(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehampang. Yeayyy!!! Terima kasih puan dan tuan belikan makyang and tugeda untuk

Yeayyy!!! Terima kasih puan dan tuan belikan makyang and tugeda untuk si manja, bolehlah si manja jalan-jalan dengan mummy and daddy dengan selesa. Abang-abang baby pun turut gembira. Share the happiness. Mommy and daddy lain pun boleh jemput datang ke Tateh Ampang :) #tatehampang #tatehoutlet #tatehdihatiku #tatehmalaysia #makyangbabywrap #tugedaideal

Share 0 0
tatehgombak. Assalamualaikum mommies2..selamat ptg..😚😙😍 nk kongsi skit mommies2

Assalamualaikum mommies2..selamat ptg..😚😙😍 nk kongsi skit mommies2 psal premium disposable panties by autumnz . 💜💛 panties ni: 💕 comfortable & convenient 💕generous coverage 💕soft & hypoallergenic 💕hygienic & healthy 💕individually packed #sesuai untuk travel. 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #autumnz #premiumdisposablepanties

Share 1 0
tateh.saujanautama. Kalau dah penat nak fikir hadiah apa nak bagi kat BFF or fambam yang b

Kalau dah penat nak fikir hadiah apa nak bagi kat BFF or fambam yang baru dapat baby baru, jom pilih hamper ini. Warna ceria, corak cute2, siap ada belon lagi 🤩. #hamperbabysaujanautama #hadiahbaby #kedaibabysaujanautama #tatehsaujanautama #tatehmalaysia #elminaeast #elminawest #bandarcoalfields #bandarhillpark

Share 6 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tateh_btho. Jom datang tengok apa lagi yang ada 👉🏻👉🏻👉🏻😉 Jom mummies daddies

Jom datang tengok apa lagi yang ada 👉🏻👉🏻👉🏻😉 Jom mummies daddies dapatkan barangan ini dibutik #tatehbtho kami! 😍😍😍😍 . 👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻 . BUTIK TATEH BTHO . ⏰ 10am- 10pm (open everyday) . 📍No 7 Jalan Suarasa 8/7 Bandar Tun Hussein Onn (Sebelah Math Clinic BTHO) . ☎ 03- 95465784 . 📱Whats app 014-9238563 Whats app 012-8787984 . 💌 babyandtodsshop@gmail.com . 👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻 . #tatehbtho #tatehmalaysia #outlettateh #butikbaranganbayi

Share 2 0
tatehgombak. 🔺Set Pengurusan Uri Tembikar by Tungbayee🔺
.
🔽Mudah!
🔽Ringkas!
🔽L

🔺Set Pengurusan Uri Tembikar by Tungbayee🔺 . 🔽Mudah! 🔽Ringkas! 🔽Lengkap! . 🔽Tungbayee Set Pengurusan Uri Tembikar mengandungi: 1) Periuk tanah - digunakan utk mengisi uri yang telah dibasuh bersih. Dimasukkan ke dalam bekas utk mengelakkan daripada bau uri (bau darah) dapat dihidu dan dimakan oleh binatang. 2) Sarung tangan latex - dipakai ketika membersihkan darah pada uri bayi. Ia dapat mengelakkan supaya bau darah tidak melekat pada tgn. 3) Kain putih - digunakan utk mengisi uri yang telah dibasuh, sebelum diisi ke dalam periuk tanah dan membalut periuk tanah menggunakan kain putih dan getah yang disediakan. 4) Asam - ia digunakan utk menghilangkan bau hanyir darah dan memudahkan untuk membasuh uri. 5) Garam - ia digunakan utk menghilangkan bau hanyir darah dan memudahkan untuk membasuh uri. 6) Asam keping - ia digunakan utk dibungkus bersama uri. 🔸🔸**Tidak digalakkan utk menutup periuk tanah (kecuali dengan kain) kerana dikhuatiri uri akan membusuk.** . 🔺🔺 ✔✔ . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #tungbayee #tungbayeesettanamuri #anaimanshare

Share 3 0

DIDI & FRIEND gift set for baby boy & girl (0-6month) . . 1 long pant 1 long sleeve 1 handkerchief 1 pair mitten 1 pair booties . All in 1 ❤️ . . #giftset #babyborn #hadiah #hamper #babyboy #babygirl #didiandfriends #cartoondidi #tatehsaujanautama #tatehmalaysia

Share 6 0
tatehsenawang. Terima kasih puan dan tuan menjadikan @tatehsenawang sebagai destinasi

Terima kasih puan dan tuan menjadikan @tatehsenawang sebagai destinasi utama utk membeli Koopers Lambada & pelbagai keperluan penting mommy dan si manja. Terima kasih, Jemput datang lagi ye 😍😍 . Mommies daddies yang lain jom singgah ke butik @tatehsenawang 🤩🤩 . 127-G, Jalan Komersial Senawang 1,Taman Komersial Senawang,70450, Senawang,Negeri Sembilan #tateh #tatehoutlet #tatehmalaysia #tatehsenawang #tatehlover

Share 2 0
tatehsenawang. Asyik makan bubur je??🙄
.
Tukar menu jom mommies😊😊😊
.
Jom kebutik

Asyik makan bubur je??🙄 . Tukar menu jom mommies😊😊😊 . Jom kebutik @tatehsenawang untuk membeli mi untuk baby mommies daddies😍😍 . Terdapat tiga jenis mi: ✔️Mi lobak merah ✔️Mi labu manis ✔️Mi bayam #tateh #tatehoutlet #tatehmalaysia #tatehsenawang

Share 5 0
tatehsenawang. Wel.B freeze-dried 😘😘
.
🌸Buah sebenar yg telah dikering kan
🌸Terda

Wel.B freeze-dried 😘😘 . 🌸Buah sebenar yg telah dikering kan 🌸Terdapat 5 perisa ✔️Strawberry ✔️Apricot ✔️Peach ✔️Apple ✔️Strawberry banana . Jom singgah ke butik @tatehsenawang dapatkan pelbagai jenis makanan untuk baby mommies daddies❤️❤️ #tateh #tatehoutlet #tatehmalaysia #tatehsenawang

Share 3 0
tateh_btho. Hey mummy di luar sana yg nk dpt kn bip yg jenis lembut ? Mudah di ber

Hey mummy di luar sana yg nk dpt kn bip yg jenis lembut ? Mudah di bersihkan ? Tidak pudar ? Boleh dapatkan di butik tateh kami 😍😍😍 tunggu apa lagi ? Cepat2 grab.... . . . . Jom datang tengok apa lagi yang ada 👉🏻👉🏻👉🏻😉 Jom mummies daddies dapatkan barangan ini dibutik #tatehbtho kami! 😍😍😍😍 . 👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻 . BUTIK TATEH BTHO . ⏰ 10am- 10pm (open everyday) . 📍No 7 Jalan Suarasa 8/7 Bandar Tun Hussein Onn (Sebelah Math Clinic BTHO) . ☎ 03- 95465784 . 📱Whats app 014-9238563 Whats app 012-8787984 . 💌 babyandtodsshop@gmail.com . 👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻 . #tatehbtho #tatehmalaysia #outlettateh #butikbaranganbayi

Share 2 0

Baby Bottle Drying Rack . . . 🌼Space saving design keeps all of baby's feeding accessories organised while drying 🌼Pegs can be folded dawnwards to enable easy storage #tatehkbgkrian #tatehkb #tatehmalaysia

Share 0 0
tatehkualaterengganu. Yeahhh!! Nursing bra dh RESTOCK❗dengan pelbagai design dan warna ..sai

Yeahhh!! Nursing bra dh RESTOCK❗dengan pelbagai design dan warna ..saiz pon mcm2 ad nii..harrr.. 🎉🎉 . . Boleh dapatkan di butik @tatehkualaterengganu sekarang . Sementara saiz masih adeeee...🤯🤯🤯 . #tatehPanjiCurve #tatehMalaysia #tatehterengganu #tateh

Share 6 0
tateh.saujanautama. EASY Drying Rack
.
✅Holds Bottle, teats, Cups, Sealing disc & other fe

EASY Drying Rack . ✅Holds Bottle, teats, Cups, Sealing disc & other feeding accessories ✅pegs fold flat for easy storage ✅Keeps your kitchen counter dry & organised . . #tatehsaujanautama #dryingrack #tatehmalaysia

Share 3 0

Child Seat Koopers BOSTON isofix sudah dipinang ❤️ . Nak tahu apa kelebihan child seat yg ada isofix ni?? 🚗0 risiko kesalahan bagi pemasangan child seat pada kereta, Lower Anchor ✅ check Top teether ✅ check . . Untuk PEMBELIAN child seat di butik kami.Mak ayah tak perlu risau,coz kami akan pasangkan child seat terus pada kereta anda😍 . . Thanks to mummy @cheyayan coz shopping @tateh.saujanautama ❤️❤️ . . #childseat #koopers #koopersboston #buckleup #tatehmalaysia #tatehsaujanautama

Share 7 1
tatehkualaterengganu. CARI NURSING PAD REUSEABLE?
.
Dapatkan di Tateh
.
WAKTU OPERASI 
BUKA

CARI NURSING PAD REUSEABLE? . Dapatkan di Tateh . WAKTU OPERASI BUKA SETIAP HARI 10pagi ➡️ 10malam KECUALI JUMAAT 3petang ➡️ 10malam ---------------- Hotline number : ( link di bio ) 📱 +6019 345 5345 📱 +6019 345 5345 📱 +6019 345 5345 ---------------- 🏠  Butik Tatéh Panji Curve Business Park Jalan Panji Alam, Kuala Terengganu . 📍 Landmark : (Sebelah Subaru Showroom, Bawah Genius Aulad Playschool) . . #sayajualbotolsusu #sayajualmilkbooster #sayajualchildseat #sayajualbabyfood #butikibudanbayi #butiktateh #tatehpanjicurve #tatehkualaterengganu  #tatehmalaysia  #tatehoutlet

Share 2 0
tatehkualaterengganu. Mak Yang Instant Baby Wrap 💞
Boleh dapatkn di butik @tatehkualatereng

Mak Yang Instant Baby Wrap 💞 Boleh dapatkn di butik @tatehkualaterengganu dengan pelbagai pilihan dan corak yang mommy suka 🤗 #tatehPanjiCurve #tatehMalaysia #tatehterengganu

Share 4 2
tatehgombak. Hai mommies and daddies 😊🎉😍 nak bagi tahu ini🎉🎉🎉 di butik @tateh

Hai mommies and daddies 😊🎉😍 nak bagi tahu ini🎉🎉🎉 di butik @tatehgombak ada drypers wee wee dry tau..dari new born -2XL...😊😍😍😍..yeahhh!!..mommies and daddies tengah mencari...mehlah ke butik @tatehgombak 😊😊... . #butiktatehhdihatiku #butiktateh #butiktategombak #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #drypersweeweedry

Share 3 0
tateh_btho. Hai mummy di luar sana yg tgh cari muslin swaddled dekat butik tateh b

Hai mummy di luar sana yg tgh cari muslin swaddled dekat butik tateh btho still available lagi 💖💖😱😱😱 jgn lepaskn peluang selagi stok masih ada 💖💖💖 . . . Jom datang tengok apa lagi yang ada 👉🏻👉🏻👉🏻😉 Jom mummies daddies dapatkan barangan ini dibutik #tatehbtho kami! 😍😍😍😍 . 👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻 . BUTIK TATEH BTHO . ⏰ 10am- 10pm (open everyday) . 📍No 7 Jalan Suarasa 8/7 Bandar Tun Hussein Onn (Sebelah Math Clinic BTHO) . ☎ 03- 95465784 . 📱Whats app 014-9238563 Whats app 012-8787984 . 💌 babyandtodsshop@gmail.com . 👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻 . #tatehbtho #tatehmalaysia #outlettateh #butikbaranganbayi

Share 3 0
tatehgombak. Assalamualaikum mommies....😊🎉🎀
Baby wrap makyang available di butik

Assalamualaikum mommies....😊🎉🎀 Baby wrap makyang available di butik @tatehgombak....😊🎉macam macam corak kami ada tau mommies...jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #butiktateh #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #babywrapmakyang

Share 5 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

FARM FRESH🥛🐄 . Made from 100% Fresh Milk . Terdapat 3 Perisa:- ✔️Coklat ✔️Latte ✔️Kurma . #tatehmalaysia #tatehbabygift #tatehdihatiku #tatehbabyoil #tatehkbgkrian #tatehoutlet

Share 5 0

MUSLIN SWADDLE👶 . ✔️Breathable ✔️Multi-Use Blanket ✔️100% cotton ✔️47" 40" . #tatehmalaysia #tatehbabygift #tatehkb #tatehbabyoil #tatehkubangkerian

Share 1 0
tateh_btho. Assalamualaikum, selamat petang mummie daddies! Kami buka seperti bias

Assalamualaikum, selamat petang mummie daddies! Kami buka seperti biasa ya harini. Jemput datang 😍😍😍😍 . . . Jom mummies daddies dapatkan barangan ini dibutik #tatehbtho kami! 😍😍😍😍 . 👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻 . BUTIK TATEH BTHO . ⏰ 10am- 10.30 (open everyday) . 📍No 7 Jalan Suarasa 8/7 Bandar Tun Hussein Onn (Sebelah Math Clinic BTHO) . ☎️ 03- 95465784 . 📱Whats app 014-9238563 Whats app 012-8787984 . 💌 babyandtodsshop@gmail.com . 👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻 . #tatehbtho #tatehmalaysia #outlettateh #butikbaranganbayi

Share 0 0
tatehampang. Mummies, get your makyang baby wrap at Tateh Ampang! & ada design-desi

Mummies, get your makyang baby wrap at Tateh Ampang! & ada design-design yang lawa #babywrap #babycarrier #makyang #omarhana #tatehampang #tatehoutlet #tatehdihatiku #tatehmalaysia

Share 7 1
tatehgombak. 🧀CHEESE POWDER🧀
.
🧀100% dari blok keju cheddar keluaran Fonterra or

🧀CHEESE POWDER🧀 . 🧀100% dari blok keju cheddar keluaran Fonterra origin New Zealand yang mempunyai sijil halal yang sah. . 🧀Terhasil melalui proses 'Food Dehydration' yang mengekalkan nutrien dan rasa keju sebenar . 🧀🧀 😄😄 . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #momsandbabyboutique #ibudananak #groomymummyrq #groomymummyrqserbukkeju #anaimanshare

Share 0 0
butiktatehseberangjaya. .
🍀 Apa itu Narinar Sidrie 🍀
- Hasil gabungan minyak pati bidara/sid

. 🍀 Apa itu Narinar Sidrie 🍀 - Hasil gabungan minyak pati bidara/sidrie , lavender , epal hijau dan chamomile buat tidur malam lena diulit mimpi indah. Ramai ibu bapa yang rasakan sendiri perbezaan Narinar Sidrie bila bayi bangun dengan ceria. Tidur malam juga lebih lama. . Terapi Urutan : 1) Titikkan 1-2 titik Narinar Sidrie di tapak tangan 2) Sapukan di titik nadi pergelangan tangan dan belakang telinga 3) Urut lembut di bahagian tengkuk 4) Sapukan juga dibahagian tapak kaki . . #tatehseberangjaya #tatehdihatiku #pumpit #tatehmalaysia

Share 1 0
butiktatehseberangjaya. .
🍀 Narinar Ellgrie 🍀
.
Waktu travel bersama anak-anak kita nak bawa

. 🍀 Narinar Ellgrie 🍀 . Waktu travel bersama anak-anak kita nak bawa anak masuk hutan . Tak boleh bawa banyak barang nanti susah nak jalan. Tak boleh bawa barang yang membahayakan seperti baham kimia So . . . . Bawa Narinar Ellgrie atau sebelum nie digelar Narinar Tummy Therapy untuk henghalau nyamuk. Khasiat minyak pati serai wangi di campur dengan aloe vera sangat di benci nyamuk bukan itu sahaja ia juga berfungsi sebagai tummy untuk bayi ketidakselesaan perut 😉 . Titiskan 2 hingga 4 Narinar Ellgrie dan urut lembut perut membulat PUSINGAN arah jam . . . #tatehseberangjaya #narinarmalaysia #tatehmalaysia

Share 1 0
tatehampang. Terima kasih kerana sudi berbelanja di Tateh Ampang 😀

Mummies yang l

Terima kasih kerana sudi berbelanja di Tateh Ampang 😀 Mummies yang lain jemput shopping di Tateh Ampang juga ya ! #tatehampang #tatehoutlet #tatehdihatiku #tatehmalaysia #breastpump #mummy #baby #daddy

Share 1 0
butiktatehseberangjaya. .
🌸 Pump It Milk Booster Drink 🌸
.
Ingredients :
√ Red Dates : reple

. 🌸 Pump It Milk Booster Drink 🌸 . Ingredients : √ Red Dates : replenish and improving. Blood circulation Excellent source of iron and powerful natural remedy againts anemia. Enhance immune system. √ Longan : rich in vitamin C. Boosts energy level. Relieves stress and fatigue √ Rock Suger : boots Haemoglobin level.Regenerates blood circuation in the body work as anti-depressant √ Rose Buds : high level of antioxidants and vitamin C. Helps improve skin and hair condition . Directions : 1) Rinse all ingredients except rock suger under cool , running water 2) Bring all ingredients to boil in 2 liters of water for 20-30 minutes 3) Can be enjoyed Hot or Chilled . How to consume : For optimum result consume 1 glass , twice daily consistantly . . . #tatehseberangjaya❤ #pumpit #tatehdihatiku #tatehmalaysia

Share 1 0
tatehgombak. MAM Heat Sensitive Spoons & Cover ✨
.
‼️Heat Sensitive Tips - Change c

MAM Heat Sensitive Spoons & Cover ✨ . ‼️Heat Sensitive Tips - Change colour if food is too hot / soft and gentle on palate and gums . . ‼️ Non - Slip Zones - For a comfortable and secure grip . . ‼️ Mam design 2 steps to independent eating with a spoon . . 1- Long spoon - easily reaches the bottom of deeper glasses . 2- Short - designed for baby’s small hands, ideal for holding on their own . . ‼️ Two compartments keep clean and used spoons hygienically ‼️ . #tatehoulet #tatehgombak #butikmomandbaby #tatehmalaysia #mamspoons

Share 0 0