(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
nuyutraveltours. 🎉🎊 OPEN BOOKING 🎊🎉 📆 Travel date : 1 March 2020 - October 2020 ➖➖

🎉🎊 OPEN BOOKING 🎊🎉 📆 Travel date : 1 March 2020 - October 2020 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ‼ FROM RM330 PER PAX ‼ ⚠Price depends on travel date, type of room & room sharing⚠ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ package includes : ✅ 2 ways ferry tiket (marang jetty-pulau-marang jetty) ✅ 2xbreakfast,2xlunch,2xdinner ✅ 2xsnorkeling trips with gears ✅2 nights stay at kapas coral (aircond room ) Seat limited ! 💥 Kalau taknak, jangan tekan link ni.. wasap.my/60136825986 wasap.my/60133850866 https://wa.me/60198595986 Jangan menyesal kalau dah PM 😆 #pulaukapas #kapascoralbeachresort #kapasisland #visitterengganu #malaysiaisland #pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejtravelterbaik #pakejtravelmalaysia #travelpackage #backpackers #pakejpelancongan #pelanconganmurah #mirafilzah #hanbyul #gegarvaganza #mentormilenia #mentormilenia2019 #duckscarves #alisaaiyah #yusufiskandar

Share 6 0
bynurul_kikin. Pleated Ironless Jubah Dress With Sash

RM73sm/RM77ss (include postage

Pleated Ironless Jubah Dress With Sash RM73sm/RM77ss (include postage) Measurement: Size S: Length: 140cm Bust: 90cm Shoulder: 37cm Sleeve: 59cm  Size M: Length: 141cm Bust: 96cm Shoulder: 38.5cm Sleeve: 59.5cm  Size L: Length: 142cm Bust: 102cm Shoulder: 40cm Sleeve: 60cm  Size XL: Length: 143cm Bust: 108cm Shoulder: 41.5cm Sleeve: 60.5cm  Size 2XL: Length: 144cm Bust: 114cm Shoulder: 44cm Sleeve: 61cm Material: Premium Pleated Polyblend With Silk Inner Lining (Stretchable) Description: Keyhole button opening on back Utk order, bole trus wassap 013-4045056. #jubahmurahgiler #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahbridesmaid #jubahdress #mfmirafilzah #jubahpurple #jubahmaroon #neelofa #dinnerdress #jubahekslusif #jubahblink #jubahnursing #yusufiskandar #jubahborong #jubahplussize #dressmaroon #bajubridesmaid #meletop #parodimeletop #jubahplussize #terbaikdariku #fattahanas #jubahpleated #setelahkudimiliki #jubahdinner #pusaka #lelakimuyangdulu #pesanpadahati #demirindumu #pleatedjubah

Share 2 0
anisalisha.co. 🌸 RM29 FREE SHIPPING! - kids tshirt🌿 (2PCS RM39 FREE SHIPPING)
.
👼

🌸 RM29 FREE SHIPPING! - kids tshirt🌿 (2PCS RM39 FREE SHIPPING) . 👼 SIZE : 1-2Y | 2-3Y | 3-4Y | 4-5Y | 5-6Y . 🌸Material : Cotton plus velvet . 🌵BUY 2 LESS RM10 🌵BUY 3 LESS RM15 . 🌸PRE ORDER ETA 10-14 DAYS (Working Days)🍂 . ⚠️BUY ANY DESIGN FROM CATALOG AT #HEYANISALISHA COME AND GRAB MORE DISCOUNTS❤️ ___________________ . 👉Click #HEYANISALISHA for more cute design. 💋 _________ 📱 DM/WHATSAPP ➡ +60108931044 _________ #sayajual #sayajualmurah #babydress #babydressmurah #bajubudak #kidsclothing #babyclothing #aaisyahdhiarana #laraalana #dressakikahbaby #dressbabymurah #romperstutumurah #rompersmurahmalaysia #sayajualprelovedmalaysia #yusufiskandar #babyfashion #kidsfashion #justbaby #littlefashion #toddlerfashion #KIDSOOTD #KIDSFASHION #kidsdressmalaysia #dressbudakmalaysia #dressbudakperempuan

Share 13 0
nuyutraveltours. KRABI🇳🇱
.
🔵4H3M KRABI FROM KL SENTRAL
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
RM49

KRABI🇳🇱 . 🔵4H3M KRABI FROM KL SENTRAL . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ RM499 : DEWASA (2/3 ORG SEBILIK) RM589 : DEWASA (1 ORG SEBILIK) RM479 : KANAK2 (5-11 THN) RM329 : KANAK2 (2-4 THN) RM150 : BAYI (0-2 THN) ‼️Harga yang dinyatakan adalah utk per kepala‼️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . PAKEJ TERMASUK: ✅ Bas KL Sentral-PADANG BESAR-KL Sentral ✅ Bas PADANG BESAR-KRABI-PADANG BESAR ✅ Penginapan di Thai hotel atau setaraf ✅ 4 Island Hopping - Poda Island, Tub Island, Chicken Island & Railey Beach ✅ Snorkeling ✅ 1x Lunch & drinking water semasa Island Hopping ✅ Krabi city tour  Black Crab  Nok Awk  Krabi nightmarket  Gastropod Shell Fossil  Elephant Trekking  Emerald pool  Shell Fossil  Seven Heaven ✅ Hatyai visit - Floating Market Hatyai . . PAKEJ TIDAK TERMASUK: ❌ Makan danminum (Anggaran 100-200 bath SEKALIMAKAN) ❌ Entrance fee:  Elephant Trekking - 500thb  Emerald pool - 200thb  National Park - 400thb ❌ Immigration fee - RM5 . TEMPAT MENARIK: 🌟 Nok Awk & Black Crab 🌟 Shell Fossil 🌟 Seven Heaven 🌟 Phranang Cave 🌟 Elephant Trekking 🌟 Night Market, Krabi 🌟 Aonang Walking Street 🌟 Floating Market, Hatyai 🌟 4 Island Hoping (Poda Island /Tub Island /Chicken Island /Railey Island . . Nk wasap hakak pon bolehhh📲👇👇 . wasap.my/60136825986 wasap.my/60133850866 https://wa.me/60198595986 . . ------------------------------------------------- . 📲Whatsapp : 013-3850866 📞Call : 09-8504837 📩Email : nuyu.traveltours@yahoo.com 📷Instagram : nuyutraveltours 👍FB Page : Pulau Redang Budget Package. #krabimurah #pakejmelancongmurah #pakejtravel #jommelancong #bercuti #pakejmurah #pakejbajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pulauredangbudgetpackage #pulauperhentianbudgetpackage #pulauperhentianpackage #pulaukapasbudgetpackage #backpakers #travelbajet #tripbajetmurah #mirafilzah #yusufiskandar #mentormelinia #gegarvaganza #visitmalaysia #cuticuti #jomtravel #cuticutibajet #pakejmelancingbajet #pakejmelancongmurah

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ceklawaoriginal. TIPUU laa kalau tak maluu jika ketiakk, leherr dan celah ehem2 tu gela

TIPUU laa kalau tak maluu jika ketiakk, leherr dan celah ehem2 tu gelap berdaki 😢 Mesti ada kawan yg ada masalah ni kan, cer tagged dia tengok, hehe. Yang bestnya, Cek Lawa ni pakai seminggu dah bersih, husben pun puji celah ehem2 dah cerah. Kalau peluh pun wangi je, kulit pun jadi licin. Kelebihan: 👉mudah dipakai 👉dah tak perlu pakai deodarant 👉wangi dan bebas bahan kimia bahaya 👉berkesan seawal 7 hari mencerahkan bahagian celah lipatan tubuh yg berdaki 👉kulit jadi licin jerr Tungu apa lagi, terus wasap dgn tekan link di bawah atau dm inbox http://wasap.my/601124012317 http://wasap.my/601124012317 http://wasap.my/601124012317 #ceklawa #kulitputih #krimpemutih #ketiakputih #kasutmurah #fattahamin #fazura #jannanick #neelofa #noradanish #jozan #aisyahdhiarana #yusufiskandar #laraalana #rozitachewan #rcw #ctdk #slimmingproduct #doorgift #doorgiftkahwin #kahwin #hantarankahwin #paidreview #bajubaby #bajubudak #bundlemurahmalaysia #handbagmurah #alifsyukriterlajaklaris

Share 0 0
laundryatukkajang. .
Siakap 3 Rasa. Suka tak?
.
Siakap, kalau tak gulai, 3 rasa. Tu je 😀

. Siakap 3 Rasa. Suka tak? . Siakap, kalau tak gulai, 3 rasa. Tu je 😀😀. Tersilap beli daun sup tabur atas, patutnya daun ketumbar baru gu. Paling suka part ratah tulang 😬😬 Siakap 3 rasa Ikan siakap seekor dilumur garam, tepung jagung dan serbuk kunyit, goreng garing dan ketepikan Bahan sos Bawang putih tumbuk Bawang merah hiris Halia hiris halus Cili blend Sos tiram Sos cili Sos ikan Gula Garam Cili padi Aji (option) Air asam jawa Tomato potong dadu Nenas potong dadu Timun potong dadu Carrot potong dadu Bawang besar hiris kasar Cili besar merah dan hijau Daun salad untuk hiasa Daun ketumbar/daun sup dihiris Tumis bawang bawangan hingga naik bau, masukkan cili blend, sos tiram, sos cili, soa ikan, air asam jawa dan gula,masak hingga pecah minyak. Dah pecah minyak, masukkan sayuran, kalau nak berkuah sikit, masukkan air, perasakan dengan garam dan aji. Dah rasa ok semua, siram atas ikan tadi. Lapikkan ikan atas salad sebelum siram kuah. Pastu taburkan daun sup/ketumbar. . #washawayyourworries #everydayislaundryday #dirtyclothnomore #laundrykajang #alhamdulillah #laundrysoeasynow #laundrymurah #laundry24hourskajang #bangi #dobilayandiri #dobilayandiri24jam #resepimudah #sweetdreams #mirafilzah #benamir #alisaaaisyah #yusufiskandar #adhwardell #benamira #rizmansuraya #dobilayandirisemenyih #servislipatbajukajang #servislipatkainkajang #dobilayandirikajang #kajang #gegarvaganza2019 .

Share 8 0
babyandbliss.hq. .
Stock tilam kekabu untuk Baby Snuggle Nest dah masuk! Panas-panas ni

. Stock tilam kekabu untuk Baby Snuggle Nest dah masuk! Panas-panas ni, mommy yang nak beli haritu stock habis, hAAA! Cecepat order stock available NOW! Stock tilam fiber pun ada lagi tapi terhad. Siapa cepat dia dapat, if habis, nak tunggu restock lama sikit ye mommy! . FOR ORDER: 📲 Click whatsapp link on profile bio above . #babyshopmalaysia #babysnuggler #snuggleme #tilambaby #babynest #bolster #nursingpillow #maternitypillow #babypillow #babystroller #vscocam #sales #promotion #babylounger #yusufiskandar #babypillow #contest #giveaway #babyandbliss #babykiko #dripers #babyessentialoil #snuggler #tilamkekabu #tilambaby #fiber #kekabu #babyblanket #babyboat #1010sale #1111sale #1212sale

Share 3 0
nuyutraveltours. Ada yang pernah sampai resort ni tak❓
Sis tengok cantik sangat resort

Ada yang pernah sampai resort ni tak❓ Sis tengok cantik sangat resort ni..Bilik pun nampak macam exclusive kan..Siap ada kolam renang lagi😅Bawa anak2 bes ni boleh mandi kolam . Jom kita tinjau2 skit resort 📍Coral Redang Island Resort . . #redangisland #pakejtravel #jommelancong #bercuti #pakejmurah #pakejbajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pulauredangbudgetpackage #pulauperhentianbudgetpackage #pulauperhentianpackage #pulaukapasbudgetpackage #backpakers #travelbajet #tripbajetmurah #mirafilzah #yusufiskandar #mentormelinia #gegarvaganza #visitmalaysia #cuticuti #jomtravel #cuticutibajet #pakejmelancingbajet #pakejmelancongmurah

Share 6 0
fsbabylove. YEAR END SALES❗❗ RM19❗ RM19❗
.
. ✅Dengan syarat \" GRAB SEKURANGNYA SEH

YEAR END SALES❗❗ RM19❗ RM19❗ . . ✅Dengan syarat " GRAB SEKURANGNYA SEHELAI NEW DESIGN LONG @ SHORT SLEEPSUIT BERNILAI RM31/RM33 😗😘😘 . A) HARGA LS SLEEPSUIT KOD A RM33 B) HARGA SS SLEEPSUIT KOD SSA RM31 . . ✅So, Moms ada option pilih A @ B sekurangnya SEHELAI, dan layak grab design bernilai RM19 untuk kod (1-83 sahaja) & tak kisah berapa helai pon tau dgn RM19😱😱 . . KOD TERSENARAI dalam YEAR END SALES RM19👇 . 📌 Sleepsuit Long Sleeves ( kod A1-A83) 📌 Sleepsuit Short Sleeves ( kod SSA1- SSA83) 📌 Romper - RA (kod RA1- RA83) 📌Chestysuit- CA 📌 Balletsuit - BA 📌Chesty Pants - CPA Tersangatlah murah mommy, RM19 JE SEHELAI ❗😫 . . . . #bajubabymalaysia #prelovebajubayi #jumpsuitbaby #bondsinspiredmalaysia #sleepsuitmurah #barangbabymalaysia #kidstalesmalaysia #inspiredbondsmalaysia #inspiredbondsreadystock #sleepsuitbayimalaysia #bondsmalaysiareadystock #bondsmalaysia #yusufiskandar #tinyclubmalaysia #aqeefanaqi #syerivsamheizy #jumpsuitbabycomel #barangbabycantikmalaysia #strollermalaysiamurah #yearendsale2019 #setelahkudimiliki

Share 5 1
nuyutraveltours. [ Dah boleh start menabung dari sekarang! 💰💰💰]
.
asal sebut Turkey

[ Dah boleh start menabung dari sekarang! 💰💰💰] . asal sebut Turkey je, korang mesti duk terbayang hot air balloon tu kann?? 🎈 Haaa nampak sgt korang belum cukup kenal lagi dengan tarikan2 yang ada di negara Turkey ni 😱😱😱 . okay spt yg korang lihat dalam gambar ni adalah di Pamukkale dan kolam yang cantik tu diberi nama 'Cotton Castle'. Kat dalam gambar tu sis ade selitkan info untuk uolsss 💫💫 . . . #turkey #cottoncastle #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #turkey #istanbul #konya #pamukalle #bursa #traveltoturkey #tripbajetistanbul #pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejtravelterbaik #pakejtravelmalaysia #travelpackage #mirafilzah #hanbyul #gegarvaganza #mentormilenia #mentormilenia2019 #duckscarves #alisaaiyah #yusufiskandar

Share 11 7
laundryatukkajang. .
😢😢,jangan la bila dah besar sombong dengan mak ayah. Macam2 dioran

. 😢😢,jangan la bila dah besar sombong dengan mak ayah. Macam2 diorang korbankan untuk kita masa kita kecik. Bergolok gadai nak beri kita pelajaran. Bila dah ada kerja besar, duduk di bandar, dah ada keluarga, rajin2la balik jenguk diorang. Diorang bukan nya nak duit kita sangat pun 😢😢😢😢 . #washawayyourworries #everydayislaundryday #dirtyclothnomore #laundrykajang #alhamdulillah #laundrysoeasynow #laundrymurah #laundry24hourskajang #bangi #dobilayandiri #dobilayandiri24jam #resepimudah #sweetdreams #mirafilzah #benamir #alisaaaisyah #yusufiskandar #adhwardell #benamira #rizmansuraya #dobilayandirisemenyih #servislipatbajukajang #servislipatkainkajang #dobilayandirikajang #kajang #gegarvaganza2019

Share 145 1
cowaybypiza. PENAPIS UDARA TUBA
RM142
.
PEMASANGAN SELURUH MALAYSIA
.
.
Pendaftaran

PENAPIS UDARA TUBA RM142 . PEMASANGAN SELURUH MALAYSIA . . Pendaftaran percuma Pemasangan percuma Penghantaran percuma Service percuma Tukar filter percuma Warranty 5 tahun . UNTUK DAFTAR ❎ Tak perlu payslip ❎ Tak perlu bank statement ❎ Tak perlu yuran pendaftaran . ✔Hanya 1 salinan i/c ✔Gambar kad debit (hadapan) . . 📲WHATSAPP 01123247073 . #coway #cowaymalaysia #daftarcoway #pasangcoway #penapisair #penapisaircoway #penapisudara #penapisudaracoway #penapisairmurah #cowaymurah #registercoway #laraalana #ctdk #neelofa #fattzura #yusufiskandar #agentcoway #melaka #murahmurah #sayajualmurah #bazarpaknil

Share 2 0

Penapis air INCEPTION RM184 . Coway inception merupakan penulen air pertama yg menggabungkan 2 fungsi dlm 1 produk penulen air iaitu menghasilkan air bersih yg mengandungi mineral dan air ion beralkali yg menyihatkan utk seisi keluarga . . Siapa yg perlu minum air beralkali ni? Anda yg mengalami 'hyperacidity' atau mengandungi acid yg tinggi dalam badan - pesakit gout, kencing manis,darah tinggi,kolestrol tinggi dan gastrik . . Cara pengambilan air beralkali: Air beralkali hanya boleh diminum 500ml hingga 1 litre saja sehari . ❌Air alkali tidak boleh diminum oleh kanak2 umur 4 tahun kebawah . ❌Pesakit buah pinggang tidak boleh minum air beralkali ini . . 📲WHATSAPP 01123247073 . PEMASANGAN SELURUH MALAYSIA . Pendaftaran percuma Pemasangan percuma Penghantaran percuma Service percuma Tukar filter percuma Warranty 5 tahun . UNTUK DAFTAR ❎ Tak perlu payslip ❎ Tak perlu bank statement ❎ Tak perlu yuran pendaftaran . ✔Hanya 1 salinan i/c ✔Gambar kad debit (hadapan) . #coway #cowaymalaysia #daftarcoway #pasangcoway #penapisair #penapisaircoway #penapisudara #penapisudaracoway #penapisairmurah #cowaymurah #registercoway #laraalana #ctdk #neelofa #fattzura #yusufiskandar #agentcoway #kuantan #murahmurah #sayajualmurah #bazaarpaknil6

Share 5 0

Baby girl dress for 0-3 years old. RM 28 only Pre-Order (10-14days) Available size : ✅70 cm ✅80 cm ✅100 cm ✅110 cm Material kain 💯 cotton. Ready to go dress. To order please whatsapp 0176508428

Share 13 3

Hi, pakaian kotor dalam bakul dah penuh ke tu? Jangan tangguh-tangguh sampai lupa takda baju esok ! Jom mendobi di laundryatuk, kajang(belakang hospital kajangje ) ! 17 mesin semuanya tersedia untuk mendapatkan hasil pakaian yang optimum. Ehem, sambil tunggu pakaian, jangan lupa scan qr code untuk mendapatkan laundrybag percuma okeh ! Kakbi dok tunggu ampa perabihkan beg nih. Dapat free buatpa ampa nak pi beli mahai kat luaq rm8.00 .Pakat amikla noh.. #washawayyourworries #everydayislaundryday #dirtyclothnomore #laundrykajang #alhamdulillah #laundrysoeasynow #laundrymurah #dobikajang #servislipatbaju #lipatbaju #dobilayandiri #laundry24hourskajang #kajang #kedaidobi #laundrykajang #alhamdulillah #happyichoose #syukurbuatkitabahagia #sweetdreams #mirafilzah #benamir #alisaaaisyah #yusufiskandar #adhwardell #benamira

Share 30 0
cowaybyara. Model Villaem
RM120 bulanan
.
Penapis air 4 suhu
Air suhu bilik
Air su

Model Villaem RM120 bulanan . Penapis air 4 suhu Air suhu bilik Air suam Air sejuk Air panas . PEMASANGAN SELURUH MALAYSIA . Pendaftaran percuma Pemasangan percuma Penghantaran percuma Service percuma (2 bulan sekali) Tukar filter percuma Warranty 5 tahun . . UNTUK DAFTAR ❎ Tak perlu payslip ❎ Tak perlu bank statement ❎ Tak perlu yuran pendaftaran . ✔Hanya 1 salinan i/c ✔Gambar kad debit (hadapan) . . 📲WHATSAPP 0183731944 . #coway #cowaymalaysia #daftarcoway #pasangcoway #penapisair #penapisaircoway #penapisudara #penapisudaracoway #penapisairmurah #cowaymurah #registercoway #laraalana #ctdk #neelofa #fattzura #yusufiskandar #agentcoway #cheras #kajang #ampang #kedah #melaka #seremban #putrajaya #perak #kuantan #murahmurah #sayajualmurah #bazarpaknil

Share 5 0
nf.kiosk. Nak bergaya? 
Tapi design selalu terhad.
.
.
Susah nak dapatkan yang l

Nak bergaya? Tapi design selalu terhad. . . Susah nak dapatkan yang labuh.?? Kini kita tampilkan design yang sangat awesome dan semakin dicari cari kerana menepati kehendak muslimah masa kini. . . Jom dapatkan blouse super awesome. Ootd dengan blouse trendy tapi labuh dan tidak ketat. . . Pilihan didepan mata! Jom dapatkan sekarang! 🤗 . . #niqabmalaysia #purdahmurah #purdahmalaysia #bajuplussize #produkkurusmurah #helizahelmi #haniszalikha #yusufiskandar #khimaraisyah #jakel #meletop #bigstage #mirafilzah #farahnabilah #abayacardiganmuslimah #blouseantikedut #zahirAH #aliffsyukri #blouseplussizemurah #blousewanita #ootdmalaysia #blousetrendy #blousetravel #blousesale #tunicdress #tunicplussizemurah #blousemuslimahmurah

Share 33 0

Risau nak buat loan dengan Dhia?Tkot ahlong atau scammer? Jangan risau sebab dhia ada ofis dhia sendiri.. Kalau ahlong dia tak ada ofis.. Dan dhia xd minta APA-APA bayaran pendahuluan sebab itu semua Scammer,sebab sekarang scammer tumbuh macam cendawan . Yang penting Maklumat abang-abang dan kakak-kakak semua dirahsiakan . Yang pasti pinjaman dengan Dhia banyak KEISTIMEWAN ✅ FREE gift Barangan SINGER ✅ Pinjaman dapat PENUH ✅Bayaran Fleksible ✔️ Bayaran boleh bincang Bole wasap Dhia 017-4443313 UNTUK AREA KL, SELANGOR, PERAK DAN N9 SHJ #nakcantik #trustedseller #demirindumu #aliffsyukriterlajaklaris #noradanish #amyramar #fatzura #haniszalikha #utusancintabuatadam #cemburuseorangperempuan #aafiyahanakibu #ctdk #lisasurihani #dramasangat #fashasandha #pusaka #aidajebat #jannanick #bazaarpaknil #ismailleon #gegarvaganza2019 #ubatkurus

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
nf.kiosk. Eh siapa yang kata tu?
Kata apa?
Siapa yang kata tutup aurat tak boleh

Eh siapa yang kata tu? Kata apa? Siapa yang kata tutup aurat tak boleh nak bergaya? 🤭 . . Yang kata tu mungkin tak jumpa lagi Valencia Suit ni ya 😏 . . Kalau dah grab ni confirm pagi petang siang malam nak pakai sebab cantik dan selesa sangat! . . #niqabmalaysia #purdahmurah #purdahmalaysia #bajuplussize #produkkurusmurah #helizahelmi #haniszalikha #yusufiskandar #khimaraisyah #jakel #meletop #bigstage #mirafilzah #farahnabilah #abayacardiganmuslimah #blouseantikedut #zahirAH #aliffsyukri #blouseplussizemurah #blousewanita #ootdmalaysia #blousetrendy #blousetravel #blousesale #tunicdress #tunicplussizemurah #blousemuslimahmurah

Share 53 2
nuyutraveltours. Cantikkkknyaaa Pulau Redang...Memang betul la orang cakap Pulau Redang

Cantikkkknyaaa Pulau Redang...Memang betul la orang cakap Pulau Redang memang cantik...Air Jernih..Korang tak teringin ke nak snokeling tengok ikan2😅🐠🐠 . Pakej Redang dah buka niiii..Kan menyesal tak pergi🤣🤣 . #redangisland #pakejtravel #jommelancong #bercuti #pakejmurah #pakejbajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pulauredangbudgetpackage #pulauperhentianbudgetpackage #pulauperhentianpackage #pulaukapasbudgetpackage #backpakers #travelbajet #tripbajetmurah #mirafilzah #yusufiskandar #mentormelinia #gegarvaganza #visitmalaysia #cuticuti #jomtravel #cuticutibajet #pakejmelancingbajet #pakejmelancongmurah

Share 10 5

PENAPIS UDARA LOMBOK RM104 BULANAN . . PEMASANGAN SELURUH MALAYSIA . Pendaftaran percuma Pemasangan percuma Penghantaran percuma Service percuma Tukar filter percuma Warranty 5 tahun . UNTUK DAFTAR ❎ Tak perlu payslip ❎ Tak perlu bank statement ❎ Tak perlu yuran pendaftaran . ✔Hanya 1 salinan i/c ✔Gambar kad debit (hadapan) . 📲WHATSAPP 01123247073 . #coway #cowaymalaysia #daftarcoway #pasangcoway #penapisair #penapisaircoway #penapisudara #penapisudaracoway #penapisairmurah #cowaymurah #registercoway #laraalana #ctdk #neelofa #fattzura #yusufiskandar #agentcoway #cheras #kajang #ampang #kedah #melaka #seremban

Share 2 0
nuyutraveltours. BERITA BAIK🥳 BERITA BAIK🥳
Booking 2020 Kapas dah di buka‼️
.
Cepat2

BERITA BAIK🥳 BERITA BAIK🥳 Booking 2020 Kapas dah di buka‼️ . Cepat2 grab sebelum penuh🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀☺Ramai sangat yg tanya sis resort kapas bila boleh booking...Haaaa sekarang ni dah keluar apa tunggu lagi...Dah ramai dah yang buat booking dengan sis ni..Sis tak jamin tau..Siapa cepat dia dapat🥰🥰 . Jadi apa tunggu lg..Cepat2 ws sis untk booking🤭Jangan menyesal tau kalau lmbt😁😁 . wasap.my/60136825986 wasap.my/60133850866 https://wa.me/60198595986 #kapasisland #kapascoralbeachresort #pulaukapas #pakejmelancongmurah #pakejtravel #jommelancong #bercuti #pakejmurah #pakejbajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pulauredangbudgetpackage #pulauperhentianbudgetpackage #pulauperhentianpackage #pulaukapasbudgetpackage #backpakers #travelbajet #tripbajetmurah #mirafilzah #yusufiskandar #mentormelinia #gegarvaganza #visitmalaysia #cuticuti #jomtravel #cuticutibajet #pakejmelancingbajet #pakejmelancongmurah

Share 3 0

PENAPIS UDARA TUBA RM142 . PEMASANGAN SELURUH MALAYSIA . . Pendaftaran percuma Pemasangan percuma Penghantaran percuma Service percuma Tukar filter percuma Warranty 5 tahun . UNTUK DAFTAR ❎ Tak perlu payslip ❎ Tak perlu bank statement ❎ Tak perlu yuran pendaftaran . ✔Hanya 1 salinan i/c ✔Gambar kad debit (hadapan) . . 📲WHATSAPP 01123247073 . #coway #cowaymalaysia #daftarcoway #pasangcoway #penapisair #penapisaircoway #penapisudara #penapisudaracoway #penapisairmurah #cowaymurah #registercoway #laraalana #ctdk #neelofa #fattzura #yusufiskandar #agentcoway #cheras #kajang #ampang #kedah #melaka #seremban #putrajaya #perak #kuantan #murahmurah #sayajualmurah #bazarpaknil

Share 8 0
dollywax_malaysia. CUBA SEKALI DAH JADI ! 😍
.
Seronok betul customer ni. Gelak besar dia

CUBA SEKALI DAH JADI ! 😍 . Seronok betul customer ni. Gelak besar dia puas hati dengan result dollywax. Cuba tengok gambar tu, dia cuba wax sebahagian kaki, lagi sebelah dia biarkan untuk tengok perbezaan . Kalau perasan, bahagian yang dah wax tu memang betul2 clear. Maksudnya dollywax cabut bulu sekali akar. So takde bintik2 hitam macam bercukur tu. Best ke idokkk ? 🤩 . Tak sempat nak wax di spa ? Dollywax boleh bantu selesaikan masalah😍 klik link whatsapp di bio atas, . #like4likes #likeforlikes #follow4follow #followformore #followforlike #neelofa #emmamaembong #dollywaxshahalam #dollywaxmalaysia #dollywaxkl #dollywaxjohor #waxmalaysia #waxmurah #hardwaxmurah #hardwaxbeansmurah #hardwaxbeanmalaysia #inaipengantin #bajupengantin #pakejpengantin #norahwax #wawawax #norahwaxselangor #norahwaxjohor #wawawaxselangor #pandahairremoval #muakl #muamurah #bridalmurah #bajupengantinmurah #yusufiskandar

Share 18 0
bliese_malaysia. Bimbang parcel tak sampai? Jangan risau, kami akan trace parcel macam

Bimbang parcel tak sampai? Jangan risau, kami akan trace parcel macam parcel tu kami yang punya..😀😀👏👏👏 Apa2 update, kami inform pada anda. Jom lah bersama Bliese😀😀💪💪 Kami ada promo pakej terbaik buat bakal agent. Jom sertai kami.Agent terawal diperlukan di kawasan anda. #blieseserdang #bliese #teamszt #blieseselangor #bliesemalaysia #blieseputrajaya #blieseserikembangan #bliesekajang #bliesekualalumpur #bliesecyberjaya #blieseshahalam #bliesepuchong #bliesebangi #bliesebanting #neelofa #jannanick #noradanish #benamir #syafiqkyle #missfazura #fattahaminz #aliffsyukriterlajaklaris #yusufiskandar #ctdk #aydajebat #aliffsyukriterlajaklaris #nursajat #malaysia #agentdiperlukan #agentwanted

Share 6 0
fsbabylove. Cute Baby wearing Romper code RA118! Auntyy meltingggg, sooo pweetty s

Cute Baby wearing Romper code RA118! Auntyy meltingggg, sooo pweetty sayang🥰🥰🌸🌸 . Kita memang suggest sangat mummy2 grab romper ni, dahlaaa corak2 semua cantik2, Items pun ready stock! . ✅ Dijamin selesa & paling best jimat masa sebab sekali zip je dah siap! hehe.😍😍 ✅Corak corak yg cute & comel ✅Nampak stylo ✅Material yang lembut & tak panas ✅Ready Stock! ✅Saiz Newborn hingga 3 tahun ✅Zip 2 hala. mudah jika untuk tukar pampers . . . . . . #romperfsbabylove #bajubabymalaysia #prelovebajubayi #jumpsuitbaby #bondsinspiredmalaysia #sleepsuitmurah #barangbabymalaysia #kidstalesmalaysia #inspiredbondsmalaysia #inspiredbondsreadystock #sleepsuitbayimalaysia #bondsmalaysiareadystock #bondsmalaysia #yusufiskandar #tinyclubmalaysia #aqeefanaqi #syerivsamheizy #jumpsuitbabycomel #barangbabycantikmalaysia #strollermalaysiamurah #yearendsale2019 #setelahkudimiliki #cemburuseorangperempuan

Share 15 0
bliese_malaysia. Berselerak dah gara2 agent pening nak decide mana 1 nak ambil. Dengan

Berselerak dah gara2 agent pening nak decide mana 1 nak ambil. Dengan 30 unit bliese, anda mampu miliki semua jenis flavour. Jadi senang nak promote kan. semua stock ada. Modal pun rendah.😀😀 Moga laju jualan agent baru ni.. Kami ada promo pakej terbaik buat bakal agent. Jom sertai kami.Agent terawal diperlukan di kawasan anda. #blieseserdang #bliese #teamszt #blieseselangor #bliesemalaysia #blieseputrajaya #blieseserikembangan #bliesekajang #bliesekualalumpur #bliesecyberjaya #blieseshahalam #bliesepuchong #bliesebangi #bliesebanting #neelofa #jannanick #noradanish #benamir #syafiqkyle #missfazura #fattahaminz #aliffsyukriterlajaklaris #yusufiskandar #ctdk #aydajebat #aliffsyukriterlajaklaris #nursajat #malaysia #agentdiperlukan #agentwanted

Share 10 0

BABY GIRL DRESS IN BLACK RM 35 including postage Pre order (10-14 days) Available size : ✅80 cm ✅90 cm ✅100cm ✅110 cm ✅120 cm Kain sejuk dipakai, mudah menyerap peluh dan selesa. Untuk order boleh terus whatsapp 0176508428

Share 3 1