #colerbag #tateh #tatehmalaysia #tatehdihatiku #tatehdihati #tatehseberangjayaโค

Share 1 0
tatehkelanajaya. Itโ€™s TIME FOR SHARING๐Ÿฅฐ.
.
Mabuk mengandung adalah keadaan yang kerap

Itโ€™s TIME FOR SHARING๐Ÿฅฐ. . Mabuk mengandung adalah keadaan yang kerap dialami ibu hamil. Setiap individu mempunyai tempoh mabuk mengandung yang bebeza, ianya akan seringkali berlaku di dalam trimester pertama. Apakah petua untuk mengatasi masalah mabuk mengandung? Jom shopping di butik @tatehkelanajayaโค๏ธโค๏ธ. . ๐Ÿ•™beroperasi seperti biasa 10pagi-10mlm(isnin-ahad) . ๐Ÿ“Œ 31D-1,Ground Floor, Kelana Mall, Jalan SS 6/12,Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya, Selangor. . . ๐Ÿš—Waze: Tateh Kelana Jaya. . ๐Ÿ“ Landmark : Berhadapan Brothers Kelana Jaya. #tateh #tatehmalaysia #KIM #karnivalibumengandung2019 #salemalaysia #butiktateh #tatehkelanajaya

Share 2 0
tatehsenawang. BOBA BABY CARRIER 4G (KANGAROO) .
.
The Boba Carrier incorporates the

BOBA BABY CARRIER 4G (KANGAROO) . . The Boba Carrier incorporates the Boba Baby Carrier design that so many have come to know and love, and now includes more than a dozen new and updated features never seen on other brands, making this truly a one of a kind baby carrier! The all-in-one Boba 4G Carrier is designed to adapt, so you can better enjoy the adventure . ๐ŸŒธ Material: Made from 100% Cotton . ๐ŸŒธ Suitable from Newborn ๐ŸŒธ Weight Range: 3.1 - 20.4kg . ๐ŸŒธ Waist Belt: 63.5 - 147.3cm . ๐ŸŒธ Fits adults 5 0"-6 3" . ๐ŸŒธ Integrated infant insert . ๐ŸŒธ Removable foot straps & sleeping hood . ๐ŸŒธ Purse Strap Holders . ๐ŸŒธ Multiple pockets & adjustment straps . ๐ŸŒธ Superb ergonomic support for both parent and child Mommies daddies boleh cuba pakai Boba 4G ini di Butik Tateh Senawang . #tateh #tatehmalaysia #tatehoutlet #tatehsenawang

Share 4 0
tatehsenawang. TAGARU ๐Ÿ“ฃWhat is a tagaru
.
๐ŸŒธDual layer flip mitten easy for parents

TAGARU ๐Ÿ“ฃWhat is a tagaru . ๐ŸŒธDual layer flip mitten easy for parents to put on. Hard for baby or toddler to take off . . ๐ŸŒธFlip mitten close to stop the unwanted habit and open when them play . . ๐ŸŒธ100% cotton interlock fabric, soft and comfortable . . ๐ŸŒธDual patches elbow to protect skin inside of elbow easy to crack and its very itchy zone at night and when eczema flare up . . โœ”๏ธFlexible to open and closable flip mittens โœ”๏ธEffective and smooth silk mittens prevent fingers from scratching โœ”๏ธFunctional to easy for parents to put on. Hard for children to take off Jom mummies and daddies ke Tateh Senawang utk dapatkannya. . #tateh #tatehmalaysia #tatehoutlet #tatehsenawang

Share 2 0
tatehgombak. Hai mommmiesss and daddiesss๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ˜๐Ÿ˜tropika baby creammm dah restockk!

Hai mommmiesss and daddiesss๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ˜๐Ÿ˜tropika baby creammm dah restockk!!!!yeahhhh.. Mommiesss and daddiessss jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tropika

Share 0 0
tatehgombak. Jeng jeng๐Ÿ˜๐Ÿ’mommiesss ada promosi nursing cover+vco tau mommiess...se

Jeng jeng๐Ÿ˜๐Ÿ’mommiesss ada promosi nursing cover+vco tau mommiess...sempena karnival ibu mengandung๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Mommiess and daddiess jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #KIM2019

Share 0 0