(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehampang. Fisher price portable rocker .
▶Colorful, textured butterfly with ratt

Fisher price portable rocker . ▶Colorful, textured butterfly with rattle ▶Two position recline seat ▶Calming vibrations soothe baby ▶Easily converts to a toddler rocker #tatehoulet #rocker #tatehdihatiku #toddler #tatehmalaysia #portablerocker

Share 4 0
tatehgombak. ❤🤗Mom's Therapy Oil.
.
❤Digunakan untuk melindungi kulit yang.
.
❤ker

❤🤗Mom's Therapy Oil. . ❤Digunakan untuk melindungi kulit yang. . ❤kering terutama ketika mengandung. . ❤Menanggalkan kesan solekan. . ❤Juga Digunakan pada rambut dan kulit. . ❤Mengekalkan kelembapan kulit. . 😘😘😘😘😘 ❤❤❤❤❤ . #tatehgombak #tatehmalaysia #tatehdihati #tatehoulet #tatehmom'stherapyoil #tateh #anaimanshare

Share 0 0

Alhamdulillah Terima Kasih Puan kerana kongsi gambar Si manja duduk dalam carseat Koopers Lambada 🥰 🤗Mommy,daddy at luar sana tuh tunggu apalagi ?? Jom dapatkan carseat seperti si manja di atas 🤩 Ada bermacam jenis carseat tau mommy !! Seperti KOOPERS PAGO, KOOPERS LAMBADA, KOOPERS LAVOLTA dan OTOMO !!! Hah ! Mommy jom bawak DADDY ke @tatehwangsamaju SEKARANG !! Keperluan SIMANJA dan keperluan MOMMY pon ada .. Tak payah pergi jauh jauh dahh😊 No.12A Lorong Dataran Wangsa Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur ☎️034141919 ⏰10a.m-10p.m @tatehwangsamaju 🔍 #tatehwangsamaju #tatehmalaysia #tatehoulet #tatehibudananak #tatehmalaysia #toys #setberpantang #garlicbalm #pureen #carseatlavolta #carseatlambada #carseatlimbo #kooperscarseat

Share 7 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehgombak. Momma Pregolact 🤱🏻
.
Momma Pregolact dengan Activ-4plus adalah sesua

Momma Pregolact 🤱🏻 . Momma Pregolact dengan Activ-4plus adalah sesuai untuk ibu menyusu yang ingin meningkatkan kuantiti susu badan , menambahkan kepekatan susu badan pada masa yang sama menjaga kecantikan , kesihatan , tenaga ekstra & pembesaran bayi yang sihat 👶🏻 . . 🌹 Bertindak sebagai milk booster . 🌹 meningkatkan kualiti dan memekatkan susu badan . 🌹baik untuk perkembangan otak bayi . 🌹membantu meningkatkan imunisasi bayi . . Jom visit @tatehgombak . Ada dua perisa tau vanilla dan chocolate 😇 . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #milkbooster #mommapregolact

Share 2 0

Hello peminat Baby Sado ! Baby Sado sudah restock, emm sedapnya! 🤤😍 mari datang ke Tateh Wangsa Maju! 💕 No.12A Lorong Dataran Wangsa Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur ☎️034141919 ⏰10a.m-10p.m @tatehwangsamaju 🔍 #tatehwangsamaju #tatehmalaysia #tatehoulet #tatehibudananak #tatehmalaysia

Share 2 0
tatehgombak. Hello 😉
.
Yay babylicious dah restock ye mommies sesuai untuk 6 bulan

Hello 😉 . Yay babylicious dah restock ye mommies sesuai untuk 6 bulan ke atas 😄🧡🧡🧡 . . Dapatkan sementara stock masih ada 💛😋 . . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #babylicious #babyfood

Share 2 0
tatehampang. 😍Masa untuk snek😍
.
Snek yang senang dibawa dan mudah dihadam.
//
Jo

😍Masa untuk snek😍 . Snek yang senang dibawa dan mudah dihadam. // Jom semua dapatkan snek untuk minum petang si comel sekarang sebelum kehabisan stok.😊 // #tatehoulet #snack #tatehdihatiku #makananbayi #tatehmalaysia #applemonkey #tatehampang #viral

Share 0 0
tatehkualaterengganu. Perkara penting yg perlu mommy and daddy tahu sebelum beli carseat utk

Perkara penting yg perlu mommy and daddy tahu sebelum beli carseat utk si comey anda🤗 . #tatehpanjicurve #tatehterengganu #tatehoulet #tatehmalaysia #miros #cpsm #ece #carseat #carseatsafety

Share 0 0
malaysiasaveourfuture. Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint

Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint System (CRS) atau kerusi keselamatan kanak-kanak ketika berada di dalam kenderaan. • Follow @malaysiasaveourfuture to get more info #Repost @tatehgombak • • • • • • Alhamdulilah...🤗😊..terima kasih tuanpuan membeli child seat koopers zumba...😍seronok si manja tuanpuan dapat child seat baru..hihihi..jemput ke butik @tatehgombak . #butiktatehgombak #butiktateh #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture #customerappreciation #customerhappy #anaimanshare #momeya #siswanieberkata

Share 3 0
malaysiasaveourfuture. Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint

Dapatkan info menarik mengenai kepentingan penggunaan Child Restraint System (CRS) atau kerusi keselamatan kanak-kanak ketika berada di dalam kenderaan. • Follow @malaysiasaveourfuture to get more info #Repost @tatehgombak • • • • • • Yay! Alhamdulillah terima kasih tuan puan datang ke butik grab koopers pago untuk dijadikan sebagai hadiah . Baby Girl pulak tu 👶🏻 . . Moga dipermudahkan urusan . Terima kasih jemput dtg lagi ✨ . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #customerhappy #customerappreciation #kooperspago #malaysiabuckleup #malaysiasaveourfuture

Share 3 0
malaysiasaveourfuture. Follow @malaysiasaveourfuture to get more info

#Repost @tatehgombak
•

Follow @malaysiasaveourfuture to get more info #Repost @tatehgombak • • • • • • Yeay! Alhamdulillah terima kasih puan kerana menjadikan butik kami sebagai destinasi pilihan puan grab koopers isofix lavani 😄 . . . Koopers isofix lavani ni sesuai dari 9kg-36kg . 6 tahun warranty 😉tengah promo haa rm599 😄😉 . Moga dipermudahkan urusan . Jemput dtg lagi ye 🥰 . #customerappreciation #customerhappy #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #kooperslavani #malaysiasaveourfuture #malaysiabuckleup

Share 3 0
tatehampang. Mommies harini last day  Karnival Ibu Mengandung  jangan lupa datang k

Mommies harini last day Karnival Ibu Mengandung jangan lupa datang ke Tateh Ampang untuk dapatkan keperluan ibu dan bayi 😊😉 . . . #tatehampang #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #karnivalibumengandung

Share 0 0
tatehampang. Mommies harini last day  Karnival Ibu Mengandung  jangan lupa datang k

Mommies harini last day Karnival Ibu Mengandung jangan lupa datang ke Tateh Ampang untuk dapatkan keperluan ibu dan bayi 😊😉 . . . #tatehampang #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #karnivalibumengandung

Share 0 0
tatehampang. Mommies harini last day  Karnival Ibu Mengandung  jangan lupa datang k

Mommies harini last day Karnival Ibu Mengandung jangan lupa datang ke Tateh Ampang untuk dapatkan keperluan ibu dan bayi 😊😉 . . . #tatehampang #tatehoulet #tatehmalaysia #tatehdihatiku #karnivalibumengandung

Share 0 0

Alhamdulillah Terima Kasih Tuan dan Puan kerana memilih @tatehwangsamaju sebagai destinasi membeli keperluan si manja !! Puan ni beli koopers Lambada untuk si manja 🤗Mommy,daddy at luar sana tuh tunggu apalagi ?? Jom dapatkan carseat seperti si manja di atas 🤩 Ada bermacam jenis carseat tau mommy !! Seperti KOOPERS PAGO, KOOPERS LAMBADA, KOOPERS LAVOLTA dan OTOMO !!! Hah ! Mommy jom bawak DADDY ke @tatehwangsamaju SEKARANG !! Keperluan SIMANJA dan keperluan MOMMY pon ada .. Tak payah pergi jauh jauh dahh😊 No.12A Lorong Dataran Wangsa Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur ☎️034141919 ⏰10a.m-10p.m @tatehwangsamaju 🔍 #tatehwangsamaju #tatehmalaysia #tatehoulet #tatehibudananak #tatehmalaysia #toys #setberpantang #garlicbalm #pureen #carseatlavolta #carseatlambada #carseatlimbo #kooperscarseat

Share 8 1
tatehampang. ❗❗Annoucement moms and dads ❗❗ .
.
.

Youha food processor available a

❗❗Annoucement moms and dads ❗❗ . . . Youha food processor available at our store. Grab it now 😉 . . #tatehdihatiku #tatehoulet #tatehampang #tatehmalaysia #babyfood #foodprocessor

Share 0 2
tatehampang. ❗❗Annoucement moms and dads ❗❗ .
.
.

Autumnz food processor available

❗❗Annoucement moms and dads ❗❗ . . . Autumnz food processor available at our store. Grab it now 😉 . . #tatehdihatiku #tatehoulet #tatehampang #tatehmalaysia #babyfood #foodprocessor

Share 3 2
tatehgombak. Hello Semua 💙💙💙 Assalamuaalaikum dan selamat petang🥰 .
.
Sempena K

Hello Semua 💙💙💙 Assalamuaalaikum dan selamat petang🥰 . . Sempena Karnival Ibu Mengandung yang bermula dari 17-27 Oct ini . Pelbagai barangan keperluan ibu dan bayi ada promosi tauu . Mommies yang bakal melahirkan atau nak survey barangan berpantang pun bolehh . Do come and visit us 🥰🥰🥰. . Butik Tateh Gombak Dibuka Seperti Biasa ye Dari 10am-10pm . Setiap Hari Dibuka . Sebarang pertanyaan boleh dm atau pm kami ❤️👯‍♂️ . . #butiktatehgombak #tatehgombak #tatehoulet #tatehmalaysia #KIM2019 #karnivalibumengandung

Share 5 0
tatehampang. 🔸Autumnz Breastmilk Storage🔸
//
🌼Features
🎓Perfect for safe and ex

🔸Autumnz Breastmilk Storage🔸 // 🌼Features 🎓Perfect for safe and extended freezer storage. 🎓European standard 🎓BPA Free 🎓Double walled to preserve nutrients effectively 🎓Thick laminate to prevent ink leeching 🎓DOUBLE zipper top to prevent leakage 🎓No-spill self-standing bottom. // 🔍Do not microwave or boil the storage bag and breast milk. #tatehdihatiku #autumnz #tatehoulet #susu #tatehdelivery #milk #tatehampang #milkstorage

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tatehampang. 😍Masa untuk snek😍
.
Snek yang senang dibawa dan mudah dihadam.
//
Jo

😍Masa untuk snek😍 . Snek yang senang dibawa dan mudah dihadam. // Jom semua dapatkan snek untuk minum petang si comel sekarang sebelum kehabisan stok.😊 // #tatehoulet #snack #tatehdihatiku #makananbayi #tatehmalaysia #applemonkey #tatehampang #viral

Share 0 0
tatehgombak. Joielle Baby Cream Vco 🥥🥥 .
.
Berkhasiat untuk melembapkan kulit bab

Joielle Baby Cream Vco 🥥🥥 . . Berkhasiat untuk melembapkan kulit baby! . ✔Mengurangkan bekas luka ✔Mengurangkan panau ✔Ruam susu ✔Ruam lampin ✔Ruam panas PALING BEST! HILANGKAN STRETCH MARK! Ibu dan anak pun boleh guna 🤗 . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #babycream #vco

Share 1 0
tatehgombak. 🐰🐰iBaby Baby  Electronic Cradle Spring Cot (Buaian Bayi Elektrik) -

🐰🐰iBaby Baby Electronic Cradle Spring Cot (Buaian Bayi Elektrik) - 1 YEAR WARRANTY . 🐰Design for most type of baby cradle. . 🐰Safe and easy to operate. . 🐰Provides a good night sleeps to baby. . 🐰Can adjust the speed of the movement. . 🐰SIRIM Certified . Recommended Springs quantity versus the baby's weight: . - 2pcs = for baby weight between 2-4kg . - 3pcs = for baby weight between 4-6kg . - 4pcs = for baby weight between 6-8kg . - 5pcs = for baby weight between 8-10kg . - 6pcs = for baby weight between 10-12kg . - 7pcs = for baby weight between 12-16kg . ** Warranty 1 year from manufacturer . 🐰🐰🐰 ❤❤❤ . #tatehgombak #tatehoulet #ibabycradle #tatehmalaysia #buaianelektrik #anaimanshare

Share 2 0
tatehampang. Salam ceria semua. Jemput datang ke tateh ampang. Kami beroperasi sepe

Salam ceria semua. Jemput datang ke tateh ampang. Kami beroperasi seperti biasa 10am-10pm😊 . #tatehoulet #tatehdihatiku #buka #tatehampang #bayi #butikbayi

Share 1 0
tatehampang. Fisher price portable rocker .
▶Colorful, textured butterfly with ratt

Fisher price portable rocker . ▶Colorful, textured butterfly with rattle ▶Two position recline seat ▶Calming vibrations soothe baby ▶Easily converts to a toddler rocker #tatehoulet #rocker #tatehdihatiku #toddler #tatehmalaysia #portablerocker

Share 5 0
tatehampang. Tugeda ideal
.
➡Newborn-24bulan
➡Berat : newborn 3.5kg - 18bulan
➡Peng

Tugeda ideal . ➡Newborn-24bulan ➡Berat : newborn 3.5kg - 18bulan ➡Penggendong bayi yang mempunyai 'soft structured carrier' ➡Mesra kulit bayi . #tateh #tugeda #tatehoulet #babycarrier #tatehdihatiku #tugedaideal #tatehmalaysia #baby #tatehtateh #que

Share 1 0
tatehampang. Wetty Mini Wipes
.
✅Senang dibawa kemana-mana sahaja
✅Mempunyai pelbag

Wetty Mini Wipes . ✅Senang dibawa kemana-mana sahaja ✅Mempunyai pelbagai cokour ✅Fragrance free . #tateh #miniwipes #tatehdihatiku #wettissue #tatehoulet #wetty #tatehmalaysia

Share 0 0
tatehgombak. Hello semua 💖
.
Youha BabyCook Food Processor 🍅🍊🍐🍎🥦🥕🥬
. . ✅ Pr

Hello semua 💖 . Youha BabyCook Food Processor 🍅🍊🍐🍎🥦🥕🥬 . . ✅ Practical - Versatile 2-in1 appliance that steams and blends food, preserving the natural nutrients to create healthy and tasty dishes . ✅ Easy to use - one dial controls all functions making it simple to use Ideal for all food types - suitable for fruits, vegetables, meat, poultry, fish, etc . ✅ Value for money - help parents give their children nutritious homemade meals while offering savings of time and money on meal preparation . ✅ Durable & safe - comes with BPA Free Processing Bowl . ✅Graduated measuring bowl - Easy to measure quantity of water to pour into tank. . ✅ Removable lid - Easy to clean . #tatehoulet #tatehgombak #tatehmalaysia #butikmomandbaby #youhababyfoodmaker

Share 2 0
tatehampang. Hello mumies and daddies...banyak kelbihan  baby cream ni tau...bukan

Hello mumies and daddies...banyak kelbihan baby cream ni tau...bukan tu saja dari bahan bahan yang baik untuk kesihatan.. jom dapatkan di tateh ampang kami buaka setiap hari dari pukul 10am hingga 10pm #tateh #tatehdihatiku #tatehampang #tatehtateh #tatehoulet #tateh

Share 0 0