(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Hello semua 💖
.
Haaa Pigeon Raya Special nii dari 1 june 2019 sehingg

Hello semua 💖 . Haaa Pigeon Raya Special nii dari 1 june 2019 sehingga 31 July 2019 ni sahaja je tau mommies 😄✨ . Jom visit @tatehgombak sementara stock masih ada 😉‼️‼️ . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #pigeon

Share 0 0
tatehgombak. Holabebe Emerald Rechargeable Double Breast Pump ✨
.
🦋 3 phases expre

Holabebe Emerald Rechargeable Double Breast Pump ✨ . 🦋 3 phases expression & multi function and rhythm - massage,expression and natural mode with 12 suction mode & 3 suction rhythm for effective pumping . . 🦋 Pump on the go - powerful rechargeable battery with ultra light & powerful motor for on the go . 🦋 Custom control with colour LCD display - Memory & timer function with colour LCD display . . 🦋 Safe & comfy - Milk collections system with and airlock protection to prevent milk contamination . . 🦋 Anti backflow device . . 💢 Warranty : 2 years Limited Warranty . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #holabebe #msdilatalk

Share 2 0
tatehgombak. alhamdulillah 😊.
terima kasih puan kerana grab butik kami sebagai det

alhamdulillah 😊. terima kasih puan kerana grab butik kami sebagai detinasi puan untuk shopping barang baby 😍. . . jemput datang lagi puan ke butik kami di @tatehgombak ❣️. . #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #tateh #momandbabyboutique #babynest #customerhappy #customerappreciation #momeya

Share 5 0
tatehgombak. alhamdulillah ..
terima kasih puan kerana pilih butik kami sebagai des

alhamdulillah .. terima kasih puan kerana pilih butik kami sebagai destinasi puan untuk mencari hadiah 🤗. grab koopers lambada lagi tu😍 . jemput datang lagi ke butik kami di @tatehgombak ❣️. . . #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #tateh #momandbabyboutique #kooperslambadagrey #momeya

Share 10 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Eyeay! Alhamdulillah terima kasih tuan puan datang ke butik tateh gomb

Eyeay! Alhamdulillah terima kasih tuan puan datang ke butik tateh gombak grab koopers zumba ni . Alhamdulillah dari mula2 hanya survey terus berkenan untuk keselamatan si kecil 🥰😍 . . Jemput dtg lagi ye 🧚🏻‍♀️ . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #malaysiabuckleup #customerhappy #customerappreciationpost #koopersmalaysia #safetyfirst #msdilatalk

Share 13 0
tatehgombak. Tiny Touch Inteligent Electric Double Breast Pump 🧚🏻‍♀️
.
🦄 Corong

Tiny Touch Inteligent Electric Double Breast Pump 🧚🏻‍♀️ . 🦄 Corong payudara silicone sepenuhnya lembut dan tidak menyakitkan juga mengikut bentuk payudara . . 🦄 4 mode - massage, double frequency, all in one mode, expressing so mommies boleh pilih mengikut tahap keselesaan . . 🦄 Tahap sedutan yang kuat tetapi tidak menyakitkan . . 🦄 Ringan, senyap alatan juga mudah dijaga , dicuci . . #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #butikmomandbaby #tinytouchbreastpump #msdilatalk

Share 1 0
tatehgombak. Yay! Alhamdulillah terima kasih puan datang ke butik grab koopers pago

Yay! Alhamdulillah terima kasih puan datang ke butik grab koopers pago, moga dipermudahkan urusan tuan puan insyaAllah. . . terima kasih , jemput datang lagi ✨ . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #malaysiabuckleup #safetyfirst #kooperspago #msdilatalk

Share 1 0
tatehgombak. alhamdulillah . 
terima kasih tuan kerana grab tilam mattress baby di

alhamdulillah . terima kasih tuan kerana grab tilam mattress baby di butik kami 😍. . jemput datang lagi ke butik kami di @tatehgombak . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #tatehdihatiku #momandbabyboutique #tilambaby #momeya

Share 4 0
tatehgombak. hai mommies and daddies .
.
hari ni kami nak share video kelebihan beg

hai mommies and daddies . . hari ni kami nak share video kelebihan beg KUTE ‘N’ KOO ZEBRA ❣️❣️❣️ . . best sangat mommies dan ruangan yang banyak boleh digunakan tau . . jemput datang ke butik kami di @tatehgombak 🥰. . #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #butiktatehgombak #momandbabyboutique #kutenkoozebra #momeya

Share 8 0
tatehwangsamaju. Alhamdulillah Terima Kasih Puan kerana memilih @tatehwangsamaju sebaga

Alhamdulillah Terima Kasih Puan kerana memilih @tatehwangsamaju sebagai destinasi membeli keperluan si manja !! Puan ni beli koopers pago untuk si manja 🤗Mommy,daddy at luar sana tuh tunggu apalagi ?? Jom dapatkan carseat seperti si manja di atas 🤩 Ada bermacam jenis carseat tau mommy !! Seperti KOOPERS PAGO, KOOPERS LAMBADA, KOOPERS LAVOLTA dan OTOMO !!! Hah ! Mommy jom bawak DADDY ke @tatehwangsamaju SEKARANG !! Keperluan SIMANJA dan keperluan MOMMY pon ada .. Tak payah pergi jauh jauh dahh😊 No.12A Lorong Dataran Wangsa Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur ☎️034141919 ⏰10a.m-10p.m @tatehwangsamaju 🔍 #tatehwangsamaju #tatehmalaysia #tatehoulet #tatehibudananak #tatehmalaysia #toys #setberpantang #garlicbalm #pureen #carseatlavolta #carseatlambada #carseatlimbo #kooperscarseat #arratatehwm

Share 8 0
tatehwangsamaju. Alhamdulillah Terima Kasih Puan kerana memilih @tatehwangsamaju sebaga

Alhamdulillah Terima Kasih Puan kerana memilih @tatehwangsamaju sebagai destinasi membeli keperluan si manja !! Puan ni beli koopers pago untuk si manja 🤗Mommy,daddy at luar sana tuh tunggu apalagi ?? Jom dapatkan carseat seperti si manja di atas 🤩 Ada bermacam jenis carseat tau mommy !! Seperti KOOPERS PAGO, KOOPERS LAMBADA, KOOPERS LAVOLTA dan OTOMO !!! Hah ! Mommy jom bawak DADDY ke @tatehwangsamaju SEKARANG !! Keperluan SIMANJA dan keperluan MOMMY pon ada .. Tak payah pergi jauh jauh dahh😊 No.12A Lorong Dataran Wangsa Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur ☎️034141919 ⏰10a.m-10p.m @tatehwangsamaju 🔍 #tatehwangsamaju #tatehmalaysia #tatehoulet #tatehibudananak #tatehmalaysia #toys #setberpantang #garlicbalm #pureen #carseatlavolta #carseatlambada #carseatlimbo #kooperscarseat #arratatehwm

Share 2 0
tatehwangsamaju. Alhamdulillah Terima Kasih Puan Encik kerana memilih @tatehwangsamaju

Alhamdulillah Terima Kasih Puan Encik kerana memilih @tatehwangsamaju sebagai destinasi membeli keperluan si manja !! Puan ni beli koopers pago untuk si manja 🤗Mommy,daddy at luar sana tuh tunggu apalagi ?? Jom dapatkan carseat seperti si manja di atas 🤩 Ada bermacam jenis carseat tau mommy !! Seperti KOOPERS PAGO, KOOPERS LAMBADA, KOOPERS LAVOLTA dan OTOMO !!! Hah ! Mommy jom bawak DADDY ke @tatehwangsamaju SEKARANG !! Keperluan SIMANJA dan keperluan MOMMY pon ada .. Tak payah pergi jauh jauh dahh😊 No.12A Lorong Dataran Wangsa Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur ☎️034141919 ⏰10a.m-10p.m @tatehwangsamaju 🔍 #tatehwangsamaju #tatehmalaysia #tatehoulet #tatehibudananak #tatehmalaysia #toys #setberpantang #garlicbalm #pureen #carseatlavolta #carseatlambada #carseatlimbo #kooperscarseat #arratatehwm

Share 2 1
tatehgombak. wahh !!best nya tommee tippee twin taste set ni😍.
.
✔️ leakproof lid

wahh !!best nya tommee tippee twin taste set ni😍. . ✔️ leakproof lid . . ✔️ dishwasher safe . . ✔️ microwave safe . . ✔️ spoon turn yellow if food is TOO HOT. . ✔️ two compartments for seperating food . . jemput datang ke butik kami di @tatehgombak .🥰. . #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #momandbabyboutique #tommeetippee #twintaste #momeya

Share 2 0
tatehgombak. haii mommies and daddies 🤗.
elise headband dah restock tau 😍 .
comel

haii mommies and daddies 🤗. elise headband dah restock tau 😍 . comel comel sangat😘 . banyak pilihan warna yang ada .. . jemput datang ke butik kami di @tatehgombak 🥰. . #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #butiktatehgombak #momandbabyboutique #eliseheadband #momeya

Share 0 0
tatehgombak. Alhamdulilah...🤗😊..terima kasih tuanpuan membeli child seat koopers

Alhamdulilah...🤗😊..terima kasih tuanpuan membeli child seat koopers zumba...😍seronok si manja tuanpuan dapat child seat baru..hihihi..jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #butiktateh #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #customerappreciation #customerhappy #anaimanshare #momeya #siswanieberkata

Share 3 0
tatehgombak. jemput datang mommies daddies .
kami ada barang promo untuk toycar dan

jemput datang mommies daddies . kami ada barang promo untuk toycar dan juga otomo stroller🥰. menarik sangat🤗. . cepat grab di butik kami di @tatehgombak 😍 . . #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #tateh #butiktatehgombak #momandbabyboutique #promotoycar #promootomostroller #anaimanshare

Share 7 0
tatehgombak. yeahhh !!!hai mommies and daddies🤗 
bottle tommee tippee dah restock

yeahhh !!!hai mommies and daddies🤗 bottle tommee tippee dah restock tau😍 . pelbagai pilihan ada di butik kami 🥰. . jemput datang ke butik kami di @tatehgombak 😊. . . #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #butiktatehgombak #momandbabyboutique #tommeetippee #tommeetippeebottles #momeya

Share 4 0
tatehwangsamaju. Alhamdulillah Terima Kasih Puan kerana memilih @tatehwangsamaju sebaga

Alhamdulillah Terima Kasih Puan kerana memilih @tatehwangsamaju sebagai destinasi membeli keperluan si manja !! Puan ni beli koopers lavolta untuk si manja 🤗Mommy,daddy at luar sana tuh tunggu apalagi ?? Jom dapatkan carseat seperti si manja di atas 🤩 Ada bermacam jenis carseat tau mommy !! Seperti KOOPERS PAGO, KOOPERS LAMBADA, KOOPERS LAVOLTA dan OTOMO !!! Hah ! Mommy jom bawak DADDY ke @tatehwangsamaju SEKARANG !! Keperluan SIMANJA dan keperluan MOMMY pon ada .. Tak payah pergi jauh jauh dahh😊 No.12A Lorong Dataran Wangsa Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur ☎️034141919 ⏰10a.m-10p.m @tatehwangsamaju 🔍 #tatehwangsamaju #tatehmalaysia #tatehoulet #tatehibudananak #tatehmalaysia #toys #setberpantang #garlicbalm #pureen #carseatlavolta #carseatlambada #carseatlimbo #kooperscarseat #arratatehwm

Share 2 0
tatehwangsamaju. Alhamdulillah Terima Kasih Puan kerana memilih @tatehwangsamaju sebaga

Alhamdulillah Terima Kasih Puan kerana memilih @tatehwangsamaju sebagai destinasi membeli keperluan si manja !! Puan ni beli koopers pago untuk si manja 🤗Mommy,daddy at luar sana tuh tunggu apalagi ?? Jom dapatkan carseat seperti si manja di atas 🤩 Ada bermacam jenis carseat tau mommy !! Seperti KOOPERS PAGO, KOOPERS LAMBADA, KOOPERS LAVOLTA dan OTOMO !!! Hah ! Mommy jom bawak DADDY ke @tatehwangsamaju SEKARANG !! Keperluan SIMANJA dan keperluan MOMMY pon ada .. Tak payah pergi jauh jauh dahh😊 No.12A Lorong Dataran Wangsa Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur ☎️034141919 ⏰10a.m-10p.m @tatehwangsamaju 🔍 #tatehwangsamaju #tatehmalaysia #tatehoulet #tatehibudananak #tatehmalaysia #toys #setberpantang #garlicbalm #pureen #carseatlavolta #carseatlambada #carseatlimbo #kooperscarseat #arratatehwm

Share 1 0
tatehwangsamaju. Alhamdulillah Terima Kasih Puan kerana memilih @tatehwangsamaju sebaga

Alhamdulillah Terima Kasih Puan kerana memilih @tatehwangsamaju sebagai destinasi membeli keperluan si manja !! Puan ni beli koopers pago untuk si manja 🤗Mommy,daddy at luar sana tuh tunggu apalagi ?? Jom dapatkan carseat seperti si manja di atas 🤩 Ada bermacam jenis carseat tau mommy !! Seperti KOOPERS PAGO, KOOPERS LAMBADA, KOOPERS LAVOLTA dan OTOMO !!! Hah ! Mommy jom bawak DADDY ke @tatehwangsamaju SEKARANG !! Keperluan SIMANJA dan keperluan MOMMY pon ada .. Tak payah pergi jauh jauh dahh😊 No.12A Lorong Dataran Wangsa Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur ☎️034141919 ⏰10a.m-10p.m @tatehwangsamaju 🔍 #tatehwangsamaju #tatehmalaysia #tatehoulet #tatehibudananak #tatehmalaysia #toys #setberpantang #garlicbalm #pureen #carseatlavolta #carseatlambada #carseatlimbo #kooperscarseat #arratatehwm

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Yeay! Alhamdulillah terima kasih tuan puan datang ke butik kami grab k

Yeay! Alhamdulillah terima kasih tuan puan datang ke butik kami grab koopers co rider ni . Seronok si kecil ada mainan baru 😆😁 . . Terima kasih ye jemput dtg lagi 🌹✨ . #tatehoulet #tatehgombak #butikmomandbaby #customerhappy #customerappreciation #kooperscorider #msdilatalk

Share 7 0
tatehgombak. MAM Heat Sensitive Spoons & Cover ✨
.
‼️Heat Sensitive Tips - Change c

MAM Heat Sensitive Spoons & Cover ✨ . ‼️Heat Sensitive Tips - Change colour if food is too hot / soft and gentle on palate and gums . . ‼️ Non - Slip Zones - For a comfortable and secure grip . . ‼️ Mam design 2 steps to independent eating with a spoon . . 1- Long spoon - easily reaches the bottom of deeper glasses . 2- Short - designed for baby’s small hands, ideal for holding on their own . . ‼️ Two compartments keep clean and used spoons hygienically ‼️ . #tatehoulet #tatehgombak #butikmomandbaby #tatehmalaysia #mamspoons

Share 1 0
tatehgombak. Barra Gel by NR .😊
.
Sireh terkenal dengan ciri penyucian dan pembers

Barra Gel by NR .😊 . Sireh terkenal dengan ciri penyucian dan pembersihan . Gabungan bersama estrak tumbuhan herba terpilih yang lain menjadikan formula yang diperkaya ini baik untuk memelihara kelembapan serta memberi kelegaan sepanjang hari . Pembersih harian peribadi untuk kegunaan seisi keluarga . Pembersih yang menyegarkan semasa & selepas haid & semasa hamil 😉🧡 . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #barragel

Share 1 0
tatehgombak. Alahai cute nya semua sepit rambut design baru by elise headband ni, m

Alahai cute nya semua sepit rambut design baru by elise headband ni, mesti rambang mata nak pilih 😍 . . Harga pun rm13.90 je mommies dapat 3 jenis design lagii 😁 . Jemput datang ke butik @tatehgombak . #tatehoulet #tatehgombak #butikmomandbaby #eliseheadband

Share 1 0
tatehgombak. Alhamdulilah...🙂😁😍terima kasih puan membeli koopers danza di butik

Alhamdulilah...🙂😁😍terima kasih puan membeli koopers danza di butik @tatehgombak ...jemput ke butik @tatehgombak ..💛😍🌸 . #butiktatehgombak #butiktateh #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #koopersmalaysia #siswanieberkata

Share 2 0
tatehgombak. Yeayy Alhamdulillah terima kasih puan grab koopers co rider . Happy ad

Yeayy Alhamdulillah terima kasih puan grab koopers co rider . Happy adik dapat mainan baru 😁 . . Terima kasih puan jemput dtg lagi 💜 . ‼️Harga Koopers Co rider ni RM399 tau sesuai dari 6-15kg setahun warranty ‼️ . . #tatehoulet #tatehgombak #customerhappy #customerappreciation #kooperscorider #msdilatalk

Share 2 0
tatehkualaterengganu. ✨BABY LOTION TOK SYED✨ -Sangat sesuai untuk bayi yang mempunyai masala

✨BABY LOTION TOK SYED✨ -Sangat sesuai untuk bayi yang mempunyai masalah kulit kering. -Melembutkan kulit selembut kulit bayi. -Juga sesuai untuk orang dewasa. -Sesuai disapu selepas mandi. . Jom grab sekarang di @tatehkualaterengganu sekarang!!😙 . #tatehPanjiCurve #tatehoulet #tatehterengganu #tatehmalaysia

Share 2 0
tatehgombak. haii mommies mommies . EARTH BEBE washcloth 8pack kini di butik kami �

haii mommies mommies . EARTH BEBE washcloth 8pack kini di butik kami 🤗. . mudah untuk dibawa ke mana sahaja😍. . jemput datang ke butik kami di @tatehgombak 💕💕. . #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #butiktatehgombak #momandbabyboutique #earthbebe #momeya

Share 1 0
tatehgombak. selamat petang mommies and daddies...🤩😍..nak bagi tahu dekat mommies

selamat petang mommies and daddies...🤩😍..nak bagi tahu dekat mommies and daddies ada beg baru zebra 💕. cantik dan selesa di bawa ke mana mana❤️. . jemput datang ke butik kami di @tatehgombak . . #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #momandbabyboutique #begzebra #siswaniberkata

Share 3 4
tatehgombak. wahh alhamdulillah 😍
terima kasih tuan puan kerana memilih butik kami

wahh alhamdulillah 😍 terima kasih tuan puan kerana memilih butik kami sebagai destinasi untuk barangan sikecil 💕💕. . seronok simanja dapat otomo walker dan baby walker 🤗 .. makin jauh la nanti baby berjalan🤩 . . jemput datang lagi tuan puan ke butik kami di @tatehgombak . . #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #tateh #butiktatehgombak #momandbabyboutique #otomowalker #babywalker

Share 9 1